aurelek_lucynek 19.09.09, 18:56 A chciałbym być miły ale nie dajecie mi szansy-w każdym moim wątku zawsze ktoś się przyczepi.Czy nie da się już pozbyć tej metki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galonzek Re: Chcę inaczej 19.09.09, 23:25 nie wszyscy weszli w tryb "kapitalizm i wolnosc" i kapus to kapus a nie donosiciel obywatelski Odpowiedz Link
aurelek_lucynek Re: Chcę inaczej 20.09.09, 10:36 o czym ty mówisz? jaki kapuś? a ty święty jesteś? Odpowiedz Link
aurelek_lucynek Re: Chcę inaczej 20.09.09, 10:39 zrobię inaczej, będę tu pisał i wcale nie odpowiadał na posty zaczepne i wulgarne-znudzi wam się za jakiś czas Odpowiedz Link
digesta.s Re: Chcę inaczej 20.09.09, 10:45 Nie "matura", lecz chęć szczera zrobi z Ciebie oficera. Coby nie było wątpliwości, niczego nie sugeruję...;))) Odpowiedz Link
aurelek_lucynek Re: Chcę inaczej 20.09.09, 10:50 digesta.s napisał: > Nie "matura", lecz chęć szczera > zrobi z Ciebie oficera. > > Coby nie było wątpliwości, niczego nie sugeruję...;))) dziękuję-tylko martwię się że dobre chęci to nie wszystko Odpowiedz Link
galonzek Re: Chcę inaczej 20.09.09, 11:02 aurelek_lucynek napisał: > zrobię inaczej, będę tu pisał i wcale nie odpowiadał na posty zaczepne i wulgar > ne-znudzi wam się za jakiś czas nie wiem skad ten mus pisania tutaj, skoro tu agresywne trole albo krystiano po ktorym jedziesz, masz swoj forum depresja. Odpowiedz Link
digesta.s Re: Chcę inaczej 20.09.09, 11:05 jak pan wszystkim skrzydła poobcinasz, to nikt nie wyfrunie. Odpowiedz Link
galonzek Re: Chcę inaczej 20.09.09, 11:08 moderator bedzie zadowolony, wiecej uzytkownikow, wieksza szansa dogonic borelioze. Odpowiedz Link
digesta.s Re: Chcę inaczej 20.09.09, 11:17 choroba ta mityczna mi się zda. Z każdego spaceru me psy taszczą na grzbiecie kleszcze ze trzy, a najmniej, ze dwa. Odpowiedz Link
galonzek Re: Chcę inaczej 20.09.09, 11:31 czasy sie zmieniaja, troli coraz mniej, moderator ma dobre samopoczucie i wybral pozytywne wartsci, forum cie radosnie ugosci. Odpowiedz Link
digesta.s Re: Chcę inaczej 20.09.09, 11:35 czuję się już zadomowiony i o ile pamięć mnie nie myli, to pierwszą wymianę zdań z kolegą miałem właśnie...;) Odpowiedz Link
galonzek Re: Chcę inaczej 20.09.09, 11:39 ja nie bardzo, ale ktos musi odchodzic zeby byc mogl ktos Odpowiedz Link
digesta.s Re: Chcę inaczej 20.09.09, 11:43 pierwej czuwać należy a ja idę szaleństwo nocy odsypiać...;) "z kim będzie dobrze Ci jak z nami? za kim zatęsknisz tak ktrógoś dnia? ...? Odpowiedz Link
aurelek_lucynek Re: Chcę inaczej 20.09.09, 12:44 Digesta przypominasz mi moją przyjaciółkę-może nią jesteś? strasznie optymistyczna osoba z Ciebie.Już Cię polubiłem :) Odpowiedz Link