esfandiari 02.12.09, 13:47 Krótka sprawa, czy któraś z usług wyróżnia się w jakiś specjalny sposób nad drugą? Bo mam dylemat którą wybrać i szukam wskazówek za i przeciw. z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tepsiak Re: Biznes Pakiet TP vs One Office Netia IP: *.ip.netia.com.pl 09.12.09, 15:00 Jeśli masz możliwość wyboru obu opcji to zdecydowanie bierz OneOffice w Netii. Jak na łączach Netii to już w ogóle się nie zastanawiaj. Ta nowinka TP w ogóle nie działa! Jak nie chcesz się stresować za każdym razem jak podnosisz słuchawkę czy będziesz miał możliwość wykonania połączenia to wybierz OneOffice. OO śmiga super, nie daje może mało przydatnego VPN ale jak się uprzesz to i to możesz obejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepsiak Re: Biznes Pakiet TP vs One Office Netia IP: *.ip.netia.com.pl 09.12.09, 15:03 Jeśli masz możliwość wyboru obu opcji to zdecydowanie bierz OneOffice w Netii. Jak na łączach Netii to już w ogóle się nie zastanawiaj. Ta nowinka TP w ogóle nie działa! Jak nie chcesz się stresować za każdym razem jak podnosisz słuchawkę czy będziesz miał możliwość wykonania połączenia to wybierz OneOffice. OO śmiga super, nie daje może mało przydatnego VPN ale jak się uprzesz to i to możesz obejść. W netii kuleje ostatnio trochę obsługa klienta ale z tego co wiem to cały czas rekrutują pracowników po prostu szybko rozrosła się im baza klientów i nie dają rady. Poszukaj dobrego przedstawiciela Netii a nie będziesz żałował bo większość spraw będziesz mógł załatwić przez niego nie dzwoniąc na infolinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biznes Pakiet TP vs One Office Netia IP: *.chello.pl 30.08.10, 22:48 mam zainstalowaną tą usługę tepsy, wybrałem biznes pakiet bo mogłem numery pozostawić te same co dotychczas na lepszych warunkach - szybsze łącze do internetu (symetryk), więcej linii za mniejszą cene abo, nie mówiąc już o rachunkach za połączenia które spadły mi praktycznie do 0 (dzwonie głównie na stacjonarne). Przy migracji było troche problemów (pół dnia jacyś spece z tp mi przełączali) ale u nich to standard;) Od początku roku działa bez zarzutu, tak wiec wygląda ok Odpowiedz Link Zgłoś
iv-ey Re: Biznes Pakiet TP vs One Office Netia 03.11.10, 10:09 A nie ma jakiś problemów z instalacją umowami etc.? To w końcu zintegrowana usługa, długo Ci to instalowali? Wydaje się, że wygląda to na prostą operację ale jak jest w praktyce? Odpowiedz Link Zgłoś