Gość: Krzychu IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:27 Jak poderwac kasjerke w supermarkecie,bardzo mi sie podoba. Macie jakies niezawodne sposoby??Prosze o kilka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Podryw. IP: *.res.pl 27.07.06, 22:29 zrób duuże zakupy (koniecznie kup kiszonąkapustę -one zawsze na to lecą) i zapłaćkartą na której nie masz środków.. jak się okaże ze nie możesz zapłacić to wyciągij woreczek z pieciogroszówkami i zapłać nimi odliczając przy niej odpowiednią kwotę. daje ci pewność że na 100 % zwróci na ciebie uwagę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: De Sade Re: Podryw. IP: 195.136.92.* 28.07.06, 21:02 wystarczy, że wyciągniesz grrrruuuuby portfel i jest twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Podryw. IP: 82.177.97.* 28.07.06, 21:05 jest jeden niezawodny sposob kupujesz cos co kosztuje np 1.99 dajesz jej 2 złote i mowisz "reszty nie czeba chodz na zaplecze skonsumowac nasz zwiazek" efekt murowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Podryw. IP: 195.136.56.* 30.07.06, 15:27 Rzuć na taśmę surowego kurczaka (bez opakowania) wrażenie będzie piorunujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Podryw. IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 30.07.06, 15:33 lepiej sam się rzuć na tę taśmę, a nie kurczaka - będzie lepsze wrażenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olias durni tu nie brakuje 30.07.06, 17:59 może najprościej? zapytaj kiedy kończy pracę i poproś o pare minut rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydza Re: durni tu nie brakuje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.07.06, 12:45 chlopak sie pytal o rade a wy sie napieprzacie, oj nie ladnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec Re: durni tu nie brakuje IP: *.rzeszow.mm.pl 31.07.06, 15:59 Podejdź do niej i powiedz że to napad , i że ma się rozebrać.. Potem jak już to zrobi powiedz że żartowałeś , a to co w kieszeni to nie pistolet… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC szok!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 01.08.06, 00:21 Ales ty zdesperowany jesli piszesz o tym na forum.ile ty masz lat?16?jesli tak to nawet do dziewki nie podchodz bo i po co:)zenujace te teksty sa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hews Re: Podryw. IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 31.07.06, 20:28 wzdrygam się na hasło "podrywanie" ostatnio wracałam sobie dąbrowskiego, przpuscil mnie jakis samochod przechodzac przez ulice, usmiechnelam sie i poszlam, za chwile znowu ktos mnie przpuscil-patrze to samo auto... "cześć mała (mała?? 1,75 m wzrostu!) podwiezc Cie gdzies?" Krzychu musiał podać mi swój nr telefonu: "Zadzwon kociaku" Z pewnoscia zadzwonie...<sciana> Jak mozna tak chamsko podrywac "z ulicy" prosto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Podryw. IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 01.08.06, 00:23 szkoda slow.z reguly te znajomosci uliczne koncza sie w lozeczku po 2 spotkanku albo wcale sie nie zaczynaja...wiem sprawdzilem,porazka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hews Re: Podryw. IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 01.08.06, 12:05 numeru nawet nie zapisałam i nigdzie to sie nie skonczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hews Re: Podryw. IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 31.07.06, 20:28 ups... właśnie zauważyłam zbieżność imion...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.06, 22:14 A w którym markecie ta twoja kasjerka? Ide o zakład, ze w Realu, bo tam przewala się od młodych dziewczyn z leasingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:33 mówisz "malenka-o której kończysz...bo jezdem zawaliście na ciebie napalony" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.06, 06:43 Nie zapomnij napisać, który sposób wybrałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Podryw. IP: *.eranet.pl 01.08.06, 11:41 przebierz sie za kontrolera sanepidu i powiedz że chciałeś sie umówić na inspekcje mięsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.06, 00:46 Ostatni sposób jest najgorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milolosiu Re: Podryw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:43 dość proset, zapytaj się co robi po pracy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:34 Dziekuje za wszytskie dotychcasowe wypowiediz , może coś jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 10:11 "jezdeś zajebysta laska - może po robocie skoczymy na bulwary na pyfko? - o której masz luzik ??" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.06, 14:22 Napisz coś więcej o tej kasjerce, to udzielę ci szczegółowych instrukcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.06, 07:42 Czym cię tak zauroczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.06, 14:32 8:00 przychodzi pierwszy klient i pyta, czy byłabym gotowa stanąć na ślubnym kobiercu. To było oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 15:37 Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.06, 19:44 Byli też tacy, których to ja poderwałam, trochę nie zważając na konsekwencje. Potem usilnie domagali się nr tel na paragonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Podryw. IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 13.08.06, 20:43 tylko uważaj bo pracują tam nieletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Podryw. 13.08.06, 23:26 A jakis pomysł na hostesse?;) Widzialem ostatnio fajna. Hehehe łacznosc nawiazana :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.06, 17:56 Nieletnie nie mogą pracować, więc nie ma obaw Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Podryw. 15.08.06, 21:19 Nie badz taka pewna. W ogłoszeniach na hostessy szukaja dzieczyn od 14 w góre... Znam przypadek gdzie 14 latka pracowala jako hostessa cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.06, 06:46 Krzychu pyta o kasjerki, a nie o hostessy Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Podryw. 20.08.06, 16:50 A ty odpowiadasz na moj post w ktorym wspominałem o hostessach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.06, 18:36 A to zwracam honor. Jesli chodzi o hostessy, to nie wiem, ile muszą mieć lat, ale je zdecydowanie łatwiej poderwać - wieksze pole manewru. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Podryw. 20.08.06, 19:28 Wiem :P ostatnio spotkalem naprawde słodką , ale niestety ponoc juz zajeta ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koordynator Re: Podryw. IP: *.nat.rsk.pl 14.08.06, 18:22 przyjedź na Nowe Miasto i popytaj o Tadka Maciąga z ul.Świadka 3 / IV klatka/, on zna na pamięć wszyskie ekspedientki ze wszystkich marketów w mieście, na pewno Ci poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.06, 19:23 Ja takiego nie znam, chociaż jestem kasjerką. On też prawdopodobnie mnie nie zna. Zresztą hipermarkety są nie tylko na osiedlu Nowe Miastu. No właśnie, Krzychu, w którym hipermarkecie pracuje Twoja kasjerka. Jesli w tym, co ja, to mogę ci coś doradzic. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
atagadt Re: Podryw. 20.08.06, 18:56 Gość portalu: Krzychu napisał(a): > Jak poderwac kasjerke w supermarkecie,bardzo mi sie podoba. Macie jakies > niezawodne sposoby??Prosze o kilka. > Nie wiem czy się tak odważysz, kup fałszywą setkę i zapłać rachunek zostaw jej adres, albo telefon przyjdzie do Ciebie jeszcze wieczorem, a jak nie sama to będziesz miał towarzystwo, pamiętaj tak wcale robić nie musisz, powiedż mi gdzie ta dziewczyna pracuje to ja z nia porozmawiam zobaczymy co da się zrobić, albo poprostu powiedż jej sam o tym, może własnie czeka tylko na Ciebie, choć bardzo wątpię ja Ty się pytasz co zrobić, to po co takiej dziewczynie ktoś taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.06, 11:43 Popieram. Post, choć pozornie szyderczy, jest bardzo sensowny. Powiedz w końcu, gdzie pracuje ta Twoja kasjerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:04 hmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.06, 20:42 ...chyba, że już Ci przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.06, 21:44 Najlepiej zatrudnij się w tym markecie. Prędzej czy później, zauważy cię, a wtedy możliwości masz ogromne. Poza tym, znam kilka par, które poznały się w pracy w hipermarkecie Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Podryw. 27.08.06, 22:50 Takie poswięcenie? Az tak to chyba on nie jest zdesperowany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.06, 09:27 Masz rację. Zbyt rzadko się tu pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:44 aż tak rzadko to nie , ale porównując ten market,pozdrowienia dla kasjerki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.06, 10:14 O, dziękuję bardzo. Ja jeszcze pracuje tylko do końca sierpnia, więc dzisiaj z radościa mykam do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Podryw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:48 hm. a jak ma urocza pani kasjerka na imie??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.06, 10:18 Nie wiem, czy to pytanie,skierowane do mnie, czy do Krzycha? Ale w końcu odpowiedź na mój post, więc chyba do mnie. Zastanawiam się tylko, skąd takie pytanie. Pozdrawiam, J****** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:27 Ale pytanie na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Podryw. IP: *.nat.rsk.pl 31.08.06, 22:28 Umów sie z nią na kawę po pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Podryw. IP: 82.160.42.* 31.08.06, 22:42 Kup najdroższy telewizor plazmowy robota kuchennego i mikrofale po czym podejdz do kasy zapłać i powiedz to dal Ciebie mój kwiatuszku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.06, 00:39 ;-) i oczywiście nie zapomnij udać się na informację albo do punktu obsługi klienta, aby wypisano zlecenie transportu. Wtedy będzie musiała podać Ci swój adres ;-) Pomysł niezawodny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:32 :)...P.S> to ten sam Krzychu ale sieć zmieniona... Pomysł dobry ,ale jak kasjerka pracuej tylko do niedzieli ? :P ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.06, 09:46 A to widzę, że masz już z nią jakiś kontakt, skoro o tym wiesz. Pomyślimy, jak ją poderwać do niedzieli. P.S. Ja juz od dzisiaj nie pracuje :-( Sama chciałam. Oni mnie próbowali zatrzymać, ale co tam, należy mi się odpoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:46 Taka sympatyczna dziewczyna napewno znajdzie prace(nepewno jeszcze lepszą)- życzę tego Ci z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.06, 22:23 Zaczynam studia :-) ale praca też by się przydała. Tak więc, chcąc nie chcąc, przyznałam się do swojego wieku. Szkoda, że to nie mnie chciałeś poderwać ;-) Twoje szanse rosłyby regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:28 ale to nie jest wykluczone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:32 ... niewykluczone ,że chodziło mi o Ciebie ... tez z sympatyczną kasjerką rozmawiam :)baardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Podryw. 01.09.06, 23:10 No to na jaki sposob ja wreszcie wyrwałes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.06, 10:40 rozmyslił się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:14 Czy kasjerka jeszcze tu zagląda :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.06, 18:43 Wystarczył jeden telefon i znów pracuję. Ha, jednak nie wytrzymałam. Bezczynność mnie dobija. Mama zawsze kazała mi uważać na swój temperament :-) Tak więc do zobaczenia w jednym z rzeszowskich hipermarketów. Pozdrowienia dla huskymana i wyrażam uznanie dla jego wypowiedzi w wątku: "Czy Polka łatwa jest?". Może też dorzucę tam swoje trzy grosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.06, 18:47 A propos wyżej wymienionego wątku: chodziło mi raczej o jego podejście do tematu, a nie "wypowiedź", bo takowej nie było. Po prostu spodobało mi się, że olał cały temat Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Podryw. 03.09.06, 20:08 Hmmmm, że mnie tak wyroznilas i zapamietalas??? Dziwna sprawa! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.06, 00:37 Normalna sprawa. Twoje wypowiedzi fajnie się czytało, bo były najkrótsze :-P Ja też nie lubię blondynek :-P Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Podryw. 04.09.06, 09:12 W ktorym hipermar. pracujesz? Ile masz lat?:P Odpowiedz Link Zgłoś
k2milka Re: Podryw. 04.09.06, 21:01 no własnie ? w którym ?Bo czuje ze będę klintem , i wtedy obroty wzrosną i bedzie prowizja :P dla sympatycznej kasjerki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.06, 18:19 Serwer mi nawalał przez trzy dni, dlatego nie mogłam zajrzeć. A gdzie pracuję? No cóż, nic szczególnego, zwykły hipermarket> Powiem tylko tyle, że jutro od 21:00 do 24:00 rabat -10% na wszystkie artykuły. Ale ja jutro nie pracuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Podryw. 06.09.06, 18:35 Kurde nie orientuje sie w tym temacie ;) podaj pierwsza literke :))) no i o wieku zapomnialas napisac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.06, 10:17 Jest tylko jeden hipermarket, w którym możesz zobaczyć mnir REALnie i REALnie ocenić mój wiek, chyba że uwierzysz mi na słowo. O wieku, zresztą nie zapomniałam napisać. Zrobiłam to celowo, bo nieco ponad dwa tygodnie przed rocznicą urodzin, naprawdę nie wiem, ile mam lat. Tym razem będzie to okrągła liczba, a ja, zamiast świętować, pewnie pójdę do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.06, 12:32 Nie sądzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:33 Skojarzyłem wiek -po studiach-sama tak mówiłas,że już można skojarzyć,ale się mogę mylic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:48 Nardzo podobny wiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:30 chyba zgadłeś , na to przemawia kilka faktów :) w postach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.06, 12:33 No i przekonałam się, kto uważnie czyta moje posty :-) Pozdrownienia dla Krzycha Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Podryw. 07.09.06, 12:50 Do Reala mam za daleko (szczerze mowiac nie bylem jeszcze tam) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:52 Dużo tracisz :) ja to już wiem.Równiez pozdrowienia dla Kasjerki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.06, 22:15 Coś mi się wydaje, że jutro zamiast do pracy, pójdę na pogotowie. Przykro mi, ale nic więcej nie napiszę, bo muszę cierpliwie znosić potworny ból. Może znajdę cos przeciwbólowego... P.S.Zawsze obawiałam się, że zostanę starą panną, bo nikt nie będzie w stanie tolerować moich ciekawych, nieszczęśliwych "wypadków" i "przypadków", i "zbiegów okoliczności" :-( Co prawda, zawsze spadam na cztery łapy, ale nadmiar wrażeń też szkodzi, hmm... chociaż... przynajmniej jest ciekawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:16 Będzie wszytsko dobrze :) P.S. mam w rodzienie samych lekarzy... jak cos to mój meil webmasterpomoc@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:28 a na ból polecam Ketanol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.06, 11:14 Chyba miało być Ketonal. Nie mam w domu, a to jest na receptę. Niestety, lekarz zalecił korzystanie z "ogólnodostępnych" środków przeciwbólowych. Mam silne stłuczenie prawego śródstopia. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Podryw. 08.09.06, 11:17 Hmmmm to gdzie sie tak załatwilas?;) Mam nadzieje, że nie przy jakims rozboju?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.06, 22:52 Porządne dziewczyny na rozboje nie chodzą ;-) Wystarczyło własne podwórko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.06, 23:10 Szkoda słów, bo czuję się już dużo lepiej. Po prostu niektóre zwierzęta zostawiają swoje odchody w niewłaściwych miejscach. Miałam doskonałą mozliwośc wykonania nieokreślonej akrobacji powietrznej z pechowym lądowaniem. Ale uwaga! Nie przewróciłam się i nawet nie zgubiłam klapka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.06, 17:30 Witamy nowego wielbiciela wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.06, 17:06 Wątek traci popularność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysio Re: Podryw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:40 Idz z kolega, zrobcie niewielkie zakupy (czipsy, wino, itd.). Rozmawiajcie na luzie. W pewnym momencie zapytaj ja, gdzie jest najlepsza pizza w miescie, a jak ci odpowie, to zapytaj, o ktorej konczy. Jezeli niedlugo, to masz farta, poczekaj na nia i wieczor masz wymarzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:54 a jak poderwać kasjera - też mi się cholernie podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysio Re: Podryw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:29 Jak wyzej, tylko idz z kolezanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:51 aacha i przyjdziemy z kwiatami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Podryw. IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 08.09.06, 13:33 Musze przyznac, ze pare pomyslow jest wysmienitych. Popatrz namietnie w oczy i zapytaj sie czy ojciec Jej byl zlodziejem, bo ukradl dwie gwiazdki z nieba i wsadzil Jej w oczka. Efekt murowany:))) Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.06, 08:53 Mimo wszystko, wątek stracił popularność albo Krzychu się zdecydował i więcej pomysłów nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 09:44 Wszystkie sposoby są na swój sposób dobre, i każdemu mogą się też przydać-niech to będzie poradnik podrywacza :)dalej rozwijany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: Podryw. IP: 81.15.189.* 12.09.06, 14:27 Daj namiary na nią,poderwiemyy ją dla Ciebie/po ustaleniu oplat oczywiscie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.06, 08:36 Mówiłam, że przestało go to interesować, tym bardziej za opłatą Odpowiedz Link Zgłoś