Dodaj do ulubionych

Katarzyna Respondek Strzyga Radzi

16.08.20, 07:23
Czy ktoś zamawiał coś u tej Pani i podzieliłby się opinią? :)
Obserwuj wątek
    • bagietonka Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 23.10.20, 01:02
      Raczej nikt nie korzystał
      • alamanta Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 12.05.21, 18:04
        Ja korzystałam, ale dopiero czekam.
    • hotlava Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 26.12.20, 16:43
      Droga i nieskuteczna.
    • gedereka Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 30.01.21, 19:22
      Szkoda, miałam u niej zamawiać
    • lenka111111 Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 20.02.21, 21:33
      Ostrzegam przed nią. Drogo i nieskutecznie do tego pani po wpłacie bardzo niemiła, kontaktu z nią w zasadzie nie ma zaczyna ignorować e-maile. Obwiniała mnie o to, że rytuał nie zadziałał chciała wmówić, że to moja wina. Odradzam.
      • malaiza12 Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 25.02.21, 12:18
        Następna niestety, która rytuałów nie robi tylko zbiera pieniądze:(
      • konradbart Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 25.10.22, 21:13
        Tak się zastanawiam czy lenka111111 to nie konkurencja? Ponieważ pani Kasia nigdy nie pisze na mailach tylko odpowiada stąd tylko i wyłącznie konntak jest za pomocą Messenger lub WhatsApp. Ten komentarz lenka111111 to kłamstwo jakby nie patrzeć. Korzystałem z Usług pani Kasi i każdemu z czystym sumieniem polecam, jeśli oczywiście ktoś na prawdę potrzebuje fachowej usługii. Nigdy pani Kasia nie prosi o polecenia chociażby dlatego by polecający ją klienci nie byli narażeni na hejt ze strony niezdrowej konkurencji.
    • gabunia11 Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 22.03.21, 16:44
      Moja koleżanka robiła u niej rytuał i nic nie zadziałało.
      • awalinka Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 05.04.21, 18:09
        A jaki rytuał robiła u pani Respondek?
    • imatynib Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 28.04.21, 22:05
      Kobieta jest nieskuteczna a kontakt wręcz naganny.
    • opolena Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 30.04.21, 14:06
      Podobno brak efektów po jej rytuałach, dużo osób się skarży.
      • mortaborta Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 05.05.21, 18:42
        Jaki rytuał zamawiałeś u tej pani?
    • degaudian Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 30.04.21, 21:21
      Czy dobrze radzi?
      • eukaliptusek Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 01.05.21, 08:38
        Niekoniecznie nic się nie sprawdza z tego co mówi
      • mirabella123 Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 05.06.21, 20:29
        U mnie kompletnie nic się nie sprawdziło.
    • asapros Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 17.06.21, 10:42
      Nie warto.
      • fratolinka Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 27.06.21, 14:04
        Nic się nie sprawdza, zwala winę na klientów, że się nie sprawdziło.
    • holistyczka Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 02.07.21, 09:48
      Nieskuteczna
      • cytrynianka Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 29.01.22, 07:54
        Zgadzam się w pełni. Kompetnie nieskuteczna do tego bardzo nie dobrze traktuje swoich klientów.
    • gerebe70 Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 18.07.21, 22:34
      Polecam
    • prawdziwa.ezoteryka Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 19.07.21, 13:32
      Szanowni klienci, oraz trochę mniej szanowne osoby z konkurencji które stosują niezgodną z Polskim prawem politykę reklamową.

Informujemy, iż w związku z procederem który zachodzi w branży ezoterycznej w naszym kraju, wpisy zawarte na poniższym forum W WIĘKSZPCI PRZYPADKÓW SĄ NIEPRAWDZIWE !!!
      Istnieją firmy które celowo wprowadzają klientów w błąd publikując na forach różnego rodzaju oszczerstwa na firmy ezoteryczne które działają zgodnie z zasadami danej branży.
      Zapewniamy wszystkich klientów którzy skorzystali z usług, iż dokładamy wszelkich starań i całej zdobytej wiedzy aby spełniać PAŃSTWA oczekiwania.
      Jeśli jednak zdarzy się, iż coś jest nie tak lub czują się Państwo niezadowoleni, prosimy o ponowny kontakt z daną firmą.
      Na pewno pomożemy i udzielimy niezbędnej pomocy aby rozwiać wszelkie wątpliwości z Państwa strony.

Proceder którego są niestety Państwo świadkiem pokażemy na jednym z przykładów:
      Podszywają się pod innych, kłamią, oczerniają, a co najgorsze naciągają na pieniądze bez Państwa wiedzy i niestety nie sposób się przed tym bronić w inny sposób jak pokazać ten proceder jawnie.

Pod linkiem www.youtube.com/embed/5MHSqyABx2Iwww.youtube.com/embed/5MHSqyABx2I znajdą Państwo fragment oraz szczegółowe informacje jak zachowuje się firma tego pokroju i jak próbujemy się bronić.

Chyba nie trzeba więcej tłumaczyć ? Popatrzcie na opinie innych firm większość zmaga się z takim samym problemem. A opinie są złudnie podobne i pisane przez te same osoby.

Więc droga nieuczciwa konkurencjo jeśli nie przestaniecie OSZUKIWAĆ LUDZI finansowo i prawnie. Ten tekst będzie publikowany pod każdym negatywnym wpisem, aż pojawi się w Google jako przestroga dla NIEUCZCIWYCH LUDZI LUB FIRM.

Bardzo wielu ludzi, a tym razem prawdziwych, wam złorzeczy jeśli macie z tym problem zgłoście się do nas lub każdej innej PRAWDZIWEJ FIRMY LUB OSOBY co się na tym zna, na pewno wam pomogą np. PRAWDZIWYM RYTUAŁEM.

Drodzy Państwo poczytajcie te wpisy i sami poskładajcie to w całość.

SERDECZNIE POZDRAWIAMY. PRAWDZI EZOTERYCY.

WPIS ZAWIERA INFORMACJE NIE OSKARŻENIA !!!
      • prawdziwa.ezoteryka Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 19.07.21, 13:34
        Szanowni klienci, oraz trochę mniej szanowne osoby z konkurencji które stosują niezgodną z Polskim prawem politykę reklamową.

Informujemy, iż w związku z procederem który zachodzi w branży ezoterycznej w naszym kraju, wpisy zawarte na poniższym forum W WIĘKSZPCI PRZYPADKÓW SĄ NIEPRAWDZIWE !!!
        Istnieją firmy które celowo wprowadzają klientów w błąd publikując na forach różnego rodzaju oszczerstwa na firmy ezoteryczne które działają zgodnie z zasadami danej branży.
        Zapewniamy wszystkich klientów którzy skorzystali z usług, iż dokładamy wszelkich starań i całej zdobytej wiedzy aby spełniać PAŃSTWA oczekiwania.
        Jeśli jednak zdarzy się, iż coś jest nie tak lub czują się Państwo niezadowoleni, prosimy o ponowny kontakt z daną firmą.
        Na pewno pomożemy i udzielimy niezbędnej pomocy aby rozwiać wszelkie wątpliwości z Państwa strony.

Proceder którego są niestety Państwo świadkiem pokażemy na jednym z przykładów:
        Podszywają się pod innych, kłamią, oczerniają, a co najgorsze naciągają na pieniądze bez Państwa wiedzy i niestety nie sposób się przed tym bronić w inny sposób jak pokazać ten proceder jawnie.

Pod linkiem youtu.be/5MHSqyABx2I znajdą Państwo fragment oraz szczegółowe informacje jak zachowuje się firma tego pokroju i jak próbujemy się bronić.

Chyba nie trzeba więcej tłumaczyć ? Popatrzcie na opinie innych firm większość zmaga się z takim samym problemem. A opinie są złudnie podobne i pisane przez te same osoby.

Więc droga nieuczciwa konkurencjo jeśli nie przestaniecie OSZUKIWAĆ LUDZI finansowo i prawnie. Ten tekst będzie publikowany pod każdym negatywnym wpisem, aż pojawi się w Google jako przestroga dla NIEUCZCIWYCH LUDZI LUB FIRM.

Bardzo wielu ludzi, a tym razem prawdziwych, wam złorzeczy jeśli macie z tym problem zgłoście się do nas lub każdej innej PRAWDZIWEJ FIRMY LUB OSOBY co się na tym zna, na pewno wam pomogą np. PRAWDZIWYM RYTUAŁEM.

Drodzy Państwo poczytajcie te wpisy i sami poskładajcie to w całość.

SERDECZNIE POZDRAWIAMY. PRAWDZI EZOTERYCY.

WPIS ZAWIERA INFORMACJE NIE OSKARŻENIA !!!
    • camaretto Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 23.11.21, 11:26
      Hejia, nietylko na youtobe próbuhjemy sobie jakośradzić, nie wiadomo niestety, co zamówiła np. u "WRÓżKI Vitalissy" czy w opcji wampira czy ...strzygiducha złego takoż na miaręswego pomyślanego ta czy tamtapani.
      WIĘC... zaznaczam, że rytuały sąw PolscemDOZWOLONE, tak jaki wróżby, i ...nawet nie trzeba nazywać tego eksperymentem.
      Mnie wystarczy za to eksperyment ze złym słowm i roślinami Iki - oszczerstwa bywają tu nie reklamą (lub nie tylko )ale być możei formą kontaktu czy pseudokontaktu, a forum jest ZALEWANE internetowąbzdurą.
      Inna sprawa, że nonsens produkowany , zwłascza przypadkoworazi, czesto niestety w serduszko naiwne i cieżko jest później sprostać "obezwładniaczom " w rodzaj "wróżb z kościółka", czy szeregowców gazetowych, tłuczenie się po sądach przeciwko temu nie pomaga, ponieważ - prokuratorskie to czy nie - twierdzi gów...rz 16 - 20 lat w tym 5 bez wyroku, że ...PANI Z Warszawy to on / ona - nigdy nie widział.
      Nie obchodzi mnie zatem czy to wieśPrabuty czy neoenergia podłącz mii się Prabulwy - kolega z policji już namierzył wariata, ale wg. polskiego prawa, które dozwala dowolność w tym czy tamtym zakresie, powinien gostek zapłacicć za to co robi,.
      5 nickow z jedneg IP czasami szło, czasami na FB, ale nei zrobi się nic przeciwko ... polskiemu prawu, które oszczerstwa rozdziela, panBógkouloe nosi, jak i w drugą stronę, bo trudno coś sprawdzić.
      Złe myśli zatem odradzam, eksperyment robię na skromnym i cichym "dla każdego " wróżbiarstwie.
      Bo książeczkę mam i ja - testujemy czasami wśród fanów (nie , nie w Polsce nawet - różne talie i zawartość książeczek - czasami bawi, czasami smuci, a czasami mrozi krew ...a portmonetka otwarta dla ludzi naiwnych którzy się dadzą rozebrać żeby spróbować magii.... no, też jest. I to dozwolona.)
      Tyle że mamy wśród fanów pregląd dziesięcioleci, a to co widzimy, także i pod nazwą piss czy kryzys albo konkurencja -zastrasza i zawale internet.
      IP pewno jeszcze gdzieś jest u znajomych.
      Reszta emanuje niewiedzą.
      • camaretto Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 23.11.21, 11:27
        Sorry za literówki .
    • cramar Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 29.03.22, 17:49
      Nieuczciwa i bezwzględna.
    • konradbart Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 25.10.22, 20:45
      Korzystałem. Nie mogę powiedzieć co miałem robione magicznie z wiadomych względów u pani Kasi ale naprawdę śmieszą mnie te negatywne opinie, które pokazuą tylko to, że konkurencja nie śpi. Mogę powiedzeć tylko tyle, że jeżeli ktoś szuka profesjonalistki od magii to tylko Kasia może pomóc.
      • rychu666 Re: Katarzyna Respondek Strzyga Radzi 26.10.22, 03:55
        Mi również pomogła i efekty już były podczas trwania Rytuału.
        Kobieta kreatywna, potrafiącą myśleć i szukać najlepszych rozwiązań aby zlecenie było wykonane tak jak prosiłem.
        Zawsze ma na karty czas czy to rano czy to w nocy zawsze zaradzi i podpowie.
        W kartach wszystko się sprawdziło a ze współpracy jestem zachwycony.
        Polecam z całego serca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka