Dodaj do ulubionych

Temper tantrum

08.09.17, 19:07
Widze ze w usa to jest temat.

Czy to jest borderline? Nie wiem. Wydaje mi sie ze amerykanska ekstrawertyczna kultura ma w tym duze znaczenie. Macie tam duzo agresji.

Moim zdaniem na to dziala po prostu poddanie sie temu w okolicznosciach osobnych. Kiedys duzo chodzilem na torowisko, rozprezalem cialo i moglem drzec sie z godzine. To po prostu musi przejsc przez cialo.
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Temper tantrum 08.09.17, 19:24
      Nie jestem do konca przekonany co do zwiazku temoer tantrum jak u dzieci i bordera.

Sa rzeczywiscie zwlaszcza niektore panie ktore jak dzieci tupia i krzycza bo cos im sie nie podoba.

Ja mam wybuchy ale dlatego, bo ktos mocno narusza moje granice. Z reguly nie mam juz . I raczej to atak zlosci a nie histerii calego ciala.
      • 136ty Re: Temper tantrum 08.09.17, 19:27
        Pewne te wybuchy odbieram raczej jako mocno narcystyczne. Ze ma sie prawo do czegos czego sie nie dostaje. Ja mam przeciwnie. Poczucie braku prawa do czegokolwiek. I stad wybuchy są przyparcia do muru
      • 136ty Re: Temper tantrum 08.09.17, 19:35
        Panie niektore nauczyly sie ze moga swoja emocjonalnoscia regulowac zachowania mezczyzn. Widicznie tatusiowie mniej sklonni sa bic chlopcow za takie zachowania niz dziewczynki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka