21.08.16, 21:39
Odkopałam stary nick forumowy, przypomniałam sobie nawet hasło, może dlatego, że mało wyszukane. To zabawne, że ostatnio jak tu byłam, wspominałam coś o chęci przeczytania Lowena. Właśnie przeczytałam Lowena (i całą masę innych rzeczy okołokwiatowych). Żeby zrozumieć niezrozumiałe z kategorii: sprawy świeże, obiektywnie mało istotne, ale nieproporcjonalnie uwierające. A przy okazji - niespodzianka! - zrozumiałam też inne niezrozumiałe, ze spraw dawnych, niegdyś istotnych, dziś ledwie pamiętanych.
Obserwuj wątek
    • ohera Re: można? 21.08.16, 23:05
      Gratuluje
      • negro.y.azul Re: można? 21.08.16, 23:27
        O, właśnie, przypomniało mi się: miałam Ci pogratulować wytrwałości w dokarmianiu Szczura.
        • ohera Re: można? 21.08.16, 23:30
          A kim jesteś?
          • negro.y.azul Re: można? 21.08.16, 23:32
            Złem Wcielonym
            • ohera Re: można? 21.08.16, 23:36
              nie kojarze
        • olga_w_ogrodzie Re: można? 22.08.16, 00:55
          zabawne
    • olga_w_ogrodzie Re: można? 22.08.16, 04:08
      o.
      to masz szansę.
      nowe otwarcie.

dopóki znów Cię nie zwyzywa, bo kobiety to suki a bloger na Szczurze niewinnie traktowany z powodu, iż za dobry.
      /Dobroć owa, empatia, pomoc w czasie choroby i śmierci M. powaliła mnie na łopatki - dotąd wstać nie mogę/

sądziłam, że to zawłaszczone i zdewastowane forum mogłoby dać radę z takim badziewiem: www.youtube.com/watch?v=qiQudDd_RCk

ale jest gorzej:
      www.youtube.com/watch?v=qiQudDd_RCk - taki to poziom.

• ohera Re: można? 22.08.16, 09:22
        “You want to see crazy? I’ll give you crazy”

To właśnie powiedział Johny gdy zobaczył, że jest traktowany jak pacjent psychiatryczny, który ani razu nie powiedział nic obraźliwego i walił w szafkę albo tłukł szkło lecz samotnie na forum swojego życia w kącie własnej kuchni.
      • negro.y.azul Re: można? 22.08.16, 10:02
        Chyba jednak za długo mnie tu nie było, nic nie rozumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka