luna15 27.05.05, 12:59 Mam pytanko.Zauwazylam, ze malo jest wrozek/wrozow poslugujacych sie wlasnym imieniem.Oki, moge zrozumiec ze ktos dziala pod pseudonimem, ale czemu czesto są one takie "dziwaczne"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
landrynka8 Re: Imiona wrozek 27.05.05, 13:25 Te imiona z powietrza wzięte nie są. Napewno jest również sprawdzane pod względem numerologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
lorddead Re: Imiona wrozek 28.05.05, 00:07 Xywki jak xywki, nic nadzwyczajnego w większości. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Imiona wrozek 28.05.05, 03:56 Podaj przyklady tych, ktore uwazasz za dziwaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lorddead Re: Imiona wrozek 28.05.05, 14:23 Im bardziej egzotyczna xywka tym ciekawsza. Polecam poszukać sobie xywek muzyków metalowych, to dopiero jazda! :) A co do wróżek, to kiepskie są te xywki, które są jednowyrazowymi imionami. Generalnie kwestia gustu, albo bezguścia. Hehe... kwestia ESTETYKI! Albo wiem estetyka jest jak d... każdy ma swoją! :)A jak oceniacie moją xywkę? Głupia nie?! :) Ostatnimi czasy znalazłem sobie nową, bardziej słowiańską... :) Może z czasem całkowiecie na nią przejdę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: Imiona wrozek 28.05.05, 14:45 Hehe, mnie Twoja ksywka pasuje do zaprzysieglego fana RPG - bez urazy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lorddead Re: Imiona wrozek 28.05.05, 18:11 comma napisała: > Hehe, mnie Twoja ksywka pasuje do zaprzysieglego fana RPG - bez urazy :-))) Wow! Skąd wiedziałaś? :) W istocie jestem fanem RPG! :) Pogadamy o grach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: Imiona wrozek 29.05.05, 20:57 Ksywki takie jak black_avenger, itp, nieodmiennie kojarza mi sie z RPG :-) Ale sama nie gram (choc nie mialabym nic przeciwko). Ale dalsze ciagniecie tego tematu na tym forum bedzie trollowaniem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Imiona wrozek 30.05.05, 18:27 lorddead napisał: > Pogadamy o grach? ;) Nie wywoluj Anahelli ze swiata Settlers 3 (przedtem Diablo II z dodatkiem) :P Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Imiona wrozek 30.05.05, 18:33 lorddead napisał: > Ostatnimi czasy znalazłem sobie nową, > bardziej słowiańską... :) Martwy_ziemianin?;) A na powaznie: Jako wrozka funkcjonuje nie pod wybranym pseudonimem, ale pod swoim imieniem. Z tej prostej przyczyny, ze klade karty i robie horoskopy tylko znajomym, a oni rzadko kiedy wiedza, ze gdzies w cyber przestrzeni jestem Anahella. Chyba ze to znajomi z forum. Przyznam, ze gdybym miala sie zajac tym zawodowo, to mialabym problem, bo moj nick jest zbyt wydumany i najbardziej pasuje do postaci czarodziejki z pewnej kultowej gry:))))) Pewnie bylabym po prostu wrozka Anka. Odpowiedz Link Zgłoś