conti3 28.03.08, 21:34 Prof. Podgórski już podobno nie jest na Szaserów więc do kogo polecacie uderzać na operację? Pozdrówka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eljku Re: Operacja w Warszawie 29.03.08, 18:12 Mnie w czerwcu operował doktor Andrzej Sobieraj, Bardzo polecam, uratował mi życie Odpowiedz Link
conti3 Re: Operacja w Warszawie 31.03.08, 12:26 Witam, Ale gdzie dr Sobieraj przyjmuje - bo był na Banacha, ale teraz już odszedł. U mnie przepuklina kręgu. Odpowiedz Link
gosiaczek-59 Re: Operacja w Warszawie 31.03.08, 17:07 Czy te informacje o prof. Podgórskim są sprawdzone? W tej samej klinice w WIM dr. Wilk, dr. Skrzyński Odpowiedz Link
15mama Re: Operacja w Warszawie 08.08.08, 08:45 polecane jest też dr Górski i prof. Ząbek ze szpitala na Bródnie!!! Odpowiedz Link
asia19811981 Re: Operacja w Warszawie 08.10.08, 12:29 prof. podgórski jest na szaserów dalej, nie wiem skąd masz takie inf. byłam tam u niego wiec na bank. tylko, ze on osobiście nie operuje, jego "operowanie" polega na tym, ze jak jest "jego" operacja albo jakas mega skomplikowana to stoi nad głową chirurgom i mówi im co mają robić ewentualnie pooperuje prze 5 minut tę najtrudniejszą część, ja byłam operowana na szaserów w lipcu i operował mnie ordynator neurochirurgii dr Koziarski ( wyciecie guza mózgu) i jak gadałam tam z pielęgniarkami to mówiły, ze one by polecały właśnie Koziarskiego a nie Podgórskiego:) Odpowiedz Link
4krokidozdrowia Re: Operacja w Warszawie 02.01.14, 18:25 Witam Pani Asiu jak się czuje Pani po operacji tego guza mózgu? Mnie taka operacja chyba czeka bo źle jest ze mną... Gdybym mógł proszę o kontakt kogoś kto jest po operacji guza mózgu Chciałbym chwilę porozmawiać.... 781-406-744 Pozdrawiam Odpowiedz Link