forum_99 14.09.08, 10:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=84545010&v=2&s=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forum_99 Re: wiesci z syjonu 14.09.08, 10:21 mskaiq poucza awanturke siedzaca pelno razy w spychiatryku z powodu depresji, ze raz z deoresji wyszedl, raz a dobrze, a ona taka cienka bo nie robi tego, a bertrada pyta skad wie czy miala, bo ona myslala ze miala, a okazalo sie ze nie miala. teatr absurdu. Odpowiedz Link
forum_99 Re: wiesci z syjonu 14.09.08, 10:22 ja sie dziwie ze awanturka tam jeszcze moze pisac, wszak to nie jest forum dla ludzi z depresja. depresjonauci zyja teraz w diasporze Odpowiedz Link
nienill Re: wiesci z syjonu 14.09.08, 11:02 forum_99 napisał: > ja sie dziwie ze awanturka tam jeszcze moze pisac, smiem twierdzic , ze ona tam nie pisze, tylko caly czas odpowiada na pytanie o elektrowstrzasy Odpowiedz Link
60_sekund diaspora! 14.09.08, 13:24 wyprowadzenie ludu z "Egiptu" domu niewoli długa wędrówka po pustyni i dotarcie do ziemi obiecanej czyli realnie rzecz ujmując rozproszenie po całym świecie i niepodzielne władanie (?) to kto jest Mojrzeszem? bo nie wiem a czy imperium FD upadnie? marnuje się taki dorobek, ale imperia kiedyś upadają np. przez ambicję władczyni i jej wasala Odpowiedz Link
forum_99 Re: diaspora! 14.09.08, 13:32 gdy admin zostawil swoj lud i poszedl na gore synaj, poszukujac netykiety, lud znalazl sobie zlotego cielca. bawil sie i robil rzeczy straszne. gdy admin powrocil wpadl w gniew. Odpowiedz Link
60_sekund Re: diaspora! 14.09.08, 13:35 myslisz, że jesteśmy w fazie fascynacji złotym cielcem? e nieeee Odpowiedz Link
60_sekund Re: diaspora! 14.09.08, 13:44 coś nam mogą zrobić, jakoś pomóc pewnie! nieeee zaraz zmieniam nicka i za każdym wejściem do netu pomajstruję przy IP, i tak mnie znajdą, z resztą nie potrafię majstrować przy IP :( Odpowiedz Link
forum_99 Re: diaspora! 14.09.08, 13:49 przyklad aidki pokazal ze moga wiecej niz sie spodziewalismy. Odpowiedz Link
nienill Re: wiesci z syjonu 14.09.08, 11:03 forum_99 napisał: a > bertrada pyta skad wie czy miala, bo ona myslala ze miala, a okazalo sie ze nie > miala. a ktos wie co ona teraz oficjalnie ma? Odpowiedz Link
dolor Re: wiesci z syjonu 14.09.08, 13:56 > > bertrada pyta skad wie czy miala, bo ona myslala ze miala, a > okazalo sie ze nie > > miala. > a ktos wie co ona teraz oficjalnie ma? Z tego co wiem, to wszyscy wiedzą, że nikt tego nie wie. Ale jak lekarz dobierze jej właściwe leki, to jej się poprawi. Odpowiedz Link
dolor Re: wiesci z syjonu 15.09.08, 12:03 "Poza tym to nie jest moja opinia ze depresja nie jest dziedziczna, to jest oficjalna opinia nauki i medycyny. Serdeczne pozdrowienia." W tym samym wątku. Po zacytowaniu podręcznika, który udowadniał coś przeciwnego. Ja też chcę tak umieć. Odpowiedz Link