05.09.08, 21:02
Ale to już nie to samo co FD.
Jestem zła, wściekła itd.
jak wyzdrowieje to rzuce sie z mostu z komputerem u szyi otworzonym na stronie poczciwej FD.
Obserwuj wątek
    • only_isabelle Re: luz blues 05.09.08, 21:03
      dawaj njusy, co tam?
      • czekolada_z_orzechami Re: luz blues 05.09.08, 21:04
        A z czym dokładniej? :P
        • only_isabelle Re: luz blues 05.09.08, 21:07
          :P leki działają? jak terapia?
          • czekolada_z_orzechami Re: luz blues 05.09.08, 21:10
            Hm
            Terapie zaniedbalam, leki tak o.
            Chyba działają.
            Ex mi się śni:/
            • only_isabelle Re: luz blues 05.09.08, 21:11
              sny to po prochach :P
    • dolor Re: luz blues 05.09.08, 21:17
      czekolada_z_orzechami napisała:

> Ale to już nie to samo co FD.

No właśnie, nie to samo.
      tylko właściwie dlaczego nie? (no u mnie te cholerne kwadraciki od wycinania
      postów, niech wróci loserka i mi to zabierze!)
      • czekolada_z_orzechami Re: luz blues 05.09.08, 21:26
        świetna sygnaturka
      • nienill Re: luz blues 05.09.08, 22:53
        dolor napisał:
        (no u mnie te cholerne kwadraciki od wycinania
        > postów, niech wróci loserka i mi to zabierze!)
        to sie da schowac takimi dwiema malutkimi strzalkami na glownej
        stronie forum
        • dolor dzięki!!! n/t 05.09.08, 23:58

• dolor tego n/t się dopiero teraz nauczyłem n/t 06.09.08, 00:00

• helenka_z_doliny_troli Re: luz blues 05.09.08, 23:43
        kiedys mialem haslo do nicka, ktory mogl ciac na depresji. wchodzilem czasem na
        tym nicku i wlasnie nie wiedzialem co to sa te kwadraty. tak chyba po dwoch
        miesiacach sczailem, ze ten nick ma moderatorstwo. kiedys mialem zalamanie
        nerwowe, przypadkowo znow bylem na tym nicku i troche scielem jedna osobe, bo
        nie moglem zniesc jej jeczenia, to bylo jak piszczenie kredy na tablicy
        rozwalajace czaszke. nozyczek nie mozna brac do reki
        • dolor Re: luz blues 06.09.08, 00:04
          fajnie tak. Można całe forum skasować. Ale to się chyba da dobrze robić, dokąd
          jesteś przekonany, że tego dobrze nie potrafisz. Potem kończysz jak Napoleon
          albo inny snajper.
          • helenka_z_doliny_troli Re: luz blues 06.09.08, 00:07
            sprawiedliwie jest tropic wlasna niesprawiedliwosc
            • dolor Re: luz blues 06.09.08, 00:21
              albo masochistycznie. A kogo ściąłeś?
              • helenka_z_doliny_troli Re: luz blues 06.09.08, 00:29
                nie powiem, bo zaraz sie zacznie wypominanie. moge tylko powiedziec ze awantura
                byla o wolnosc slowa, a siwa wziela to na siebie, a jak sie dowiedziala ze to
                ja, to uznala mnie za ciezko niepoczytalnego wariata. rozmawiala ze mna jak z
                osoba oblakana ktora bala sie urazic. a mi tylko bylo glupio jak z nia gadalem,
                bo to byl minutowy impuls. aczkolwiek tez odnosilem wrazenie, ze ona cos ma nie
                tak pod sufitem.
                • dolor Re: luz blues 06.09.08, 00:38
                  A, to dlatego tak Cię kocha. Niech zgadnę, jakby nie wzięła na siebie, musiałaby
                  przyznać, że można taki numer zrobić. Ciekawe dość. To upodobanie do tego, żeby
                  nie było wiadomo kto i jak tnie.
                  • helenka_z_doliny_troli Re: luz blues 06.09.08, 00:45
                    tak, wkurwilo ja, ze moderatorstwo mozna dac w niewiadomo czyje rece.

ale bardzo spodobala mi sie powaga slow do prawowitego wlasciciela nicka :

aha, wiec to jest czlowiek z gatunku tych ktorym nigdy nie mozna pod zadnym
                    pozorem dac nozyczek.

na depresji wciskali je chyba 10 nickom i zaden nie chcial. modearatorzy tna jak
                    chca, nie ma w tym zadnej logiki, sami lamia netykiete notorycznie, ale uwazaja
                    ze do jakiegos zakonu naleza wyzszego.
          • of.woman.born Re: luz blues 06.09.08, 00:21
            dolor napisał:

> fajnie tak. Można całe forum skasować.

Ale da się przywrócić. Można kasować i przywracać do woli. Ja na swoim forum
            kasuję tylko siebie, najczęściej rano późnonocny bełkot. Już mi nie mają za złe,
            ale bywało różnie.

Jestem na forum cztery (a bywam na takich gdzie cenzorzy śpią z nożyczkami i się
            budzą) i może ze dwa razy się zdarzyło że administracja pozytywnie rozpatrzyła
            prośbę usera, który poczuł się pokrzywdzony ścięciem swojego wątku. Oczywiście
            po strasznych mękach... Wiem, że raz giwi przyznała się do błędu, siwej nigdy
            się to nie zdarzyło. Więc można śmiało powiedzieć, ze to droga bez
            powrotu...żadne skargi nic nie dadzą. A jak zaczynasz za bardzo pyskować (trudno
            nie dac się wyprowadzić z równowagi) blokują ci dożywotnio konto.

Myślicie, że im przeszkadza, ze forum depresja zdechło? Pewnie nie chcieli tego,
            ale gwarantuję, że żaden z nich nawet się nie podrapał w głowę i nie zadumał,
            że może zrobił komuś krzywdę.

Ostatecznym argumentem jest, że spytali o zdanie agorowych prawników, którzy
            oczywiście potwierdzili, ze moderacja ma rację:-) Dopóki tego nie usłyszycie nie
            wszystko stracone. Czego wam życzę i przepraszam za słowotok.

Do swojej wizytówki nie mogę wejść od ponad roku. Ale to pół biedy. poprosiłam
            siwą, żeby pozwoliła mi przejrzeć pocztę a potem z powrotem zabanowała to mnie
            wyśmiała. No i tak to. Wygadałam się to sobie idę:-)

pozdrawiam
            • dolor Re: luz blues 06.09.08, 00:31
              Dużo przepraszasz. Dobra cecha, niekoniecznie dla Ciebie. Z wszystkich tych, co
              tu wpadli spoza forum, druga osoba, którą polubiłem. Przynajmniej jakiś pożytek
              z wygnania. I sporo wiedzy.
              Dzięki, pozdrawiam.
              • of.woman.born Re: luz blues 06.09.08, 00:41
                dolor napisał:

> Dużo przepraszasz. Dobra cecha, niekoniecznie dla Ciebie.

Boję się, że dostanę na odlew:-) Serio. Jak tu kiedyś wpadnę po winie nie będę
                przepraszać..a potem nie pokażę się przez dwa tygodnie- ze wstydu:-) Więc na
                trzeźwo źle i po pijaku jeszcze gorzej..ale człowiek musi przynajmniej raz
                dziennie sobie pogadać, żeby przynajmniej na marginesie społeczenstwa się
                zmieścic:-)
                • dolor Re: luz blues 06.09.08, 00:50
                  of.woman.born napisała:

> Boję się, że dostanę na odlew:-)
                  Nie ma się co bać, wcześniej czy później na pewno dostaniesz, ale to pewnie
                  pieszczotliwe będzie, z półobrotu. Wpadaj, in vino veritas.
                  • of.woman.born Re: luz blues 06.09.08, 00:53
                    dolor napisał:

> of.woman.born napisała:
                    >
                    > > Boję się, że dostanę na odlew:-)
                    > Nie ma się co bać, wcześniej czy później na pewno dostaniesz, ale to pewnie
                    > pieszczotliwe będzie, z półobrotu. Wpadaj, in vino veritas.
                    >
                    Dzięki. Dobry z Ciebie admin:-))
                    • dolor Re: luz blues 06.09.08, 00:57
                      I kto tu na odlew...
                      • of.woman.born Re: luz blues 06.09.08, 00:59
                        dolor napisał:

> I kto tu na odlew...

Żartowałam przecież. Przeprosiłabym, ale mi zabroniłeś:-)
                        • dolor Re: luz blues 06.09.08, 01:12
                          To były wyrazy szacunku, że celnie przykopane:)
                          Wcale nie zabraniałem przepraszać:)
                          Ale ta forma dialogu jest mi bliższa.
                          • of.woman.born Re: luz blues 06.09.08, 01:15
                            dolor napisał:

> To były wyrazy szacunku, że celnie przykopane:)
                            > Wcale nie zabraniałem przepraszać:)

Przewidziałam to, i przeprosiłam cię w innym wątku:-)

• helenka_z_doliny_troli Re: luz blues 06.09.08, 00:33
              ciekawe bylo to ze kiwi walnela bardzo dlugi post w wontku ktory juz uznala za
              martwy. pisala straszne bzdury, ale chyba tez musiala uznac ze cos nie tak
              robia, skoro tak sie usprawiedliwiala dlugo ratem nie wiadomo czemu.
              • of.woman.born Re: luz blues 06.09.08, 00:49
                helenka_z_doliny_troli napisał:

> ciekawe bylo to ze kiwi walnela bardzo dlugi post w wontku ktory juz uznala za
                > martwy. pisala straszne bzdury, ale chyba tez musiala uznac ze cos nie tak
                > robia, skoro tak sie usprawiedliwiala dlugo ratem nie wiadomo czemu.

Giwi jest na forum przez zasiedzenie. Jakiś czas temu wprowadzili automaty na
                trolle (prawda, ze subtelna nazwa) i okazało się, że połowa userów Forum Kraj
                (tych najstarszych i w większosci bardzo kulturalnych) dostało bana na
                zakładanie wątków na kilku forach tematycznych, kraj, świat, religia, unia
                europejska, spoleczenstwo i jeszcze kilku innych. Wracał sobie taki marynarz z
                rejsu, zasiadał przed kompem, chciał opowiedzieć znajomym jako to było w róznych
                portach i okazywało się, że automat uznał go za trolla, bo rok wcześniej napisał
                kilka postów, które mu wycięto.. Oczywiście rozpetało się piekło, wasze (bez
                obrazy:-) to nic..Tak jak wcześniej liczna postów dochodziła do 1.000 tak spadła
                do 100...i zgadnijcie..ktoś się tym przejął? Zgadliście. Ludzie, żeby móc dam
                dalej pisac musieli pozakładać nowe konta... Więc ta cała administracja jest
                zwykłą głupotą i hipokryzją podszyta. Tylko warto by się zastanowić, dlaczego za
                pomocą tych wszystkich młotów na trolli(dla nich każdy niepodporządkowany im
                user to troll)wprowadzaniu strażników na każdde forum, banowaniu itd chcą ludzi
                zepchnąć do narożnika..przecież tu się niedługo zacznie masowa emigracja... jak
                już do kogoś pisać na skargę to do reklamodawców. Chyba nie muszę wyjaśniać
                dlaczego.

• nienill Re: luz blues 06.09.08, 02:22
              of.woman.born napisała:

> Do swojej wizytówki nie mogę wejść od ponad roku. Ale to pół
              biedy. poprosiłam
              > siwą, żeby pozwoliła mi przejrzeć pocztę a potem z powrotem
              zabanowała to mnie
              > wyśmiała.
              ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!1
              a co ma poczta do forum?!
              to przeciez guglowy wynalazek i ktos moze jej uzywac jak każdą inną
              interię, wp i onet....

dla mnie to skandal
              kolejny
              i cholera jasna nie potrafię się do nich przyzwyczaic
              • dolor Re: luz blues 06.09.08, 10:14
                Człowiek siedzi sobie na takiej depresji i się martwi, że sobie ubzdurał, że
                światem rządzi głupota i zło. A potem go wyrzucą i z radością może stwierdzić,
                że wcale sobie nie ubzdurał, najwyżej nie docenił skali.
                To takie wsparcie miało być.
                • nienill Re: luz blues 06.09.08, 10:50
                  dolor napisał:

> To takie wsparcie miało być.
                  dobre
                  niczym certyfikowany terapueta
              • of.woman.born Re: luz blues 06.09.08, 13:54
                nienill napisała:

> of.woman.born napisała:
                >
                > > Do swojej wizytówki nie mogę wejść od ponad roku. Ale to pół
                > biedy. poprosiłam
                > > siwą, żeby pozwoliła mi przejrzeć pocztę a potem z powrotem
                > zabanowała to mnie
                > > wyśmiała.
                > ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!1
                > a co ma poczta do forum?!
                > to przeciez guglowy wynalazek
                >
                żeby wejść na pocztę musisz mieć odpowiedni login na gazecie. Nawet nie wiem czy
                da się inaczej zalogować niż przez gazetę..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka