Dodaj do ulubionych

Wada ukryta

02.04.15, 22:53
Miało być ten film objawieniem roku. Ale premiera miała być w Polsce z pół roku później. Zajrzałem i ludzie mówią, że wcale. Więc ktoś wrzucił go do sieci.

Czegoś tak nudnego to jeszcze nie widziałem. Wspaniały reżyser, aktor, intrygujący trailer i nie można wytrzymać do końca, zresztą od początku trudno złapać wątek. Rozczarowanie dosięgło zenitu.
Obserwuj wątek
    • arek_zwawy Re: Wada ukryta 03.04.15, 19:15
      Jednak postanowiłem dać drugi raz szansę temu filmowi, bo chciałbym zrozumieć fabułę.

Tu chyba trudno nadążyć bo świat jest rzeczywisty, ale nie zupełnie. Naćpany. A bohater nie tyle ma rozwikłać zagadkę jak Jack Nicholson w China Town z którym się kojarzy, co chyba obudzić się ze swojego hipisowskiego snu. Impreza skończona, świat po Mansonie się odczarowuje.
      • arek_zwawy Re: Wada ukryta 03.04.15, 19:18
        Niestety cały pomysł filmu wzięty z Big Lebowskiego i ogólnie kina braci Cohen. Ogólnie takie poczucie wtórności tego filmu.
    • arek_zwawy Re: Wada ukryta 08.04.15, 22:51
      Widzę, że miałem szczęście. Już go skasowali. Zmieściłem się w bramce.

Ogólnie panowie z pałami wzięli się za sieć ostatnimi czasy. Więc lepiej chyba trzymać się z daleka od torentów. Całe szczęście w tym samym czasie dużo filmów na cda zaczęli wrzucać.
      • olga_w_ogrodzie Re: Wada ukryta 09.04.15, 09:08
        się podkładasz.

• arek_zwawy Re: Wada ukryta 09.04.15, 09:17
          a niby czemu? oglądanie filmów w sieci jest legalne. nie można udostępniać.
        • arek_zwawy Re: Wada ukryta 09.04.15, 09:18
          a niby czemu? oglądanie filmów w sieci jest legalne. nie można udostępniać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka