semne
21.01.14, 08:07
Na stronie gazeta pl, zachwyt nad niejaką panią Bieńkowską niespotykany. W życiu nie widziałem tak entuzjastycznego PR-u żadnego polityka, jak i tak entuzjastycznego odbioru w społeczeństwie. Patrząc na ilość plusów, aż się zadziwiłem i wrzuciłem nazwisko Bieńkowska do googla, żeby zobaczyć inne strony z wpisami ludzi. No i tam trochę już nie było takiego dysonansu poznawczego. Moim zdaniem, jeśli stawia się na promocję tej pani stawia się na to by dać coś najwierniejszemu elektoratowi PO i go utrzymać z świadomością nadchodzącej klęski wyborczej. Promocja takiej pani jest dobra w czasach prosperity. Tak jak dobrze promować się na urzędzie od funduszy europejskich gdzie kaska leci , a nie na ministerstwie zdrowia gdzie jej ubywa. W czasach gdy nastroje społeczne są jakby inne Pani, której tatuaż się wysuwa i jest nazbyt pewna siebie to nie jest to pomysł na ofensywę. To delikatnie. Bo nie śledzę specjalnie polityki, ale już słyszałem na żywo , skrajnie negatywne reakcje emocjonalne na temat tej pani.