zarzad.komisaryczny 06.02.15, 14:27 /Wątek założony i przyszpilony na prośbę Ragnarv/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orv Re: Co dziś jadłaś/eś? 06.02.15, 15:12 Nie schlebiaj sobie ragnarv, po prostu tu jest wielu, którzy chętnie staną po twojej stronie, ale nie ze względu na ciebie. Najważniejsze, żeby po drugiej. Odpowiedz Link
ragnarv kuskus 06.02.15, 17:40 niedobry wyszedł. Musiałem go czymś polać ale i tak był suchy jak ściana. Odpowiedz Link
ragnarv różnie 07.02.15, 18:55 naleśniki głównie. Za dużo myslę o tym żarciu, nie wiem skąd nagle to najważniejsza rzecz w moim życiu. budze się rano i jedyne o czym myslę to że jestem głodny. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Co dziś jadłaś/eś? 08.02.15, 13:00 pączki, multum kaw i to co kupiłem.Polazłem na mega zakupy i przytargałem pełno siat z żarciem. Tracę kase tak samo jak bulimiczka. Mam noreksję przeciwieństwo anoreksji Odpowiedz Link
ragnarv same dobre rzeczy 10.02.15, 14:53 pizza mrożona, czekolada i jabłka. tylko co z tego jak chuj mam radości przez głupią oszukańczą świnię sklepową. Nastepnym razem będę jej patrzył na ręce i jak mnie znowu oszuka to jej powiem że wiem Odpowiedz Link
ragnarv pierogi z trawą 11.02.15, 13:03 Kupiłem niby ze szpinakiem, a smakują jak ze trawą i jescze naprzyprawiane żeby się nie zorientować że nawalili trawy czy liści. Oszukaństwo trwa. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Co dziś jadłaś/eś? 14.02.15, 21:05 nażarłem się chleba z żurawiną i awokado. zjadłbym zupe z kangura w sumie. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Co dziś jadłaś/eś? 16.02.15, 15:50 zabieram sie za robienie spagetti a rano bułka z budyniem. nie wiem czemu w sklepie byli sami brzydcy ludzie dawno czegoś takiego nie widziałem. a mala paszcza wkurwia od godziny ,muszę sie pośpieszyć ukoić ten ryjek ,może spać pójdzie. jutro wolność , pojutrze wolność a potem pewnie zaczne tęsknić. Odpowiedz Link
ragnarv przeżarłem się 16.02.15, 20:44 chlebkami chrupkimi z serkiem łososiowym. niedobrze mi. chyba pójdę rzygać. Odpowiedz Link
ragnarv leczo. 18.02.15, 17:24 mało zjadłem a i tak mnie brzuch napierdala jakbym sie przeżarł. może mi zołądek zgłupiał z tego obżarstwa. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Co dziś jadłaś/eś? 18.02.15, 22:06 mam paczke prażynek na film. ciekwy jestem co zarząd je, załozył wątek i nic nie wpisuje i czy zarząd jada wspólnie przy stole podczas narady czy każdy członek osobno w swojej kuchni Odpowiedz Link
zarzad.komisaryczny Re: Co dziś jadłaś/eś? 22.02.15, 23:33 ragnarv napisał: > mam paczke prażynek na film. > ciekwy jestem co zarząd je, załozył wątek i nic nie wpisuje i czy zarząd jada w > spólnie przy stole podczas narady czy każdy członek osobno w swojej kuchni zarząd jada skromnie przycupnięty w kąciku wśród pajęczyn i w towarzystwie mysiej rodziny. ostatnimi czasy spożywa zarząd głównie pomelo, a czasem i marchew surową i gotowaną, gotowane pory, brukselkę i popija wywar z tych warzyw doprawiony solą i papryczkami chili, Odpowiedz Link
ragnarv Re: Co dziś jadłaś/eś? 24.02.15, 15:31 ........w towarzystwie mysiej rodziny.......... ??? za ogromny poziom abstrakcji jak na mnie . chyba. Odpowiedz Link
zarzad.komisaryczny Re: Co dziś jadłaś/eś? 19.03.15, 13:36 "ogromny poziom abstrakcji"? przecież tu konkrety: myszy, kącik, pajęczyna i pomelo. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Co dziś jadłaś/eś? 19.02.15, 15:59 pomarańcze. nie wiem co jescze zjeśc. chyba nie czuję głodu Odpowiedz Link
ragnarv Re: Co dziś jadłaś/eś? 24.02.15, 15:32 warzywa na patelnie mrożone plus makaron Odpowiedz Link
ragnarv nic 02.03.15, 18:52 dużo herbaty z cukrem. jest ok. brzuch mi się wklęsł normalnie. jutro coś zjem już Odpowiedz Link