Dodaj do ulubionych

Rozmówki pogodowe VII

05.09.03, 08:59
Hot town summer in the city
Back of my neck getting dirt and gritty
Been down, isn't it a pity
Doesn't seem to be a shadow in the city
All around people looking half dead
Walking on the sidewalk hotter than a match head

But at night it's a different world
Go out and find a girl
Come on, come on and dance all night
Despite the heat it will be alright
And babe, don't you know it's a pity
The days can't be like the night
In the summer in the city
In the summer in the city

Joe Cocker
Taka piosenka na wspomnienie lata i część VII.
Obserwuj wątek
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 05.09.03, 09:12
      Witam z pięknego,zielonego i słonecznego Olsztyna.
      • brzoza Re: Rozmówki pogodowe VII 05.09.03, 09:25
        Nieco zachmurzona, ale czekająca na przebijające sie słoneczko Warszawa
        pozdrawia Piekny Olsztyn:)))
        • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 20:58
          gratuluję - piękna piosenka we wstępie jak Piękny Olsztyn - może dzięki temu
          dziś słoneczko zaświeciło, chociaż bardzo mocno walczyło z chmurami
          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 06.09.03, 09:21
            Dzięki.
            Dzisiaj mamy piękną pogodę.Słoneczko i bezchmurne niebo.Cudnie.
            • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 20:43
              nic nie powiem, ale zbliża sie pełnia księżyca, oj , może sie coś dziać, pogoda
              wieczorna wymarzona jak i spacer może być cudowny
              • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 21:37
                słońce nie zawiodło - dziękuję słoneczko ! - świeć nam nadal
                A jak z księzycem ?
                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 07.09.03, 21:44
                  Ha.U nas dwa piękne,słoneczne dni.Księżyc jest duży i prawie w pełni.
                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 21:46
                    trzeba będzie wezwać solę na pełnię księzyca
                    duzy kac dzisiaj ?
                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 07.09.03, 21:51
                      Jaki kac?To ciśnienie mi nie służy;-)))
                      A tak serio to piwko z sokiem jest wyborne:-)
                      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 08.09.03, 10:13
                        Piękny dzień mamy dzisaj.Słońce,słońce i jeszcze raz słońce:-)
                        • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:03
                          a jeszcze piękniejsz noc - jest pełnia księzyca - wychyl sie przez okno - tylko
                          nie wypadnij i pomyśl życzenia, albo przywiąż sie do łóżka ;-)))))
                          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 08.09.03, 22:05
                            Hmm.U mnie do pełni brakuje ciut,ciut.Prawdziwa pełnia będzie jutro,więc nad
                            życzeniem trochę pomyślę.
                            • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:07
                              a ja myślałam , że dziś - trudno jutro też dzień i moze będzie bezchmurny.
                              • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:34
                                a czy wiecie , że w niedzielę zapowiadają 30 stopni cieplutka - chyba to będzie
                                pożegnanie lata
                                • lustroo Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca 09.09.03, 08:48
                                  Cieplutko, fajowo, oby tak dalej.
                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca 09.09.03, 09:53
                                    Ja na zmianę marznę, na zmianę siedzę w ciepłym słoneczku. I mam szalony pomysł
                                    żeby się w weekend wybrać nad jezioro:)
                                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca 09.09.03, 10:41
                                      30 stopni na zakończenie lata to jest to.Dzisiaj też jest pięknie i ciepło:-)
                                      • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca 09.09.03, 20:09
                                        Goracooooooo.
                                        Klima na full, a za oknem kosza trawe... Echhh, ale zapach:)
                                        • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:28
                                          piękny zapach Mika , koszonej trawy - czy robią to kosą ? Najełabym się ;-))))
                                          Pełnia księzyca , a tu pustki
                                          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca 09.09.03, 21:34
                                            Księżyc jest bardzo dobrze widoczny,ale lekka mgiełka dodaje mu tajemniczości.
                                            Wyjdzcie strzygi i potwory.To wasza noc ):-D
                                            • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:39
                                              a czy u ciebie widać po prawej stronie ksieżyca, około dwóch metrów pieknie
                                              świecącą gwiazdę ?
                                              • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca 09.09.03, 21:42
                                                Tak jest.Dokładnie na poziomie księżyca,ale nie wiem co to za gwiazda.
                                                • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:46
                                                  ja wiem - to moja Kawa daje znaki a ty jak myslisz, pewnie u ciebie twój
                                                  przyjaciel mruga - zauważyłam to wcześniej i tak sobie pomyślałam
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca 09.09.03, 21:48
                                                    Nie pomyślałem o tym w ten sposób.Ale coś w tym jest.Wychodziłem z moim psem
                                                    właśnie w tamtą stronę na spacer.
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:52
                                                    widzisz, jedna gwiazdka , a potrafi ukoić w bólu za pieskami , lepiej nie
                                                    myśleć o tym, to jest ofijalne pożegnanie piesków.
                                                    a czy widziałeś księzyc nad jeziorem ?
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca 09.09.03, 21:56
                                                    Nie przypominam sobie.Chyba widziałem nad Zalewem Wiślanym.
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII - pełnia księzyca 10.09.03, 08:15
                                                    Piękny dzień nad Olsztynem.
                                                    Jak się wam spało podczas pełni?Mi doskonale.
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII - IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 21:37
                                                    a gdzie lustro sie podziało - nie znalazła watek ?
                                                    dziś pochmurno, choć cieplutko i bezwietrznie i bezdeszczowo
                                                    przegrywamy mecz 0-2
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII - 10.09.03, 21:41
                                                    Chyba jest bardzo zajęta.Ostatnio mało pisze.
                                                    U nas księżyca dzisiaj nie widać,jest za chmurami.
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII - IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 21:55
                                                    ale wiesz, ksiezyc nad jeziorem to musi być piękna sprawa - jeszcze tego nie
                                                    widziałam
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII - 10.09.03, 21:58
                                                    ...taki odbijający się w lustrze wody...
                                                    Na własne oczy nie widziałem.
                                                    Podobno od zachodu idą deszcze.Czyżby już jesień?
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII - IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 22:09
                                                    nie jesień ale wiosna, moje rośliny potrzebują deszczu - niech już poleje
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII - 11.09.03, 08:10
                                                    No i jest pochmurno.
    • Gość: 123 Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.skane.se 10.09.03, 05:46
      thor_tr napisał:

> Hot town summer in the city
      > Back of my neck getting dirt and gritty
      > Been down, isn't it a pity
      > Doesn't seem to be a shadow in the city
      > All around people looking half dead
      > Walking on the sidewalk hotter than a match head
      >
      > But at night it's a different world
      > Go out and find a girl
      > Come on, come on and dance all night
      > Despite the heat it will be alright
      > And babe, don't you know it's a pity
      > The days can't be like the night
      > In the summer in the city
      > In the summer in the city
      >
      > Joe Cocker
      > Taka piosenka na wspomnienie lata i część VII.
      • lustroo Re: Rozmówki pogodowe VII 11.09.03, 14:55
        Thor a jakby tak kiedyś na piffko iść i poczarować, słoneczko, mm? Może
        wyjdzie ;o)
        • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 21:23
          a ja w dalszym ciągu czekam na deszcz, chyba sama sie rozpłaczę i zaleję
          roslinki
          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 11.09.03, 21:27
            U nas jest bardzo zielono,jak na tę porę roku.
            A powietrze jakie świeżutkie:-)
            • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 21:30
              i stan wody podniósł się w jeziorach
              ale na weekend zapowiadają pogodę
              oglądasz siatkówkę na 3 - jest remis
              • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 11.09.03, 21:33
                Nie oglądałem.Ale teraz już tak.Z kim gra Polska?
                • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 21:36
                  jak mówią - zagląda nam widmo przegrania eliminacji o Mistrzostwa Europy
                  Polska jest przyzwyczajona do wszystkich porażek tak sportowych jak i
                  politycznych i gospodarczych - chyba sam zauwazyłeś
                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 11.09.03, 21:42
                    Tak.Wczoraj piłkaże,dzisiaj siatkarze,jutro znowu ktoś przegra:-(((
                    Kurcze,nie ma co marzyć o wygranej w Totka:-D
                    • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 21:44
                      marzyć nie ma co jak nie wysłałeś totka,
                      może jednak wyślij, bo wygrywają jednostki jak Korzeniowski, a gry zespołowe
                      całkowicie leżą - z tego wniosk, że trzeba smotnie działać
                      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 21:57
                        thor_tr - wyjrzyj przez okno - przestało padać ? ;-)))
                        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 11.09.03, 22:00
                          No way.Mam prysznic za oknem.I jak ciekawie szumi.Można zasnąć:-O
                          • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 22:03
                            nagraj to będę puszczać klientom, niech sie cieszą ?
                            opisz deszcz szum ;-)))))
                            • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 22:06
                              nie opisuj - przecież wszystko widzę w kamerze - ale macie mokro, jak w wodzie
                              się pięknie lampy odbijają ?
                            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 11.09.03, 22:08
                              Sszszszszczzzz...;-)))
                              Rito masz nowy adres strony eNki?To było coś www.eNka.olsztyn.pl,ale mi się nie
                              otwiera.Może coś żle zapamiętałem.
                              • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 22:11
                                i twoje strony mi sie nie otwierają, ciągle sie zawieszaja i zawieszają mój
                                staruszek komputer i też myślę o zmianie sprzętu

poczekajmy na Angelę napewno poda

powinna być gdzieś umieszczona stała pozycja linków olsztyńskich , jak i kaery,
                                czy strony suda - tak by można było zaglądnąć w każdym momencie, a nie szukać
                                po wątkach
                                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 11.09.03, 22:13
                                  Strony olsztyńskie są pod poniższym adresem.
                                  Wątek :ciekawe strony:-)))
                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 22:47
                                    thor_tr - zabiję ciebie - znów twoja wyżej podana strona zrobiła bęc
                                    komputerowi i zawiesiła się, co zrobiło dużą przerwę
                                    masz chyba feralne strony - juz na nie nie wejdę ;-)))))))

dalej leje ?
                                    • lustroo Re: Rozmówki pogodowe VII 12.09.03, 07:06
                                      Fuj co za pogoda i ciemno, światło trzeba z rana palić, zaraz bedzie zimno,
                                      buuu, no ale moze już znowu czas zacząć WDK-owe wycieczki. W plener
                                      forumowicze, w plener szukać pogody, kto znajdzie dostanie 1000 usmiechów :o)
                                      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 12.09.03, 08:34
                                        Chmurno dzisiaj.
                                        :-)Rito nie wiem dlaczego się zawiesza:-)
                                        • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 21:26
                                          już nie próbuję ;-))))

a jak u was po plenerze, bo u mnie deszcz tylko płakał, ale wciąż pod krzakami
                                          sucho
                                          dziś gwiazdy kłócą sie z chmurami i juz dawno przestało padać - jest chłodno
                                          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 12.09.03, 21:34
                                            U nas dzisiaj nie padało.Niebo pochmurne,ale ze słoneczkiem:-)
                                            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 12.09.03, 21:58
                                              Ha.Na forum Warmia i Mazury była Mika:-)))
                                              Do "ciekawych stron" dodałem linki do zdjęć Beinga o Olsztynie i regionie:-)))
                                              Teraz mam już komplet jego stron:-)
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 13.09.03, 10:33
      Ciepło i przebijające się słońce.Taki mamy dzisiaj Olsztyn.
      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 20:30
        będę miała nowy komputer :-)
        u mnie pogoda bezdeszczowa i bezwietrzna - spacerek wskazany
        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 13.09.03, 21:48
          Miło mi.Na forum WiM była już Mika_1,Andulka7 i Lecart.
          • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 21:51
            thor_tr - ja jestem na forum tylko dwie godziny i nie wydalam z zadaniami jakie
            na mnie spoczywają
            jak się kogoś od uzależniena od gry komputerowej leczy ?
            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 13.09.03, 22:10
              Nie wiem tego,ale wiem co innego.Na forum WiM uczyniłem
              olsztyńskich ,zalogowanych,"starych" forumowiczów współadministratorami forum
              WiM(oczywiście Ritę100 również).Teraz możecie usuwać i przywracać wątki
              zależnie od Waszej woli.To teraz nasze,wspólne forum:-)))
              • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 22:14
                nic z tego nie rozumię, bo nie mogę wejść na tą stronę, nawet sobie ją nie
                wyobrażam - musze czekać na nowy zestaw komp.
                a pogoda nawet, nawet
                Thor_tr - możesz robić co chcesz z moim rita100 - ufam ci ;-)
                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 13.09.03, 22:19
                  Spokojnie.Forum wygląda tak jak to(no na razie jest znacznie mniejsze)z tą
                  różnicą,że osoby będące administratorami mogą usuwać i przywracać wątki,co
                  reszta odwiedzających forum uczynić nie może.
                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 22:22
                    a nasze forum będzie , to co jest teraz ? - kiedy te zmiany będą ?
                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 13.09.03, 22:34
                      Forum Olsztyn zawsze będzie na pierwszym miejscu.Tamto to próba poszerzenia
                      tematu.Pokazania piękna całego regionu.Ponadto forum WiM jest dla nas
                      ułatwieniem.Np:zawsze dostępne będą ciekawe strony ,a ich baza będzie wręcz
                      rosła.Trwałość wątków też będzie zależna tylko od nas.
                      Zmiany na forum WiM już obowiązują.
                      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 23:25
                        czy już wybraliście administratorów ?
                        proponuję by to było forum mlodzieżowe , a my tylko żebyśmy wam przeszkadzali i
                        staczali slowny spór
                        Macie jakiś projekt - moze stronka forumowiczow - dużo można pomysłów zrobić -
                        tylko nie rozbijajmy się :-)
                        • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 21:02
                          Witajcie !
                          Thor_tr - ucz się
                          nauka to potęgi klucz

Czy potrzebujesz jakąś ksiązkę - u teściowej mieszka student prawa - jest na 5
                          roku

pogoda jest wspaniała jak zawsze wKrakowei - nie ma co narzekać, choć w dalszym
                          ciągu brakuje deszczu
                          • lustroo Re: Rozmówki pogodowe VII 15.09.03, 07:36
                            Pogoda super - tak 3mać
                            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 15.09.03, 09:50
                              Kolejny piękny dzień.
                              • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 21:47
                                piękne lato tego roku było, ale dziś spadł na mnie wiosenny deszczek w czasie
                                gdy spacerowałam z pieskiem i było bardzo przyjemnie - tylko pokropiło, zwsze
                                to coś.
                                Ale dziwne zjawisko było, świeciła ta pamiętna gwiazdka księzycowa i kropienie
                                deszczyku - rzadkość aby gwiazda z deszczem współpracowała
                                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 17.09.03, 15:53
                                  Ha,it is a beautiful day,perfect day:-)))
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 19.09.03, 09:02
      Piękny dzień mamy w Olsztynie.Bezchmurne niebo i prognozowane 25 stopni.
      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 21:37
        Prawda, piękny dzień dzisiaj mamy taki cieplutki, słoneczny i bezwietrzny, a na
        niebie dziś tańczą gwiazdy
        będą chyba tańczyć do białego rana
        • oso1 Re: Rozmówki pogodowe VII 20.09.03, 16:51
          I Złotej Polskiej Jesieni jeszcze nie widać i tego jeża z jabłkiem na kolcach.
          A po cóż nam jesień. Aha, jeżeli ktoś wie skąd się wzięła nazwa "Babie lato".
          • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 21:09
            przypuszczam, że przyczyniły sie do tej nazwy ,pajączki, które ubierają w
            pajęcze sukienki całą naturalną zieleń, a że sukienki noszą babki szczególnie w
            lecie , stąd babie lato
            a gwiazdy dalej tańczą :-))))
            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 20.09.03, 21:16
              Moja teoria jest taka,że nitki pajęcze podobne są do włosów.A,że są
              długie,jasne i lśniące to przypominają włosy dziewczyny.Stąd babie lato.
              • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 21:58
                a ja myślę, że to są babki dziergające zimowe sweterki na zimę dla swych
                ukochanych zamienione w pajączki , stąd babie lato
                • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe VII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 20:47
                  tańczące gwiazdy ciągle tańczą !
                  Na pogodę nie można narzekać, udała nam się tego roku - ogłaszam ten rok -
                  Rokiem Słońca ;-)
                  "O miłości do dziewczyny, która nie jest wzajemna,
                  Przynosi tylko żal, niczym chmura ciemna,
                  Taka chmura moje życie okryła, lecz jedną rzecz mi uświadomiła,
                  Że nigdy nie zapomne o tej miłości,
                  Gdyż ona już na zawsze w moim sercu gości..."

To taki pogodny wiersz - ciekawe czyj on jest ?

• thor_tr Re: Rozmówki pogodowe VII 21.09.03, 20:54
                    W Olsztynie był naprawdę piękny dzień.
                    Teraz nawet wieczór jest fantastyczny.Jest przyjemny wiatr,ale nadal jest
                    bardzo ciepło,jak w lato.Ok.18 termometr na budynku TPSA pokazywał 27 stopni.
                    :-)))
                    • thor_tr Jesień 22.09.03, 09:29
                      Dzisiaj będzie prawdopodobnie ostatni piekny,słoneczny i ciepły dzień.Jutro
                      także będzie ciepło(nawet 25 stopni),ale mają być burze.A w środę ma być już
                      tylko 12 stopni:-(
                      • Gość: rita Re: Jesień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 22:16
                        pierwszy dzień jesieni był piękny , a gwiazdy dalej tańczą, dziś nie
                        wytrzymałam i zrobiłam im zdjęcie
                        życzę jesieni ciepłych i wesołych dni ;-)
                        • lecart Re: Jesień 23.09.03, 08:30
                          Czerwona planeta na niebie króluje
                          to znak ze swiatem juz jesien panuje...
                          • thor_tr Re: Jesień 23.09.03, 09:12
                            A na drzewach liście
                            pięknie się nam mienią
                            złotem,brązem i czerwienią...
                            • Gość: rita Re: Jesień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 21:33
                              Jesienią drzewa tracą liście
                              Nie miej im za złe
                              Milkną ptaki prawie wszystkie
                              Nie miej im za złe
                              Świat zasypia będzie długo spał
                              Nie miej mu za złe
                              A ja ............
                              Nie miej mi za złe
                              To jak wiatr mam we krwi
                              Nie miej mi za złe

nadchodza chmurki, gwiazdy milkną, ale deszczu ani kropelkę
                              • Gość: rita Re: Jesień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 21:07
                                thor_tr - trzeba porozmawiać poważnie - zabiłam ci wątek, jak widzisz nikt do
                                niego nie wchodzi tylko ja - przepraszam, naprawdę nie chciałam tego

a gwiazdy u mnie dalej tańczą i świecą w całej swojej jaskrawości
                                • lecart Re: Jesień 25.09.03, 10:38
                                  E tak jesten nie jest taka straszna - nawet jesieni nie przypomina - słoneczko
                                  ładnie grzeje :P

the summer is calling :)
                                • thor_tr Re: Jesień 25.09.03, 18:09
                                  Rito nic nie szkodzi.Cieszę się,że odwiedzasz ten wątek:-)))
                                  Lecart piękny dzień był\jest w Olsztynie:-)
                                  • Gość: rita Re: Jesień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 21:27
                                    tak więc , za twoim pozwoleniem sytuacja u mnie się nie zmieniła: gwiazdy dalej
                                    tańczą mimo, że zimno, ale ta jedna co świeciła przy pełni księżyca dalej świci
                                    i dziś coś na mnie żle patrzyła, tak wyczułam.
                                    Noc piękna choć chłodna
                                    • Gość: rita Re: Jesień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 22:04
                                      Nie wiem czy mi uwierzycie, ale dalej trwa bal gwiazd, dziś to chyba finał ,
                                      świecą jak latarnie. Cały dzień był słoneczny, jedynie rano osiada cieżka mgła.
                                      • thor_tr Re: Jesień 27.09.03, 10:27
                                        U nas wczoraj wieczorem również były piękne gwiazdy.
                                        Dzisiaj słońce przebija się przez chmury.Sezon na kasztany w pełni.Już się same
                                        otwierają i spadają na ziemię.W czwartek uzbierałem pokazną torbę:-)
                                        • Gość: rita Re: Jesień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:52
                                          zgłaszam brak opadów, jest ciepło, a nawet duszno
                                          liście zaczynają lecieć oczywiście w dół, zgodnie z grawitacją
                                          • thor_tr Re: Jesień 28.09.03, 20:57
                                            U nas było ładne słońce,ale powietrze było raczej chłodne.
                                            Drzewa są po prostu przepiękne.Różnokolorowe.
                                            • thor_tr Re: Jesień 29.09.03, 21:13
                                              Na finał tego słonecznego dnia spadł nam deszczyk,całkiem przyjemny bo ciepły:-)
                                              • Gość: rita Re: Jesień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 21:31
                                                ja bym powiedziała skąpy deszczyk, centusiowaty ;-)
                                                • Gość: rita Re: Jesień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 22:59
                                                  i znów u mnie i u Inki tańczą gwiazdy, raczej balują - widzicie jak u nas
                                                  dobrze, codziennie nocne bale ;-)
                                                  • thor_tr Re: Jesień 04.10.03, 14:03
                                                    Pogoda nie jest najlepsza.Cóż jesień.
                                                    Chmury nisko zalegają,od czasu do czasu mży i ogólnie jest szaro.
                                                    Na szczęście zawsze można posłuchać dobrej muzyki:-)
                                                  • Gość: rita Re: Jesień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 21:11
                                                    a jaka to dobra muzyka ?
                                                    U nas chlodno i nie grzeją , oj ból
                                                    nagły spadek temperatury
                                                  • thor_tr Re: Jesień 04.10.03, 21:21
                                                    Na południu kraju w lato było cieplej niż u nas,a teraz chyba będzie
                                                    chłopdniej;-)
                                                    Oczywiście żartuję i mam nadzieję ,że i u Was będą grzać.
                                                    Muzyka na taką pogodę to Grechuta,T.Love;-) Szwagierkolaska:-)
                                                  • Gość: rita Re: Jesień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 21:46
                                                    Grechuta - ho, ho, ho - Angela bardzo lubi
                                                    jesień to smętny okres, dobra muzyka może pomóc
                                                    a jesienne choroby jeszcze gorsze
                                                    już zdrowiejesz ?
                                                  • Gość: rita Re: Jesień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 21:49
                                                    BINGO ;-)))))))))
                                                  • thor_tr Re: Jesień 04.10.03, 21:53
                                                    Już zdrowieję.Dzisiaj posiedziałem w domu,a jutro powinno być już dobrze:-)
                                                  • thor_tr Re: Jesień 04.10.03, 21:55
                                                    No to idziemy dalej:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka