bozenka12 24.02.08, 23:42 gdzie jestes????? Czy wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k1234561 Re: Urmilo 25.02.08, 12:31 No właśnie Urmila,odezwij się,bo juz zaczynam się niepokoić. W jednym z wcześniejszych wątków tez prosiłam ją aby,dała znać co u niej,ale bez odzewu.Mam nadzieję,że tylko wyjechała lub jest zapracowana.Ale jak się w ciągu kilku dni nie odezwie,to chyba trzeba jakoś inaczej ją poszukać ;). Anika Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: Tez tesknie... 25.02.08, 18:31 A moze nasza Urmilke sciemnil jakis przystojny Aniol i na chwile stracila glowe.Biorac pod uwage pierwsze wiosenne podmuchy wszystko jest mozlwe ;))).Mozemy usprawiedliwic w takiej sytuacji:). Odpowiedz Link Zgłoś
kcrp Re: Tez tesknie... 25.02.08, 20:03 azza4 napisała: > A moze nasza Urmilke sciemnil jakis przystojny Aniol i na chwile > stracila glowe.Biorac pod uwage pierwsze wiosenne podmuchy wszystko > jest mozlwe ;))).Mozemy usprawiedliwic w takiej sytuacji:). Oczywiście w takiej sytuacji : ))) pełne usprawiedliwienie - i czego z całego serca życzę : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1505 Re: Tez tesknie... 25.02.08, 22:01 Mam nadzieję, że Urmila czyta forum i jest Jej miło, że forum, które Ona rozpczęła cały czas "żyje". Może Urmila sprawuje rolę "Anioła Stróża"? Odpowiedz Link Zgłoś
urmila Re: Tez tesknie... 26.02.08, 16:44 No dziewczyny, ale sobie pogalopowałyście z fantazją :D Jestem, jestem :) Byłam trochę w rozjazdach, ale już grzecznie wracam na forum :) Zaglądałam tu i widzę, że jest cała chmara Aniołów Stróżów, wiec świetnie sobie beze mnie radzicie :)) Ale melduje, że grzecznie wracam...:) A Jakiś Anioł się przyplątał, tylko coś mu sie lekko aureola przekrzywiła i skrzydełka jakieś zabrudzone :) Może go wychucham i jeszcze poleci wysoko :))) Jesteście cudowne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: Tez tesknie... 26.02.08, 17:44 e Urmilo, nie narzekaj. takie anioly z lekko przekrzywiona aureola to sa najfajniesze! Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: Tez tesknie... 26.02.08, 19:44 A może to bardziej Amorek niż Anioł :)) Amorki bywają figlarne i aureolki dla zmyłki noszą żeby się za szybko ofiary ich strzeleckich eksperymentów nie zorientowały:D.A skrzydełka tyż mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Tez tesknie... 26.02.08, 20:08 No, nareszcie Urmila,dałaś znak życia! A już się denerwowałam i tęskniłam.Powodzenia życzę z tym aniołkiem o przybrudzonych skrzydełkach,ale wiem ,że jak go odchuchasz to będzie jak nowy;) Pozdrawiam Anika Odpowiedz Link Zgłoś
ag_at5 Re: Tez tesknie... 26.02.08, 20:43 Amorek podrozniczy... Jak milo Cie widziec, Urmilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
urmila Re: Tez tesknie... 27.02.08, 10:08 Tak po prawdzie mam dosyc chuchania:) Pewnie tez miałyście nieraz marzenia, by porwał Was jakiś Anioł i wziął po opiekuńcze skrzydła, nieprawdaż? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: Tez tesknie... 27.02.08, 11:07 Oczywiscie:)Przeciez my tylko takie twarde na zewnatrz jestesmy a tak naprawde to potrzebujemy Aniola o silnym ramieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
urmila Re: Tez tesknie... 27.02.08, 11:11 Chyba trzeba w te pędy do Haniela uderzyć :)) Może sie w końcu zlituje i coś podeśle w pieknym opakowaniu z różowa wstążeczką :)) Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: Tez tesknie... 27.02.08, 12:53 Urmilo, jak ktos ma misje chuchania to ma przegwizdane w kwestii zmiany scenariusza.A dlaczego? Bo nikt lepiej nie chucha. Taa, tez sie dopieszczam mysla ze moze na mnie kto pochucha dla odmiany.Kiedys jak gawedzilam sobie z moim Aniolem Strozem to zaczelam sie dopominac o kogos kto w koncu mna sie poopiekuje."Uslyszalam" w odpowiedzi:" - Bog sie toba opiekuje, ja sie toba opiekuje a ty nie marudz tylko zaopiekuj sie innymi.Masz poczucie humoru- to cenne." No i zalatwil mnie tym na cacy hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
urmila Re: Tez tesknie... 03.03.08, 21:59 Angell :) Super :) Ja tylko żartowałam .. nauczyłam sie przede wszystkim liczyć na siebie, a tam na górze juz wiedza co dla nas najlepsze i nie ma sie co buntowac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: Tez tesknie... 04.03.08, 00:38 No wlasnie, ja tez sobie zartuje a jak Im troche pomarudze to tak dla zasady.Zreszta sama widzisz, uwazaja wtedy, ze mam poczucie humoru , znaczy ze nie biora na powaznie nijak tego mojego "buntowania sie":)) Odpowiedz Link Zgłoś
ag_at5 Re: Tez tesknie... 27.02.08, 17:09 Moja odpowiedz -> ta wyzej - byla do tego: "...by porwał Was jakiś Anioł i wziął po opiekuńcze skrzydła, nieprawdaż? ;)" Odpowiedz Link Zgłoś