Dodaj do ulubionych

Dobry tekst

04.10.14, 15:37
lewica.pl/blog/zawadzka/29847/
tylko wnioski mam inne

Wskazanie hipokryzji lewicowych środowisk przez feministkę bardzo celne. Tylko, że dla mnie to właśnie przykład, że to czego uczą feministki jest nieraz absurdalne. Dla mnie takim czymś była sprawa Fibaka, która teraz odbiła się jak w lustrze.
Obserwuj wątek
    • sodwadniony Re: Dobry tekst 04.10.14, 15:43
      Kto jak kto, ale lewica powinna być świadoma czegoś takiego jak "dialektyczność" i nie uczyć się po prostu ideologii jak dogmatów wiary. Tekst krytykuje wiarę, ale pani też wierzy w dogmaty, które się od feministek nauczyła. A jest po prostu pewna sprawa, którą można analizować i trzeba wziąć pod uwagę różne perspektywy.
      • sodwadniony Re: Dobry tekst 04.10.14, 16:12
        Obwieszczenie literackiej krytyczki :

www.youtube.com/watch?v=i3cs0coz1CM

Obwieszczenie o gwałcie :

Gdzieś między piątkiem, a sobotą, między kolacją podaną kotą a winem razem z nią spożytym okryłem sofę ciałem swym obfitym i leżąc nieopodal muzy czulem sie wtedy naprawde duzy. A ta do łoza malzenskiego ciagnie mnie z placzem : zastąp ze jego i tuli się do mego bzucha , a pozniej ordynarnie rucha! Mialo byc trendy postępowo , antymieszczansko i teczowo, a ta mi wsadza reke w slipy, toz to gwalcenie nie ma lipy! Gdzies miedzy Plichem i Cortazarem, zaraz za hłaską obok grechuty leze wzgardzoy leze wypluty, leze we wstydzie i pogwalcony a i do tego dlug niesplacony. I tak pomiedzy jej mi pomaganiem pomiedzy tekstow mych redagowaniuem, pomiedzy pisaniem jej panegirykow, pomiedzy w mediach radosnych kwików nbylem wewnetrznie całkiem złamany i dziś wam mowie jakie mam rany.

obwieszczenie ludu pudelka
        www.youtube.com/watch?v=19hE-J8NhF8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka