Dodaj do ulubionych

Cukrzyca II typu

03.02.17, 21:33
Wiktorze
czy wiesz coś sukcesach w leczeniu tej choroby? Moja siostra mimo diety i aktywności fizycznej ma złe wyniki badań. Dostała nowe leki, po których organizm wariuje, jest senna, nie ma siły na nic. Poziom cukru w dzień prawidłowy, rano dużo ponad normę. Grozi jej insulina, czego ona chce uniknąć.
Obserwuj wątek
    • studentka95 Re: Cukrzyca II typu 03.04.17, 19:27
      Dzień dobry, jestem studentką biologii i szukam osób z cukrzycą typu 2 do wypełnienia ankiety potrzebnej do pracy. Jesli jesteś taką osobą to proszę o pomoc, zajmie to chwilę, a mi bardzo pomoże. Ankieta jest w pełni anonimowa. Z góry dziękuję smile
      docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1y19NMtiiLCd0p5Jk8rtYnBVb9Z5eVyo_SkwF9Q6tSt329A/viewform?usp=sf_link
    • wozny1234 Re: Cukrzyca II typu 11.10.21, 19:01
      A może jest jakiś patogen, który osłabia pracę trzustki i wątroby. Polecam gabinet Hebrasol w Wrocławiu. Oni zajmują się kompleksową diagnostyką.
      • ken-ya1950 Re: Cukrzyca II typu 17.11.22, 22:29
        Ten patogen ,jak to nazywasz to dosc duzych rozmiarow motylica - Sa dwie ta- wiekrza to ta co niszczy watrobe ,a ta mniejsza to ta co niszczy trzustke i Chora trzustka nie potrfi dokladnie oddzielic cukier z krwi. Dokladnie wytlumaczone w ksiazkach Huldy Clark. Ktos skrucil zycie Huldy Clark, a szkoda bo swiat by na jej informacjach duzo zyskal jezeli chodzi o zdrowie. Jak mozesz jeszcze to kup jej ksiazki ,nawet po angielsku. z czasem sie nauczysz , a moze ktores z rodziny . Powiem Ci ze warto nawet dla potomnych. Lekarze coraz mniej maja ochote zeby ludziom i zwierzetom pomagac. Lubia sie czuc panami zycia i smierci.Poza tym ludzie coraz bardziej sa samolubni. Zaczynaj liczyc tylko na siebie, bo duzo ludzi nawet na rodzine nie moze liczyc na jakakolwiek pomoc.Zazdrosc zawsze bierze gure. pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka