IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:27
Jak poderwac kasjerke w supermarkecie,bardzo mi sie podoba. Macie jakies
niezawodne sposoby??Prosze o kilka.

Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Podryw. IP: *.res.pl 27.07.06, 22:29
      zrób duuże zakupy (koniecznie kup kiszonąkapustę -one zawsze na to lecą) i
      zapłaćkartą na której nie masz środków.. jak się okaże ze nie możesz zapłacić to
      wyciągij woreczek z pieciogroszówkami i zapłać nimi odliczając przy niej
      odpowiednią kwotę. daje ci pewność że na 100 % zwróci na ciebie uwagę....
    • Gość: De Sade Re: Podryw. IP: 195.136.92.* 28.07.06, 21:02
      wystarczy, że wyciągniesz grrrruuuuby portfel i jest twoja.
    • Gość: gosc Re: Podryw. IP: 82.177.97.* 28.07.06, 21:05
      jest jeden niezawodny sposob
      kupujesz cos co kosztuje np 1.99 dajesz jej 2 złote i mowisz "reszty nie czeba chodz na zaplecze skonsumowac nasz zwiazek"
      efekt murowany
      • gaba52 Re: Podryw. 30.07.06, 14:18
        :)
    • Gość: Tom Re: Podryw. IP: 195.136.56.* 30.07.06, 15:27
      Rzuć na taśmę surowego kurczaka (bez opakowania) wrażenie będzie piorunujące.
      • Gość: asik Re: Podryw. IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 30.07.06, 15:33
        lepiej sam się rzuć na tę taśmę, a nie kurczaka - będzie lepsze wrażenie ;)
    • olias durni tu nie brakuje 30.07.06, 17:59
      może najprościej? zapytaj kiedy kończy pracę i poproś o pare minut rozmowy.
      • Gość: brydza Re: durni tu nie brakuje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.07.06, 12:45
        chlopak sie pytal o rade a wy sie napieprzacie, oj nie ladnie :(
        • Gość: Zawodowiec Re: durni tu nie brakuje IP: *.rzeszow.mm.pl 31.07.06, 15:59
          Podejdź do niej i powiedz że to napad , i że ma się rozebrać..
          Potem jak już to zrobi powiedz że żartowałeś , a to co w kieszeni to nie
          pistolet…
      • Gość: MC szok!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 01.08.06, 00:21
        Ales ty zdesperowany jesli piszesz o tym na forum.ile ty masz lat?16?jesli tak
        to nawet do dziewki nie podchodz bo i po co:)zenujace te teksty sa:)))
    • Gość: hews Re: Podryw. IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 31.07.06, 20:28
      wzdrygam się na hasło "podrywanie"
      ostatnio wracałam sobie dąbrowskiego, przpuscil mnie jakis samochod przechodzac przez ulice, usmiechnelam sie i poszlam, za chwile znowu ktos mnie przpuscil-patrze to samo auto...
      "cześć mała (mała?? 1,75 m wzrostu!) podwiezc Cie gdzies?"

Krzychu musiał podać mi swój nr telefonu: "Zadzwon kociaku"
      Z pewnoscia zadzwonie...<sciana>

Jak mozna tak chamsko podrywac "z ulicy" prosto?
      • Gość: MC Re: Podryw. IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 01.08.06, 00:23
        szkoda slow.z reguly te znajomosci uliczne koncza sie w lozeczku po 2 spotkanku
        albo wcale sie nie zaczynaja...wiem sprawdzilem,porazka!!
        • Gość: hews Re: Podryw. IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 01.08.06, 12:05
          numeru nawet nie zapisałam i nigdzie to sie nie skonczy:)
    • Gość: hews Re: Podryw. IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 31.07.06, 20:28
      ups... właśnie zauważyłam zbieżność imion...:)
      • Gość: Amadeusz Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.06, 22:14
        A w którym markecie ta twoja kasjerka? Ide o zakład, ze w Realu, bo tam
        przewala się od młodych dziewczyn z leasingu.
        • Gość: abc Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:33
          mówisz "malenka-o której kończysz...bo jezdem zawaliście na ciebie napalony"
          • Gość: Amadeusz Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.06, 06:43
            Nie zapomnij napisać, który sposób wybrałeś
    • Gość: .. Re: Podryw. IP: *.eranet.pl 01.08.06, 11:41
      przebierz sie za kontrolera sanepidu i powiedz że chciałeś sie umówić na
      inspekcje mięsa
      • Gość: iwona Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.06, 00:46
        Ostatni sposób jest najgorszy
        • Gość: milolosiu Re: Podryw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:43
          dość proset, zapytaj się co robi po pracy :D
          • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:34
            Dziekuje za wszytskie dotychcasowe wypowiediz , może coś jeszcze ?
            • muza_poezji Re: Podryw. 06.08.06, 07:29
              zaproponuj jej lepiej płatną pracę
              • Gość: bleee Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 10:11
                "jezdeś zajebysta laska - może po robocie skoczymy na bulwary na pyfko? - o
                której masz luzik ??"
            • Gość: iwona Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.06, 14:22
              Napisz coś więcej o tej kasjerce, to udzielę ci szczegółowych instrukcji
    • Gość: x Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.06, 07:42
      Czym cię tak zauroczyła?
      • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.06, 14:32
        8:00 przychodzi pierwszy klient i pyta, czy byłabym gotowa stanąć na ślubnym
        kobiercu. To było oryginalne
        • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 15:37
          Dobre :)
          • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.06, 19:44
            Byli też tacy, których to ja poderwałam, trochę nie zważając na konsekwencje.
            Potem usilnie domagali się nr tel na paragonie
            • Gość: gosc Re: Podryw. IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 13.08.06, 20:43
              tylko uważaj bo pracują tam nieletnie.
              • huskyman Re: Podryw. 13.08.06, 23:26
                A jakis pomysł na hostesse?;) Widzialem ostatnio fajna. Hehehe łacznosc nawiazana :D
                • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.06, 17:56
                  Nieletnie nie mogą pracować, więc nie ma obaw
                  • huskyman Re: Podryw. 15.08.06, 21:19
                    Nie badz taka pewna. W ogłoszeniach na hostessy szukaja dzieczyn od 14 w góre...
                    Znam przypadek gdzie 14 latka pracowala jako hostessa

cos wiecej?
                    • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.06, 06:46
                      Krzychu pyta o kasjerki, a nie o hostessy
                      • huskyman Re: Podryw. 20.08.06, 16:50
                        A ty odpowiadasz na moj post w ktorym wspominałem o hostessach ;)
                        • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.06, 18:36
                          A to zwracam honor. Jesli chodzi o hostessy, to nie wiem, ile muszą mieć lat,
                          ale je zdecydowanie łatwiej poderwać - wieksze pole manewru.
                          • huskyman Re: Podryw. 20.08.06, 19:28
                            Wiem :P ostatnio spotkalem naprawde słodką , ale niestety ponoc juz zajeta ;(
    • Gość: koordynator Re: Podryw. IP: *.nat.rsk.pl 14.08.06, 18:22
      przyjedź na Nowe Miasto i popytaj o Tadka Maciąga z ul.Świadka 3 / IV klatka/,
      on zna na pamięć wszyskie ekspedientki ze wszystkich marketów w mieście, na
      pewno Ci poradzi.
      • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.06, 19:23
        Ja takiego nie znam, chociaż jestem kasjerką. On też prawdopodobnie mnie nie
        zna. Zresztą hipermarkety są nie tylko na osiedlu Nowe Miastu. No właśnie,
        Krzychu, w którym hipermarkecie pracuje Twoja kasjerka. Jesli w tym, co ja, to
        mogę ci coś doradzic. :-)
    • Gość: xyz Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.06, 10:53
      up
    • atagadt Re: Podryw. 20.08.06, 18:56
      Gość portalu: Krzychu napisał(a):

> Jak poderwac kasjerke w supermarkecie,bardzo mi sie podoba. Macie jakies
      > niezawodne sposoby??Prosze o kilka.
      >
      Nie wiem czy się tak odważysz, kup fałszywą setkę i zapłać rachunek zostaw jej
      adres, albo telefon przyjdzie do Ciebie jeszcze wieczorem, a jak nie sama to
      będziesz miał towarzystwo, pamiętaj tak wcale robić nie musisz, powiedż mi gdzie
      ta dziewczyna pracuje to ja z nia porozmawiam zobaczymy co da się zrobić, albo
      poprostu powiedż jej sam o tym, może własnie czeka tylko na Ciebie, choć bardzo
      wątpię ja Ty się pytasz co zrobić, to po co takiej dziewczynie ktoś taki?
      • sauber1 Re: Podryw. 21.08.06, 21:14
        Krzychu może on ma rację? pomyśl
        • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.06, 11:43
          Popieram. Post, choć pozornie szyderczy, jest bardzo sensowny. Powiedz w końcu,
          gdzie pracuje ta Twoja kasjerka
          • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:04
            hmmmm :)
            • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.06, 20:42
              ...chyba, że już Ci przeszło
    • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.06, 21:44
      Najlepiej zatrudnij się w tym markecie. Prędzej czy później, zauważy cię, a
      wtedy możliwości masz ogromne. Poza tym, znam kilka par, które poznały się w
      pracy w hipermarkecie
      • huskyman Re: Podryw. 27.08.06, 22:50
        Takie poswięcenie? Az tak to chyba on nie jest zdesperowany ;)
        • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.06, 09:27
          Masz rację. Zbyt rzadko się tu pojawia.
          • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:44
            aż tak rzadko to nie , ale porównując ten market,pozdrowienia dla kasjerki :)
            • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.06, 10:14
              O, dziękuję bardzo. Ja jeszcze pracuje tylko do końca sierpnia, więc dzisiaj z
              radościa mykam do pracy.
              • Gość: marcin Re: Podryw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:48
                hm. a jak ma urocza pani kasjerka na imie???
                ;)
                • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.06, 10:18
                  Nie wiem, czy to pytanie,skierowane do mnie, czy do Krzycha? Ale w końcu
                  odpowiedź na mój post, więc chyba do mnie. Zastanawiam się tylko, skąd takie
                  pytanie. Pozdrawiam, J******
                  • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:27
                    Ale pytanie na miejscu :)
                    • Gość: Młody Re: Podryw. IP: *.nat.rsk.pl 31.08.06, 22:28
                      Umów sie z nią na kawę po pracy.
                      • Gość: olo Re: Podryw. IP: 82.160.42.* 31.08.06, 22:42
                        Kup najdroższy telewizor plazmowy robota kuchennego i mikrofale po czym podejdz
                        do kasy zapłać i powiedz to dal Ciebie mój kwiatuszku :)
                        • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.06, 00:39
                          ;-) i oczywiście nie zapomnij udać się na informację albo do punktu obsługi
                          klienta, aby wypisano zlecenie transportu. Wtedy będzie musiała podać Ci swój
                          adres ;-) Pomysł niezawodny
                          • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:32
                            :)...P.S> to ten sam Krzychu ale sieć zmieniona...

Pomysł dobry ,ale jak kasjerka pracuej tylko do niedzieli ? :P ;>
                            • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.06, 09:46
                              A to widzę, że masz już z nią jakiś kontakt, skoro o tym wiesz. Pomyślimy, jak
                              ją poderwać do niedzieli.

P.S. Ja juz od dzisiaj nie pracuje :-( Sama chciałam. Oni mnie próbowali
                              zatrzymać, ale co tam, należy mi się odpoczynek
                              • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:46
                                Taka sympatyczna dziewczyna napewno znajdzie prace(nepewno jeszcze lepszą)-
                                życzę tego Ci z całego serca
                                • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.06, 22:23
                                  Zaczynam studia :-) ale praca też by się przydała.
                                  Tak więc, chcąc nie chcąc, przyznałam się do swojego wieku. Szkoda, że to nie
                                  mnie chciałeś poderwać ;-) Twoje szanse rosłyby regularnie
                                  • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:28
                                    ale to nie jest wykluczone :)
                                    • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:32
                                      ... niewykluczone ,że chodziło mi o Ciebie ... tez z sympatyczną kasjerką
                                      rozmawiam :)baardzo.
                                      • huskyman Re: Podryw. 01.09.06, 23:10
                                        No to na jaki sposob ja wreszcie wyrwałes ?
                                        • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.06, 10:40
                                          rozmyslił się...
                                          • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 10:42
                                            nie :p
                                      • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:14
                                        Czy kasjerka jeszcze tu zagląda :)?
                                  • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.06, 18:43
                                    Wystarczył jeden telefon i znów pracuję. Ha, jednak nie wytrzymałam.
                                    Bezczynność mnie dobija. Mama zawsze kazała mi uważać na swój temperament :-)
                                    Tak więc do zobaczenia w jednym z rzeszowskich hipermarketów. Pozdrowienia dla
                                    huskymana i wyrażam uznanie dla jego wypowiedzi w wątku: "Czy Polka łatwa
                                    jest?". Może też dorzucę tam swoje trzy grosze...
                                    • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.06, 18:47
                                      A propos wyżej wymienionego wątku: chodziło mi raczej o jego podejście do
                                      tematu, a nie "wypowiedź", bo takowej nie było. Po prostu spodobało mi się, że
                                      olał cały temat
                                      • huskyman Re: Podryw. 03.09.06, 20:08
                                        Hmmmm, że mnie tak wyroznilas i zapamietalas??? Dziwna sprawa! :P
                                        • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.06, 00:37
                                          Normalna sprawa. Twoje wypowiedzi fajnie się czytało, bo były najkrótsze :-P Ja
                                          też nie lubię blondynek :-P
                                          • huskyman Re: Podryw. 04.09.06, 09:12
                                            W ktorym hipermar. pracujesz? Ile masz lat?:P
                                            • k2milka Re: Podryw. 04.09.06, 21:01
                                              no własnie ? w którym ?Bo czuje ze będę klintem , i wtedy obroty wzrosną i
                                              bedzie prowizja :P dla sympatycznej kasjerki....
                                              • huskyman Re: Podryw. 06.09.06, 16:54
                                                Czekamy na odpowiedz pani kasjerko ;)
                                                • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.06, 18:19
                                                  Serwer mi nawalał przez trzy dni, dlatego nie mogłam zajrzeć. A gdzie pracuję?
                                                  No cóż, nic szczególnego, zwykły hipermarket> Powiem tylko tyle, że jutro od
                                                  21:00 do 24:00 rabat -10% na wszystkie artykuły. Ale ja jutro nie pracuję :-)
                                                  • huskyman Re: Podryw. 06.09.06, 18:35
                                                    Kurde nie orientuje sie w tym temacie ;) podaj pierwsza literke :))) no i o wieku zapomnialas napisac :P
                                                  • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.06, 10:17
                                                    Jest tylko jeden hipermarket, w którym możesz zobaczyć mnir REALnie i REALnie
                                                    ocenić mój wiek, chyba że uwierzysz mi na słowo. O wieku, zresztą nie
                                                    zapomniałam napisać. Zrobiłam to celowo, bo nieco ponad dwa tygodnie przed
                                                    rocznicą urodzin, naprawdę nie wiem, ile mam lat. Tym razem będzie to okrągła
                                                    liczba, a ja, zamiast świętować, pewnie pójdę do pracy
                                                  • huskyman Re: Podryw. 07.09.06, 10:44
                                                    To chyba jednak starsza jestes odemnie ;)
                                                  • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.06, 12:32
                                                    Nie sądzę :-)
                                                  • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:33
                                                    Skojarzyłem wiek -po studiach-sama tak mówiłas,że już można skojarzyć,ale się
                                                    mogę mylic :)
                                                  • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:48
                                                    Nardzo podobny wiek :)
                                                  • huskyman Re: Podryw. 07.09.06, 12:10
                                                    Nie no zgaduje - 20 pewnie??? ;)
                                                  • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:30
                                                    chyba zgadłeś , na to przemawia kilka faktów :) w postach :)
                                                  • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.06, 12:33
                                                    No i przekonałam się, kto uważnie czyta moje posty :-) Pozdrownienia dla Krzycha
                                                  • huskyman Re: Podryw. 07.09.06, 12:50
                                                    Do Reala mam za daleko (szczerze mowiac nie bylem jeszcze tam) :P
                                                  • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:52
                                                    Dużo tracisz :) ja to już wiem.Równiez pozdrowienia dla Kasjerki :)
                                                  • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.06, 22:15
                                                    Coś mi się wydaje, że jutro zamiast do pracy, pójdę na pogotowie. Przykro mi,
                                                    ale nic więcej nie napiszę, bo muszę cierpliwie znosić potworny ból. Może
                                                    znajdę cos przeciwbólowego...

P.S.Zawsze obawiałam się, że zostanę starą panną, bo nikt nie będzie w stanie
                                                    tolerować moich ciekawych, nieszczęśliwych "wypadków" i "przypadków",
                                                    i "zbiegów okoliczności" :-( Co prawda, zawsze spadam na cztery łapy, ale
                                                    nadmiar wrażeń też szkodzi, hmm... chociaż... przynajmniej jest ciekawie :-)
                                                  • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:16
                                                    Będzie wszytsko dobrze :)

P.S. mam w rodzienie samych lekarzy... jak cos to mój meil webmasterpomoc@op.pl
                                                  • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:28
                                                    a na ból polecam Ketanol
                                                  • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.06, 11:14
                                                    Chyba miało być Ketonal. Nie mam w domu, a to jest na receptę. Niestety, lekarz
                                                    zalecił korzystanie z "ogólnodostępnych" środków przeciwbólowych. Mam silne
                                                    stłuczenie prawego śródstopia.
                                                  • huskyman Re: Podryw. 08.09.06, 11:17
                                                    Hmmmm to gdzie sie tak załatwilas?;) Mam nadzieje, że nie przy jakims rozboju?:D
                                                  • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.06, 22:52
                                                    Porządne dziewczyny na rozboje nie chodzą ;-) Wystarczyło własne podwórko
                                                  • huskyman Re: Podryw. 09.09.06, 11:17
                                                    A cos wiecej na ten temat?:>
                                                  • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.06, 23:10
                                                    Szkoda słów, bo czuję się już dużo lepiej. Po prostu niektóre zwierzęta
                                                    zostawiają swoje odchody w niewłaściwych miejscach. Miałam doskonałą mozliwośc
                                                    wykonania nieokreślonej akrobacji powietrznej z pechowym lądowaniem. Ale uwaga!
                                                    Nie przewróciłam się i nawet nie zgubiłam klapka!
    • Gość: up Re: Podryw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:38
      up
      • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.06, 17:30
        Witamy nowego wielbiciela wątku
    • Gość: up Re: Podryw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 19:43
      up
      • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.06, 17:06
        Wątek traci popularność
        • Gość: Pysio Re: Podryw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:40
          Idz z kolega, zrobcie niewielkie zakupy (czipsy, wino, itd.). Rozmawiajcie na
          luzie. W pewnym momencie zapytaj ja, gdzie jest najlepsza pizza w miescie, a jak
          ci odpowie, to zapytaj, o ktorej konczy. Jezeli niedlugo, to masz farta,
          poczekaj na nia i wieczor masz wymarzony.
    • Gość: Darek Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:54
      a jak poderwać kasjera - też mi się cholernie podoba ?
      • Gość: Pysio Re: Podryw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:29
        Jak wyzej, tylko idz z kolezanka.
    • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:51
      aacha i przyjdziemy z kwiatami :)
    • Gość: Pawel Re: Podryw. IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 08.09.06, 13:33
      Musze przyznac, ze pare pomyslow jest wysmienitych.
      Popatrz namietnie w oczy i zapytaj sie czy ojciec Jej byl zlodziejem, bo ukradl
      dwie gwiazdki z nieba i wsadzil Jej w oczka. Efekt murowany:))) Pozdrawiam i
      powodzenia.
      • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.06, 08:53
        Mimo wszystko, wątek stracił popularność albo Krzychu się zdecydował i więcej
        pomysłów nie trzeba.
        • Gość: Krzychu Re: Podryw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 09:44
          Wszystkie sposoby są na swój sposób dobre, i każdemu mogą się też przydać-niech
          to będzie poradnik podrywacza :)dalej rozwijany :)
    • Gość: bacha Re: Podryw. IP: 81.15.189.* 12.09.06, 14:27
      Daj namiary na nią,poderwiemyy ją dla Ciebie/po ustaleniu oplat oczywiscie/
      • Gość: kasjerka Re: Podryw. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.06, 08:36
        Mówiłam, że przestało go to interesować, tym bardziej za opłatą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka