Dodaj do ulubionych

Sen o zwłokach ...

05.10.06, 14:41
Witam.
Miałem sen, krótki opis:
Wchodzę do dużego, zabytkowego kościoła wraz ze swoją babcią zobaczyć niedawno
zmarłego jakiegoś chłopca (8 lat) z naszego miasta. Leżał on w trumnie blady i
z zasiniaczeniami na twarzy charakterystycznymi dla zwłok . Miał czarny
garnitur. Później zobaczyłem w tym kościele leżące za i przed trumną trumny ze
zwłokami mężczyzny w wieku ok. 45 lat i 70 lat. Nie były one mi znajome, ale
powiązane rodzinnie ze zmarłym chłopcem. W trakcie naszego przebywania w
kościele, chłopiec wstał z trumny, po chwili wstał też ten młody mężczyzna.

Co może oznaczać ten sen ?? Gdy szukam odpowiednich haseł w sennikach,
zaprzeczają one sobie.

Z góry dzięki za wyjaśnienia snu ...
Obserwuj wątek
    • raveness1 Re: Sen o zwłokach ... 07.10.06, 10:38

Skad wiesz, ze chlopiec mial 8 lat?
      • hawruk Re: Sen o zwłokach ... 07.10.06, 11:01
        Nie byles nigdy na pogrzebie? Tabliczki sa przy trumnie, te ktore potem znajda
        sie na cmentarzu.
    • hawruk Re: Sen o zwłokach ... 07.10.06, 11:23
      Snic, ze jestes w kosciele, sugeruje, ze szukasz jakiegos duchowego oswiecenia i
      przewodnictwa. Chcesz sie jakos wniesc na wyzszy poziom. Mogles zrobic pare
      bledow w przeszlosci, ktore cofnely Cie od zamierzonych celow. Z odpowiednim
      wsparciem mozesz wrocic jeszcze na dobra droge. Kosciol moze takze oznaczac, ze
      rozkminiasz od nowa swoje zycie.

Babcia - opieka, ochrona i bezwarunkowa milosc. Spojrz na osobowosc babci w
      codziennym zyciu.

Widziec cialo w trumnie oznacza, ze bedziesz przechodzil przez okres depresji.
      Mozesz czuc sie ograniczony, bez obszaru osobistej wolnosci. Moze byc takze
      umierajaca sytuacja w Twoim zyciu i trumna zwraca na nia uwage. Najlepszy czas
      skonczyc to powiazanie.

Dziwne, ze nie znales tego chlopaka. Moze masz kogos podobnego w rodzinie. Bo
      jak chlopiec wstal, to wychodzi, ze zanim tesknisz. I znowu pisze, ze nalezy
      skonczyc jakis zwiazek (sytuacje zyciowa), o ktorym przypomina Ci nieboszczyk.

Musisz sobie to jakos poukladac do kupy i skonfrontowac z dziennym zyciem.
      • raveness1 Re: Sen o zwłokach ... 07.10.06, 12:39
        Ja tez dwa dni temu snilem o zwlokach ale nie w trumnie. Chcesz sprobowac
        interpretacji to wkleje bo mam to opisane w angielskim...
        • hawruk Re: Sen o zwłokach ... 07.10.06, 12:45
          Kacuch mnie meczy :) Znalazlem 2 piwa w szafce, ale boje sie, ze poplyne od
          rana. Sam se pointerpretuj. Masz sprawdzone linki:

www.dreammoods.com/
          www.dreamdoctor.com/
          • raveness1 Re: Sen o zwłokach ... 07.10.06, 13:06
            Ha, ha, skad ja to znam? Ja ostatnio przegialem z browarami i teraz juz nic
            chyba z 2 tygodnie...lol. Nie ta watroba i nerki, w wojsku to bylo zdrowie!

Tak czy inaczej wlepie, moze pozniej jak zaleczysz kaca i otworzy ci sie 3-cie
            oko to cos wpiszesz... Don't drink too much, alcohol is harmful to health.
            And look who's talking...

I dreamt about naked corpses last night. Several of them, seemed to be
            relatively fresh but a bit torn apart, some parts of them. A lot of blood all
            over and pieces of flesh. Someone was prowling them for chunks of flesh or
            whatever he/she was up to. The chest of one of them was cut apart like by a
            dissection.
            I was watching the scene in disgust sitting nearby.

What ? A kind of radical transformation in my life, a part of me has died? Or
            what?
            • hawruk Re: Sen o zwłokach ... 12.10.06, 13:13
              Musisz sie pozbyc wyobrazenia tego snu. Poszukaj na stronie u roberta Bruce'a
              artykulu chyba astral protection albo cos takiego.

Weekend byl maksymalny. stwierdzam, ze spoleczenstwo z blokow jest
              spatologizowane :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka