ragnarlonthbrok 09.01.15, 20:28 2 razy to uslyszałem, sam bym już nie zauwazył ale faktycznie. nie potrafię sie powstrzymać zwlaszcza po przebudzeniu dopada mnie wilczy głód. nie chcę skończyc jak amerykanie.pomocy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orv Re: Za duzo jem 09.01.15, 20:46 Proponuje pogadać z kolegą na youtubie Gruby Mag. Bardzo oryginalny osobnik. Szukał motywacji, nie znalazł tego czego szukał, ale nie ustaje w trudzie. Ktoś kiedyś pisał o tragedii człowieka, który chce udowodnić są wielkość obojętnemu światu. Jego spotkała obojętność, nikt prawie się nie wpisuje pod jego filmikami. Ale piękne jest to , że on nie ustaje w trudzie by być małym. I pokazuje to swoją ciężką pracą. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 09.01.15, 20:59 mam to otwarte na youtuie. gosc jest w porządku.ale nie wiem co móglbym mu napisać apropo filmików.moze to ze jest odwazny ale nie wydaje mi sie zeby mu zalezało na takich pochlebstwach jak nie ustanę w jedzeniu to bedę jak on. Odpowiedz Link
orv Re: Za duzo jem 09.01.15, 21:12 Kolega deklaruje, że robi te filmy w oczekiwaniu na heit, który go zmotywuje. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 09.01.15, 21:21 nie zauwazyłem żeby cos pisał o hejcie. Odpowiedz Link
orv Re: Za duzo jem 09.01.15, 21:29 Gdzieś pisał. Ma jeszcze profile na stronie ask coś tam gdzie ludzie zadają mu pytania. Odpowiedz Link
orv Re: Za duzo jem 09.01.15, 21:42 On chce się poniżyć tymi filmami. Nie wiem czy robi sobie jaja, czy na serio. Profil miał taki dość poważny. Ale może ma takie poczucie humoru. Ćwiczenia chce robić za karę. Chce mieć rozkazy. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 09.01.15, 22:08 moze ma do siebie dystans. mysle ze ok, podziwiam odwage itd. ale nie wciagneło mnie na tyle zeby sie nim fascynowac czy mu kibicowac.raczej nie wróce na jego stronę. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 09.01.15, 22:12 dzisiaj 9 grudnia parę bułek 3 naleśniki pizza z lidla znowu nalesniki (same) kilka kaw paczka paluszkow flipsy jakies jabłka itd kanapki Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 09.01.15, 22:24 lubisz patrzec na żarcie ? jutro mogę zrobic Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 10.01.15, 13:22 10 grudnia bułka, jajecznica z 4 jajek 3 kawy miałem debilny sen, śniły mi sie moje dzieci jako diabły. wygladaly normalnie ale ja wiedziałem nie wiem skąd o tym. starszy był podwójny, taki jak zwuykle i mlodszy od siebie samego. we śnie czułem strach i poczucie że jak ich nie zatłukę to coś zrobią złego. i nie mogłem bo wyglądały jak moje zwykłe dzieci. obudziłem się i zero strachu, nic. tylko zlośc i głód Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 10.01.15, 21:54 chleb z guacamole. pycha. tyle na dziś Odpowiedz Link
mskaiq Re: Za duzo jem 11.01.15, 11:35 Musisz jeść bo w taki sposób zajadasz swoje emocje, których nie chcesz dopuścić do siebie. To jest Twój mechanizm obronny przed lękiem i innymi emocjami. Ciekawy jestem jak ze złością, czy też jej nie odczuwasz ? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 11.01.15, 14:07 jakbym zajadał stres to bym jadł w amoku bez przyjemności .natomiast jedzenie mi daje przyjemność ,jem zwłaszcza przed telewizorem i to mi potęguje przyjemnośc z tv. nie rozumiemdlaczego mam zyc stale sie czegoś bojąc czy wg ciebie to jest normalnośc??? to nie jest normalne trwac w lęku i nienormalne nie rozumiec ze są ludzie nie zyjący w ciągłym strachu albo ze umią zapanowac nad strachem odczuwam złośc jak mam powód.to tez jest normalne. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Za duzo jem 11.01.15, 19:56 Jedzenie daje przyjemność. Używasz ust, już od niemowlęcia i przynosiło to spokój i ukojenie. Przynosi i teraz. Ze złością byłem ciekawy, czy jesteś tutaj również zablokowany. Złość i lęk to emocje zamienne. Często złość pojawia się w zastępstwie lęku. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 11.01.15, 21:24 nie rozumiem to znaczy że jak ktoś mnie wkurwił i chodze zły to znaczy że sie tej osoby boję i nie wiem że się boję ?? to idiotyczne Odpowiedz Link
mskaiq Re: Za duzo jem 13.01.15, 19:31 Próbujesz zrozumieć strach, ale nie da się zrozumieć, kiedy nie odczuwa się strachu. To nie jest tak, że kiedy ktoś Cię wkurwił to automatycznie oznacza to, że się kogoś boisz. Możesz być równie dobrze wkurwiony na kogoś. Poza tym istnieje również lęk. Czy widzisz różnice pomiędzy lekiem a strachem ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 13.01.15, 23:30 w tym momencie nie wiem jak sensownie to powiedzieć. póxniej przemysle Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 11.01.15, 21:27 dzisiaj kanapki kluski z pieczarkami , kanapki, paluszki, monte i kinder bueno i nie pamietam co jescze. wszystko spaliłem. Odpowiedz Link
orv Re: Za duzo jem 11.01.15, 22:38 Długo jeszcze te treści jelitowe będą tu wisieć? co się dzieje na tym forum Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 12.01.15, 17:59 12 styczeń 2015 tylko kanapki rano. gardło mnie boli jak choera Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 12.01.15, 21:43 tak się nazarłem pizzą że mnie brzuch strasznie boli oprócz gardla. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 13.01.15, 23:29 13 stycz 2015 kanapki makaron z tunczykiem pomarańcze i inne ,kawa, postanowiłem kącik kulinarny: makaron z tuńczykiem: puszka tuńczyka, makaron, woda olej, przyprawy tuńczyka podsmazyc na oleju, dodac przyprawy, na koniec dodac makaron rurki i smietane. kiedyś marzyłem być kucharzem ale się jakoś nie złozyło. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 14.01.15, 18:57 14 stycz zawieszam chwilowo przez ta rzygającą babę Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 16.01.15, 17:47 morze kanapek i czipsy.mialabyc pizza na kącik kulinarny ale mi sie odechciało. gruba świnia jestem po prostu czas to zobaczyc. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: Za duzo jem 17.01.15, 19:42 kącik kulinarny: ugotowałem dzisiaj ogromny obiad ,rosoł z całego kurczaka i spagetti zajebiste , przepis: cebula, pomidory w puszce, keczup, przyprawy, makaron wszyscy byli zachwyceni , więc szczescie moje ogromne. tak naprawde to mam b szczęsliwe życie. nie to żebym się chwalił tylko po prostu. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok niedziela 18.01.15, 22:50 męcze się na nudnym filmie i nie ma co jeść. sklep zamknięty Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: niedziela 18.01.15, 23:46 zaś ja za dużo w domu miałam ogórków kiszonych, ziemniaków i sera żółtego. nie lubię jedzenia wywalać. zatem została zrobiona ogórkowa i zapiekane ziemniaki z papryką, cebulą, serem. gdy się uporam ze spożyciem ogórkowej, bo nie ma innego nikogo, kto by zjadł, to już przechodzę tylko na soki naturalne, bez cukru, bez konserwantów i jeszcze mineralną niegazowaną rozcieńczane. tylko to i nic więcej. daje świetne efekty. chcę ważyć 58 kg, choć dla niektórych to chudość. a ja swoje wiem - to szczupłość tylko i dobra kondycja. ta ogórkowa też nie jest zła, bo b. mało kalorii - nie na żadnym mięsie i śmietanie. tylko kefir najchudszy dodany do wywaru i warzyw. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: niedziela 20.01.15, 14:08 zachciało mi się ogórkowej. chyba ugotuje w ciemności. nic w domu nie widzę Odpowiedz Link