Dodaj do ulubionych

protest przeciwko zostawieniu pomnika

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 17:03
podpisana wyżej
Obserwuj wątek
    • Gość: Hoth Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:34
      dodaje swój
      • Gość: Dinn Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.enformatic.pl 23.03.07, 18:42
        i ja też się podpisze
    • Gość: As Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 23.03.07, 18:44
      Ja też
    • Gość: Polak Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: 75.126.114.* 23.03.07, 18:56
      Podpisuje sie
    • Gość: a Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:17
      www.resinet.pl/index/aktualnosci/rzeszow/art/2682_nie_burzmy_pomnika._zmi
      enmy_go! czy to jest koncept?? może trochę ciekawy....
    • fifakk Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika 24.03.07, 09:05
      Też
      • Gość: Prześmiewca Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.intertele.pl 24.03.07, 09:58
        Dziecko nie należy dochodzić do rangi eksperta na błędach ,tylko na
        uniwersytetach,dobrych uniwersytetach.Ten kto wymyślił tą maksymę jest niespełna
        rozumu.
    • Gość: pjb Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 09:38
      To najpierw zwróć mi za moje widokówki.
      • Gość: rhadzio Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.rzeszow.mm.pl 24.03.07, 10:46
        Zostawić c*pę w spokoju :]
    • Gość: gość Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 11:11
      zostawić
      • Gość: zzz ja cie zostawić IP: 84.38.160.* 24.03.07, 12:54
        ja cie zostawić pomnik naśwoim miejśćiu bo jak na niego paććie to mi staje ot co
        rym cym cym
    • Gość: pk Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: 82.177.97.* 25.03.07, 11:38
      Ludzie o małych kaczych rozumkach - każda zła władza burzyła pomniki !!! nie
      pozwólmy tego im zrobić !!! nasze dzieci mogą nas za to sądzić
    • mjot1 Do "patriotów prawdziwych" 25.03.07, 22:02
      Zastanawiam się, dlaczego dopiero teraz widok tego monumentu wasze patriotyczne
      poczucie estetyki (i nie tylko) tak głęboko ranić zaczął.
      Coście o Wy wrażliwi na piękno obrońcy symboli prawdziwych czynili dotychczas?
      Gdzie byliście bohaterowie wonczas, gdy d... trzeba było mieć twardą?
      Czyż oczęta dotychczas utkwione w ziemię teraz dopiero podnieśliście odważnie w
      górę i dostrzegliście?
      Ktoś rzucił jakieś hasełko i poooszli pędem owczym jak zawsze. Kiedyś czerwień
      teraz czerń, mali śmieszni ludzie, zagłębie „patriotów” i idei jedynie
      słusznych.
      Czy jesteście w stanie dokonać czegokolwiek samodzielnie?
      Do licha ciężkiego podnieście się w końcu z kolan!

Najniższe ukłony!
      Zdegustowany bynajmniej nie monumentem M.J.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka