Dodaj do ulubionych

Pocałunki

26.07.23, 16:52
m.youtube.com/watch?v=avrpaTpS5Kc&pp=ygUFU2FuYWg%3D
Za pierwszym razem przesluchalem na szybcika jednym uchem w marszu i pomyslalem, ze ok w koncu musi byc jakas slabsza piosenka. Przesluchalem drugi raz i to jest niesamowite ile ona ma talentu. Nie tylko kompozycyjnego ale tez interpretacyjnego. Teledysk tez bardzo dobry.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Pocałunki 26.07.23, 17:00
      Niektorzy jej zarzucaja ze ma piskliwy dzieciecy glos. Albo ze ograniczone mozliwosci. Pomijam fakt ze nie wiem czy swiat potrzebuje kolejnej divy pop za to dobrej muzyki autorskiej bez watpienia, dla mnie bardziej prestizowej. Mi sie zdaje ze ona ma ogromny talent wokalny, bardzo oryginalny sposob spiewania
      • dotera Re: Pocałunki 26.07.23, 17:10
        Wylamuje sie ze sposobu spiewania amerykanskiego. Tak bardziej w starodawnym stylu . Jak przed wojna. Ona tez glos ma ustawiony jak mowi jak ludzie w starych czasach.
    • dotera Re: Pocałunki 26.07.23, 17:40
      Lubie jej rodzaj talentu. Polaczenie wysokich umiejetnosci z taka prostota od serca. Tak jak jogin mowiacy prostymi slowami niezwykle madre rzeczy. Albo filmy zrobione z olbrzymim wyrafinowaniem ale skierowane do ogółu ludzi, w ktorych mozna wylapywac duzo niuansow. Tak jak Osiecka piszaca teksty. Nie mam za grosz talentu ale mam taka wrazliwosc. Sadze ze madrosc ta wyzsza ma cos ze swiata dziecka bardziej, na pewno nie intelektualisty z rozbudowanym zargonem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka