arek_zwawy 11.04.15, 20:29 ZNowu wysyp klonów? Broda tatuaż i kaloryfer. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 11.04.15, 20:43 A teraz kaczuszka Julka. Przygrzała brzuszkiem hehehhe Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 11.04.15, 20:47 Ale się klei prowadzący do Julki kaczuszki. Żeby zaraz prokurtor nie położył łapy na programie Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 11.04.15, 21:03 Zawodniczka z Mongolii robi to co robi najlepiej. Leci prosto do wody. Mogłaby występować w jakimś filmie o Jamesie Bondzie i skakać ze skały. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 11.04.15, 21:12 Supron jest właśnie przykładem na to, że zapaśnik jest najwszechstronniej wysportowanym sportowcem. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 11.04.15, 21:56 Odpadnie Cyprański i chyba panna kaczuszka, Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 11.04.15, 22:02 Nie wiedziałem kto decyduje. Cyprańskiego byłem pewien jeśli by decydowała publiczność i tak było. Ale myślałem też, że jurorzy by go wywalili, ale stali za nim. Julkę kaczuszkę myślałem, że jurorzy by wywalili i tak było, ale publika ją obroniła. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Celebrity Splash 12.04.15, 15:45 Więc zerknęłam - rozmiar jakości scenariusza i próba manipulacji poraża. Kolejne udawanie, że coś jest prawdziwe. Ale Michele najlepsza - jak dla mnie. Bez kreowania jej na biedną mniejszość narodową, której się należy - jest po prostu dobra. Tak sądzę - nie jest ona wytworem fantazji reżyserów. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 12.04.15, 17:39 W Polsce znam tylko pewną większość, która się kreuje, no i pewną mniejszość, która ma żale. I nie chodzi o mniejszość z Azji dalekiej. Odpowiedz Link
arek_zwawy Re: Celebrity Splash 12.04.15, 19:01 Nie słyszałem o żadnych mniejszościach narodowych w Polsce, które się kreują, ze im się należy. Odpowiedz Link