Dodaj do ulubionych

Juwenalia 2006!

IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 18.05.06, 23:01
Zastanawiam sie jak długo jeszcze będziemy musieli znosic bezmyslność wladz
URZ.Czy naprawde tak ciezko zrozumiec,ze juwenalia na Resiovii oznaczają 3
noce wycietę z życia mieszkańców okolicznym bloków. Mam pozamykane szczelnie
okna a dudni jakbym była na koncercie. To jest skandal!!! Nigdzie na świecie
tak nie ma.
Obserwuj wątek
    • Gość: ...... Re: Juwenalia 2006! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:37
      wspolczuje u mnie na Dabrowskiego slychac
      • Gość: alina Re: Juwenalia 2006! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 02:10
        ale 3 noce jest wesoło - co to 3 noce - chyba przesadzacie, bo ja też słysze i
        mi nie przeszkadza - niech się młodzież wyszumi.
        • Gość: Jezus Re: Juwenalia 2006! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 07:26
          Jak nigdzie na świecie tak nie ma? W Polsce na pewno tak jest, poza tym, chyba
          można przeżyć te 3 noce z pozamykanymi oknami... Trzeba zrozumieć studentów,
          którym za 2 tygodnie zaczyna się rzeźnia (czyt. sesja). Moi dziadkowie, ludzie
          mocno po 70tce mieszkają 50 m od stadionu... nie narzekają ;-) są wyrozumiali
    • Gość: normalny Re: Juwenalia 2006! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:02
      a ja mieszkam niedaleko no i co z tego ze głośno jest. Choć sam nie chodze na
      takie imprezy bo nie przepadam to co w tym złego aby inni mogli się pobawić.
      Ludzie opanujcie się. Troche zrozumienia.
      • Gość: bruxsa Re: Juwenalia 2006! IP: *.dami / 81.15.189.* 19.05.06, 10:36
        Ja akurat w tym czasie mam matury jak i inni uczniowie i tez niezbyt mi wesoło,
        być niewyspanym na własną mature z zamykającymi się oczami (jak wczoraj...) nie
        jest zbyt fajne:|. To że studenci mają sesje nie znaczy że cały Rzeszów ma się
        bawić w zamykanie okien i duszenie sie pod kołdrą.
    • Gość: katka Re: Juwenalia 2006! IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 19.05.06, 17:46
      Ja nie mówie zlikwidowac juwenelia, ja tylko prosze o zmiane miejsca, bo
      dotychczasowe jest wielkim nieporozumieniem! Ludzie bawcie się, ale pozwólcie
      innym normalnie egzystowac!
      • Gość: juzeg Re: Juwenalia 2006! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 20:52
        To moze, zeby dyskusja nie byla abstrakcyjna, podasz jakies konkretne rozwiazanie ?
        Tak wieszac bezsensownie psy na wladzach URz nie wypada.
    • Gość: katka Re: Juwenalia 2006! IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 19.05.06, 21:39
      Przede wszystkim zmieniłabym formę juwenaliów, polecam tutaj rozwiązania
      uczelni lubelskich czy krakowskich dla przykładu, gdzie juwenalia to okres
      intensywnych imprez kulturalnych, koncertów muzycznych, spotkań kabaretowych
      itd., tymczasem w Rzeszowie-jeden przyzwoity zespól dziennie po 22.00 i
      hektolitry piwa. A jesli chodzi o same koncerty wybrałabym miejsce, które nie
      jest w tak niewielkiej odległości od domów czy bloków mieszkalnych. Myśle,ze
      jest wielu, którzy podzialają moje zdanie i mamy prawo wyrazić swoje oburzenie,
      mylnie nazwane "wieszaniem psów na URZ"-typowa reakcja zresztą!pozdrawiam
      • bruxsa Re: Juwenalia 2006! 19.05.06, 21:49
        zgadzam się z katką...ale na nasze szczęście dziś impreza odwołana, możemy spać
        spokojnie...wreszcie:]
        • Gość: bruxsa Re: Juwenalia 2006! IP: *.dami / 81.15.189.* 19.05.06, 22:28
          jednak za szybko się ucieszyłam bo coś tam pogrywają...:]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka