Gość: MonikaK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 17:03 podpisana wyżej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hoth Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:34 dodaje swój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dinn Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.enformatic.pl 23.03.07, 18:42 i ja też się podpisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 23.03.07, 18:44 Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: 75.126.114.* 23.03.07, 18:56 Podpisuje sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 19:17 www.resinet.pl/index/aktualnosci/rzeszow/art/2682_nie_burzmy_pomnika._zmi enmy_go! czy to jest koncept?? może trochę ciekawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.intertele.pl 24.03.07, 09:58 Dziecko nie należy dochodzić do rangi eksperta na błędach ,tylko na uniwersytetach,dobrych uniwersytetach.Ten kto wymyślił tą maksymę jest niespełna rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjb Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 09:38 To najpierw zwróć mi za moje widokówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhadzio Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.rzeszow.mm.pl 24.03.07, 10:46 Zostawić c*pę w spokoju :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 11:11 zostawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz ja cie zostawić IP: 84.38.160.* 24.03.07, 12:54 ja cie zostawić pomnik naśwoim miejśćiu bo jak na niego paććie to mi staje ot co rym cym cym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: protest przeciwko zostawieniu pomnika IP: 82.177.97.* 25.03.07, 11:38 Ludzie o małych kaczych rozumkach - każda zła władza burzyła pomniki !!! nie pozwólmy tego im zrobić !!! nasze dzieci mogą nas za to sądzić Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Do "patriotów prawdziwych" 25.03.07, 22:02 Zastanawiam się, dlaczego dopiero teraz widok tego monumentu wasze patriotyczne poczucie estetyki (i nie tylko) tak głęboko ranić zaczął. Coście o Wy wrażliwi na piękno obrońcy symboli prawdziwych czynili dotychczas? Gdzie byliście bohaterowie wonczas, gdy d... trzeba było mieć twardą? Czyż oczęta dotychczas utkwione w ziemię teraz dopiero podnieśliście odważnie w górę i dostrzegliście? Ktoś rzucił jakieś hasełko i poooszli pędem owczym jak zawsze. Kiedyś czerwień teraz czerń, mali śmieszni ludzie, zagłębie „patriotów” i idei jedynie słusznych. Czy jesteście w stanie dokonać czegokolwiek samodzielnie? Do licha ciężkiego podnieście się w końcu z kolan! Najniższe ukłony! Zdegustowany bynajmniej nie monumentem M.J. Odpowiedz Link Zgłoś