olga_w_ogrodzie 29.07.12, 17:24 organizacja polityczna Anty ONR dramatycznie na fb : " Isia why ?". o Matko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 18:25 skrócone przed kolano maki ok. ale ta niebieskość z pomarańczem ? istna dżyndżerajda. Odpowiedz Link
nihilyst Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 19:30 to wdzianko dobrze nie wróżyło więc poszłam spać obudził mnie rozwodowy telefon to chyba też niezbyt, nie? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 20:33 nihilyst napisała: > obudził mnie rozwodowy telefon ? Odpowiedz Link
nihilyst Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 20:47 nie mój przecież. ale drastycznie wdzierający się w spokojne sny. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 20:52 wiem, że nie Twój dosłowny, alem dopuszczała myśl, że może z kimś/czymś rozstanie. coraz częściej wyłączam telefon. Odpowiedz Link
nihilyst Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 20:59 nie doceniasz mnie. przynajmniej raz wyjdę za mąż i przynajmniej raz się rozwiodę. a telefon? wciąż mam. na szczęście wiem, kiedy odebrać Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 21:30 nihilyst napisała: > nie doceniasz mnie. przynajmniej raz wyjdę za mąż i przynajmniej raz się rozwio > dę. ślub teraz może być miły całkiem, bo chyba dość duża dowolność w wyborze rodzaju ceremonii. rozwodów nie polecałabym, ale co kto lubi. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 17:42 pani S. Gruchała, pan P. Zagrodnik, pani A. Tchórz, pani A. Radwańska, pan A. Skrodzki , panowie z czwórki wagi lekkiej bez sternika. i kto tam jeszcze ? komu chamsko zapomniano na czas przyciąć rąbek u spódnicy ? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 18:23 jest raczej spokojna pobłażliwość. takie przyzwyczajnie, gdy idzie o szklanki puste do połowy. Odpowiedz Link
nihilyst Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 19:35 olimpiada to sprawdzian na ile jeszcze wierzysz w czystość i niewinność starczyło mi na otwarcie. tenis, kolarstwo, piłka nożna - to już nie sporty olimpijskie, tylko fabryka siatkówka? nie wiem. ale idzie w dobrym dla uwolnienia spod pięciu kółek kierunku Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 20:32 szkoda Natalii Partyki. nie pasjonuję się tenisem stołowym, ale jej kibicowałam mocno. Odpowiedz Link
nihilyst Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 20:50 tenis stołowy, przy mojej, nabywanej z wiekiem ślepocie, mocniejszej od ślepoty wrodzonej - wprawia w zakłopotanie Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 20:53 ja na tyle się nie interesowałam, że nawet nie wiedziałam, iż ta Natalia jest niepełnosprawna. ale podobało się mi zacięcie z jakim grała i precyzja obu pań. Odpowiedz Link
nihilyst Re: Anty ONR pyta 29.07.12, 21:02 kojarzyłam, że ktoś taki jest, nie zgłębiając sportu jak ja jej zazdroszczę figury.. Odpowiedz Link