abigejl25 11.12.07, 23:25 Urodziłam się 6 marca, a mój synek 14 kwietnia. Czy mogłabyś napisać jacy Aniołowie są naszymi opiekunami? Z góry serdecznie dziękuję. A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urmila Re: Do Urmili 12.12.07, 21:38 Dla Ciebie Anioł RAHAEL jest patronem prawa cywilnego. Interweniuje w pilnych sprawach. Anioł RAHAEL jest opiekunem poszkodowanych w sprawach majątkowych, dotyczących kradzieży lub bezprawnego zagarnięcia mienia. W nieporozumieniach rodzinnych i innych osobistych problemach. Niebiański Posłaniec interweniuje w sprawach niecierpiących zwłoki, doprowadzając do pozytywnego rozstrzygnięcia lub wstawiając się za poszkodowanymi. Obdarza swoich podopiecznych zmysłem wiedzy i orientacji w danym temacie. Są mądrzy i inteligentni. Mają predyspozycje w kierunku sądownictwa i znajomości prawa. Anioł RAHAEL wnosi w ich życie zasady duchowej etyki, lojalności i moralnych praw. W modlitwach prosimy o wszystko, co ma związek z prawem cywilnym i uczciwością. Osoby zawodowo związane z tą dziedziną, mogą prosić o pomoc w podjęciu dobrych decyzji, o mądrość i bystrość umysłu, a także o opiekę w razie niebezpieczeństwa. Dla synka Anioł MAHASIAH wprowadza spokój i harmonię. Pomaga w nauce. Aniot MAHASIAH zapewnia życiu swoich podopiecznych ogólny spokój i stwarza odpowiednią harmonię, aby mogli realizować swoje zamierzenia. Żyją w zgodzie z otaczających ich światem. Mają poczucie jedności z każdą żywą istotą. Nie zadają niepotrzebnych pytań, jak również nie wchodzą w konflikty i bez-sensowne dyskusje. Dążą do lądu i równowagi. Jako domownicy lubią swoje zacisze. Ustępują, często połykając "gorzkie pigułki". Są spokojni, cierpliwi, opanowani. Nie oceniają i nie lubią, gdy sądzi się ich zbyt surowo. Są skromni i powściągliwi. Anioł MAHASIAH przychodzi z pomocą również tym, którzy mają problem z przyswojeniem nauki. Pomaga zapamiętać trudne wzory, długie wiersze i niełatwe zagadnienia. Sprowadza na proste drogi wagarowiczów i tych, co zeszli na manowce. Zdarza się, że znajdującym się pod opieką Anioła MAHASIAHA z trudnością przychodzi nauka, lecz w dorosłym życiu zamieniają się w dobrych fachowców i prawdziwych specjalistów. Otrzymują wtedy odpowiednie stanowiska, dzięki czemu mogą się realizować. Wśród zawodów chętnie wybierają sztuki plastyczne, fotografię, elektronikę i pisarstwo. Anioła MAHASIAHA można prosić o zgodę i spokój w rodzinie. O pogodzenie zwaśnionych stron i umiejętność znalezienia kompromisu. Rodzice mniej zdolnych dzieci mogą zwrócić się o dar mądrości, rozumu i chęć do nauki dla swoich pociech. Odpowiedz Link Zgłoś
abigejl25 Re: Do Urmili 12.12.07, 23:01 Bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiam. :) A Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Do Urmili,ja też bardzo proszę o informacje :) 13.12.07, 09:13 Urmila,jeśli byłabyś tak miła, ja też bardzo proszę Cię o informację jaki anioł opiekuje się mną i moją córką.Ja urodziłam się 2 lipca, a córka 7 kwietnia. Z góry serdecznie dziękuję Anika Odpowiedz Link Zgłoś