dotera 09.06.23, 17:55 dzis chciał mnie ukamieniołować tłum. Ok. niewielka gromadka. Ich powykrzywiane twarze z nienawiści pozwoliły mi zrozumieć tyle mechanizmów we wszechświecie, ze mogę pisać powieść. Wyzwolili mnie. Idę drogą przeklętą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Hiperznak 09.06.23, 18:08 Zeby nie było był w tym element mojego grzechu pierworodnego. Aczkolwiek jedno jest pewne nie ja zaczałem. Ale skończyłem w ładnym stylu. Odpowiedz Link
dotera Re: Hiperznak 09.06.23, 18:16 Metafory egzystencji mnie zalały. Na początku czułem się podle. Cieszę się ze poszedłem mimo wszystko drogą łaski. Gdyby tak się nie stało , nie darowałbym sobie. A później zrozumiałem iskrę Boga. Odpowiedz Link
dotera Re: Hiperznak 09.06.23, 18:18 Jesli tak się dzieje, znaczy ciągle w zielone gramy. Odpowiedz Link
dotera Re: Hiperznak 09.06.23, 19:28 Powoływali się na wiarę i wartości katolickie. A jedyne czego chcieli to swojego świętego spokoju przed śmiercią i poczucia ze nie kończą jak wszyscy wiedzą ze kończą. Odpowiedz Link