girb
24.09.16, 15:37
Przy okazji sprawy amberowej i jolie obejrzalem kilka filmow z branzy. Temat tych pan mnie zas wciagnal bo zawsze wciaga mnie podlosc border feminizmu .
Ja rozumiem ze ludzie prosci jak ja moga sobie popisac o jakis gwiazdkach na forum. Ale kiedys te plotki byly jakby wypuszczane gdzies z boku. Przedewszystkim ktos byl aktorem. A teraz patrze i w telewizjach swiata przy stolach siedza chmary gadajacych glow i debatuja. W telewizjach z roznych stron swiata takze z polski.
Dzis juz przedewszystkim jestes celebryta a nie aktorem itd a dziennikarze sa od zajmowania sie celebrytami. I poziom tego jest tragiczny.
Przychodzi celebryta i glowny temat rozmowy to jaka ma diete i jaki trening obecnie. Telewizje juz w zaden sposob nie srubuja poziomu. To co jest na forach dokladnie to samo jest w sniadaniowkach calego swiata.
Aczkolwiej sniadaniowki usa sa jakies takie wesole chociaz z energia. Ja nie ogladam polskich filmow, polskiej tv z jednego glownego powodu. Polacy ciagle we wszystkim co robia babrza sie w kompleksach. W polsce temat kompleksu nizszosci jest chyba najsilniejszy z calego swiata. I mnie to przytlacza. Nie daje rady z tym polskim sado maso. Polska to przygniatajaca depresja