23.10.23, 12:58
Widziałem na youtube pewien film, który z kilometra miał drugie dno ironiczne, ale przekaż na serio. Idioci do których to było skierowane to łykali jak pelikany . Ten przekaz ironiczny był jak stempel kto go kręcił. Jeśli ktoś myśli że ci youtuberzy dający baranom ich opinie żeby wiedzieli co mają myslec są niezależni to życzę dużo zdrowia. Nie istnieje nic takiego jak niezależne medium jeśli ma powyżej tuzina wyświetleń.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Youtube 23.10.23, 13:02
      Co więcej sądzę po kontakcie krótkim z youtubem za wschodnią granicą różnych państw i pewnymi językowymi znakami także w ramach naszej "rodzimej" produkcji , sądzę że nie są kręcone na terytoriach do których są przeznaczone.
      • dotera Re: Youtube 23.10.23, 13:04
        Polskiego YouTube nie ogląda ale ostatnio zajrzałem i to mi się rzuciło na zmysły , zaś w rosyjskim czy białoruskim treści wprost są robione niektóre za granicą i widać to z kilometra
        • dotera Re: Youtube 23.10.23, 13:07
          Łączą je wszystkie podobne sztuczki manipulacji i promowana na terytorium kolonii kultura pogardy , która zatapia nasz kraj od dekad.
          • dotera Re: Youtube 23.10.23, 13:12
            Dawniej było wiadomo kto rządzi w świetle słońca. Dziś rządzą łajdacy z ukrycia i wiedzą że umrą jako łajdacy
            • dotera Re: Youtube 23.10.23, 13:14
              Czym jest postmodernizm? Zalegalizowanym złodziejstwem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka