Dodaj do ulubionych

Mały apelik 2...

26.10.04, 14:47
Ludzie, piszcie coś.... :| Bo z tego co tu widzę to stała się tragedia! Świat
stał się nudną codziennością, rzeczywistością w której nie ma miejsca na to,
co niezwykłe!!!! Wiem że nie większość forumowiczów przeniosła się do
ukrytego, ale to nie znaczy że tutaj ma panować ogólny zastój.

- - ---
Obserwuj wątek
    • lyche1 Re: Mały apelik 2... 27.10.04, 10:00
      oki :) Właśnie wczoraj naładowałam się pozytywną energią. Spotkałam osobę z
      trzecim okiem :)
      • ashanti5 Re: Mały apelik 2... 30.10.04, 09:42
        czesc Lyche
        dawno Cie nie czytalam! Sama zreszta tez juz nie pisuje na forum. Ciesze sie,
        ze ponownie moge czytac te twoje niesamowite historie. chetnei bym z Toba
        porozmawiala osobiscie o moich snach, bo od kilku miesiecy nawiedziaja mnie te
        same sny.
        Poza tym szukam jakis znakow, ktore wskaza mi gdzie mam isc i co mam robic, bo
        stoje na rozdrozu i sama nie umiem podjac waznych decyzji. Na swoja intuicje
        boje sie liczyc, bo jest taka niewyrobiona...Rozumem jakos nie moge tego
        wszystkiego ogarnac, tym bardziej ze wystepuje pewien dysonans w tym co
        podpowiada mi rozum i w tym, co podpowiada mi serce.
        • melinek_mel Re: Mały apelik 2... 02.11.04, 20:13
          Wlasnie, Lyche jest wspaniala w interpretacji snow. Ostatnio przez gadu-gadu
          interpretowalysmy wspolnie moj sen, zanczy ja go interpretowalam ze wskazowkami
          Lyche. Po tej interpretacji doszlam do wniosku, ze trudno sie opierac na jakich
          kolwiek sennikach, z gory tlumaczacych znaczenie poszczeglonych elementow snu,
          bo czlowiek i tak posluguje sie wlasnymi sposobami rozpoznawania znaczen.

Dzieki Ci, Lyche. :))
        • lyche1 Re: Wysyłam Ci nr GG na @ 03.11.04, 10:08
          Musimy jakoś się umówić i może pomogę Ci choć trochę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka