Dodaj do ulubionych

Rytuał miłosny egipski

18.02.23, 14:47
Witam wszystkich,

Czy ktoś z was miał odprawiany rytuał egipski? Jakie przyniósł efekty? Jak czuliście się w trakcie jego trwania?
Mój rozpoczął się wczoraj i mimo tego, że od kilkunastu dni byłam w całkowitej rozsypce emocjonalnej, to dziś obudziłam się bardzo spokojna i cały czas tak pozostaje.
Powiedzcie proszę, czy to naprawdę działa?
Obserwuj wątek
    • omni2222 Re: Rytuał miłosny egipski 22.02.23, 12:31
      Witam , ja właśnie zakończyłam rytuał egipski, w czasie jego trwania bywałam rozkojarzona, miałam problemy z koncentracją i dziwne sny, podczas sesji strasznie trzepotalo mi serce. Teraz czekam na efekty. Mam nadzieję, że wypowie się ktoś kto zakończył już jakiś czas temu, czy pojawiły się oczekiwane efekty, czy też nie. Dzielcie się swoim spostrzeżeniami proszę, ja również będę informowała o jakichkolwiek zmianach jeśli takowe się pojawią.
      • wendola Re: Rytuał miłosny egipski 21.03.23, 14:21
        Ja zakończyłam i rytuał się udał. Nie wiem u jakiej rytualistki omni2222 robiłaś ale ja wygooglowałam i skorzystałam z Ramony. Ona tylko egipskimi się zajmuje.
        • omni2222 Re: Rytuał miłosny egipski 16.04.23, 08:10
          Na razie nic się nie zmieniło robiłam Egipski u Anny Szalkowskiej i teraz miałam u niej wzmocnienie na razie bez efektu, szczerze to już zaczynam w to wszystko wątpić. Chciała bym żeby było jakieś forum na którym można opisać swoje przypadki także te nieudane, na innych forach komentarze negatywne lub wątpliwe sa blokowane. Wendola napisz proszę cię więcej o swoim przypadku. Pozdrawiam
          • misiaa89 Re: Rytuał miłosny egipski 20.04.24, 14:17
            Udał się rytuał ?
    • mszym13 Re: Rytuał miłosny egipski 15.04.24, 21:14
      Jeśli chodzi o rytuał egipski i ogólnie rytuały magiczne to godnym polecenia jest tutaj choćby rytualista Bartek. Ma sporo bardzo dobrych opinii a i rytuały na trudne przypadki wykonuje. Tutaj jest link do jego strony: rytualistabartek.pl/rytualy/
    • astrologiacompl Re: Rytuał miłosny egipski 20.02.25, 11:51
      Brzmi interesująco! 😊 Każdy rytuał, zwłaszcza tak potężny jak rytuał egipski, może wpływać na nasze samopoczucie na różnych poziomach – energetycznym, emocjonalnym, a nawet podświadomym. To, że czujesz się spokojniejsza, może oznaczać, że rytuał już zaczął działać, albo po prostu Twoja podświadomość przyjęła go jako wsparcie, którego potrzebowałaś.

Czy zauważyłaś jeszcze jakieś inne zmiany? Może jakieś sny, przeczucia, sygnały od świata zewnętrznego? Czasem efekty rytuału przychodzą subtelnie, w postaci nagłych zbiegów okoliczności czy wewnętrznych przemian.

Daj znać, jak się rozwija Twoje doświadczenie! Chętnie poczytam, bo temat jest fascynujący. 😊🔮

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka