agawalubkawa 03.04.09, 16:00 Czy ktoś z was, szanowni forumowicze miał kontakt z mistrzem reiki Leszkiem Boratynem? Zastanawiam się nad kursem reiki I stopnia u niego właśnie. Jakie są wasze opinie? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amethystray Re: Reiki /Leszek Boratyn 04.04.09, 10:11 Nie znam tego nauczyciela ale moge polecic Bogusie Andrzejewska, Arkadiusza B. Lisieckiego i Andrzeja Bednarza. Odpowiedz Link Zgłoś
agawalubkawa Re: Reiki /Leszek Boratyn 04.04.09, 10:41 Dzięki wielkie, szukam jednak kogoś z Warszawy. "Coś" mi podpowiada, ze Leszek Boratyn będzie dla mnie odpowiednim nauczycielem, chciałam tylko się dowiedzieć, czy ktoś miał z nim kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Reiki /Leszek Boratyn 04.04.09, 15:07 Bardzo ważne jest Twoje osobiste odczucie (intuicja, głos wewnętrzny itp.), uważam, że przede wszystkim nim się powinnaś kierować. Czasami ten sam człowiek u różnych ludzi może budzić zupełnie odmienne emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
amethystray Re: Reiki /Leszek Boratyn 04.04.09, 22:16 Zgadzam sie z tym zdaniem. Dobrze jest jak nauczyciel ma swoje www, na ktorym mozna sobie poczytac o jego pogladach, zobaczyc jego zdjecie, poczytac o jego drodze rozwoju.... Odpowiedz Link Zgłoś
anetkaa1976 Re: Reiki /Leszek Boratyn 10.06.09, 09:08 Witam. Byłam u Pana Leszka na kursie w ubiegłym roku i wybieram sie na II stopień do niego wlaśnie.Jestem bardzo zadowolona , gdyz zajęcia z nim są bardzo subtelne , pelne spokoju , Leszek raczej nigdzie się nie spieszy - zdarza się że przeciaga zajęcia , ale możesz liczyć na solidną wiedzę i smaczny wegetarianski obiad który sam dla kursantów gotuje:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amethystray Re: Reiki /Leszek Boratyn 16.06.09, 14:55 Hahaha, obiadki? U tych mistrzow o ktorych pisałem też mozna sie załapapać czasem na obiadek :D Odpowiedz Link Zgłoś