ellena_cyganka 20.08.10, 11:29 Skąd się cós takiego bierze?! warszawa.gumtree.pl/c-Spolecznosc-poszukuje-pewnej-osoby-chlapne-W0QQAdIdZ224782193 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolor Re: O Matko Bosko!! 20.08.10, 14:45 Pewnie z tego samego źródła, co "chuj", czy częściej "huj" nabazgrane na ścianie. Bardziej ciekawi mnie, co by było, gdyby takie ogłoszenie ktoś potraktował dosłownie i się zgłosił. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: O Matko Bosko!! 20.08.10, 15:12 A mnie się wydało, że to zupełnie na poważnie ogłoszenie. Były tez takie: Mam wolną chatę na weekend poszukuję dziewczyny chętnej do... To myślę, że to tez na poważnie. Rety, ale to nie jakiś popieprzony portal randkowy, tylko zwykły ogłoszeniowy, ale numer! Odpowiedz Link
dolor Re: O Matko Bosko!! 20.08.10, 15:31 Myślisz, że ludzie aż tak samotni? Aż tak nieudolni?? Na skrzydłach miłości Lekko, bezpiecznie mur ten przesadziłem, Bo miłość nie zna żadnych tam i granic; A co potrafi, na to się i waży; Chlapnę minetkę, warunek jeden, Muszelka musi być czysta!!! Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: O Matko Bosko!! 20.08.10, 15:54 O rety Dolor, to ja nie wiedziałam, że to poezja normalnie jest! A myslałam, że zwykłe świniaczenie. Oczy mi otworzyłeś chłopaku! Odpowiedz Link