Dodaj do ulubionych

Coś śmiesznego

21.10.09, 19:18
forum.gazeta.pl/forum/w,16,101881244,,moj_facet_nie_goni_autobusu.html?v=2 wątek który każdemu, nawet największemu depresiakowi poprawi humor. No ja to chyba wykorzystam w pracy naukowej :D Zauważcie jak grupę ludzi może przyciągnąć jeden durny temat i sprawić że będą o tym rozważać przez pryzmat psychologii :D
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Coś śmiesznego 21.10.09, 21:30
      chłech,chłech.....kobieto!Puchu marny,Ty wietrzna(wiatr)istoto........:)
    • laurpi Re: Coś śmiesznego 21.10.09, 23:39
      Do pewnego momentu jest rzeczywiście śmieszny, ale w momencie
      drugiego wpisu autorki wątku staje się smutny i żałosny. Niestety.
      • lucyna_n Re: Coś śmiesznego 22.10.09, 21:15
        a mnie zaciekawił dopiero ten drugi wpis o braciach co chodzą na ustawki,
        odważny ten jej chłopak że ma odwagę nie podbiegać do autobusu.
        ja na jego miejscu bym biegła i to szybko, ale w przeciwną stronę do tej panny i
        jej braci, chociaż cholera wie, może mu nei wolno jej zostawić, no bo bracia?
    • bazoooka Re: Coś śmiesznego 22.10.09, 14:31
      faktycznie niezły wątek. sporo jest takich na forum kobieta. w ogóle kobieta to
      specyficzne forum, podczytuję od czasu do czasu, kiedy tylko mam ochotę się
      zaturlać ze śmiechu / zdenerwować / zaliczyć opad szczęki. wątków różnorodnych
      do wyboru, do koloru.
      • sucharek_bl Re: Coś śmiesznego 22.10.09, 16:38
        bazoooka napisała:

> faktycznie niezły wątek. sporo jest takich na forum kobieta. w ogóle kobieta to
        > specyficzne forum, podczytuję od czasu do czasu, kiedy tylko mam ochotę się
        > zaturlać ze śmiechu / zdenerwować / zaliczyć opad szczęki. wątków różnorodnych
        > do wyboru, do koloru.

Wiem bo te wątki właśnie mi podsyła na gg Bercia która zapewne też tam przebywa na tym forum kobieta. Fakt nie jeden już podobny wątek był :)
      • nudzesieee Re: Coś śmiesznego 22.10.09, 21:00
        młodziutkie mężatki też są fajne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka