Dodaj do ulubionych

Upadek kabały

22.01.24, 14:22
Film znany jako biblia prawicowych teorii spiskowych.

Kwestia chęci legalizacji pedofili przez tych którzy rządzą wydaje się oczywista, tak że trudno uznać to za spiskowa. To wybija co jakiś czas także na polskim podworku. U nas też z nieznanych powodów w latach 90tych obniżono wiek dopuszczenia do seksu i było to za rządów prawicowych . Oni do lat 90tych wierzyli że to przepchną na luzie. Afery pedofilskie to zastosowały. Ale nie zarzucili projektu. Na naszym podwórku znów pandora Gates z ewidentnie programem skierowanym do dzieci.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Upadek kabały 22.01.24, 14:26
      Obserwując propagandę widzę u nich mechanizm skrajnej projekcji. Wypłynęła pedofilia w szoł biznesie raptem zaczęto ja łączyć z kościołem katolickim. Wypłynęła kwestia przemocy wokół kobiet, raptem opowiadają że incele zabijają kobiety co jest całkowita bzdura.
      • dotera Re: Upadek kabały 22.01.24, 14:28
        Zauważyłem to kilka razy. Silna jak najbardziej absurdalna projekcja jako reakcja obronna. W kilku dziedzinach propagandowych.
    • dotera Re: Upadek kabały 22.01.24, 14:31
      Na YouTube są materiały jak wyglądała edukacja seksualna na zachodzie w latach 70tych. Na mój gust prokuratura powinna nad tym siedzieć na dzień dobry co tam wyprawiano.
      • dotera Re: Upadek kabały 22.01.24, 14:42
        Jest też film dokumentalny z polskiego podwórka pokazujący że atak na kościół jest całkowicie instrumentalny i ideologiczny ze środowisk liberalnych. Przy czym sprawy ewidentne po tej stronie są pomijane milczeniem.

Freuda propaganda seksualności dziecięcej była początkiem tego procederu legalizacji pedofilii. To jest planowe i to widać od początku Holywood.. ledwo pojawił się obraz i dźwięk pierwsze co robiono to propagowanie demoralizacji i zboczeń seksualnych. Zastopowano to w latach 30tych zakazami, które poluzowanie od nowa w 70tych. A także Hitler i Stalin tu zrobił cenzurę na modernistycznym projekcie. Totalitaryzmy padły , sprawa od nowa się zaczęła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka