aidka 23.09.08, 13:37 gdybyście mieli wykonać rysunek, malunek obrazujący aktualny stan Waszych uczuć i emocji, co byłoby na tym rysunku? ja namalowałabym okno z pękniętą szybą, a za oknem dużo deszczu, jedna biała chmurka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cartagena Re: uczucia i emocje 23.09.08, 13:43 biały wielki karton i węgiel rysunkowy a potem zapętlanie od środka wielki kłąb czarnych linii a potem kiedy byłoby już od nich gęsto i ciemno rozmazałabym to jeszcze wszystko szurając na kolanach i wykorzystując wilgoć dłoni a potem jeszcze bym sobie uczerniła buźkę to już, dla dochowania formalności - i poszła spokojnie spać - co niniejszym planuję Odpowiedz Link
nienill Re: uczucia i emocje 23.09.08, 15:45 za kazdym razem wychodziloby cos innego rysowanie emocji jest fajne, pewnie powinnam wrocic do tego Odpowiedz Link
eizo111 Re: uczucia i emocje 23.09.08, 16:02 bało-czarne linie jak kod kreskowy i jeszcze kilka czarnych kresek w poprzek Odpowiedz Link
madau Re: uczucia i emocje 23.09.08, 16:56 nie wiem dlaczego nasuwa mi sie na mysl kolo. Kolo czrwone zamalowane na czarno przez polowe; JAKIES ZIELONE SYMBOLE obok. jakby krzaki, trawa...kolo powoli przeksztalca sie w twarz, najpierw sa czerwone wlosy, takie kreski, potem kreski na oczach i ustach ( nosa twarz nie posiada)Na dole trawa, taka jak rysowalam w przedszkolu, zielony pasek na dole) Taki mam rysunekw glowie i nie mam pojecia co to znaczy... Odpowiedz Link
nienill Re: uczucia i emocje 23.09.08, 16:58 zielony to dobry kolor, mozna sie cieszyc jesli siedzi w glowie Odpowiedz Link
aidka Re: uczucia i emocje 23.09.08, 21:12 eizo111 napisała: > bało-czarne linie jak kod kreskowy > > i jeszcze kilka czarnych kresek w poprzek > kraty ? Odpowiedz Link
zdegradowane Re: uczucia i emocje 23.09.08, 16:50 pacynke z martwa spuszczona mina. a niej reka, tylko ze palce nie wchodza do lapek i glowy, tylko wykoslawiaja tlow jeden wystaje z tulowia przez dziure. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: uczucia i emocje 23.09.08, 17:51 burzę z piorunami i ciemne, ciężkie niebo. ale pioruny słabe, bardziej widać tę ciemność i ciężkość. -- o ja pierdolę Odpowiedz Link
anatemka Re: uczucia i emocje 23.09.08, 21:31 kartka pomalowana na czarno, na dodatek niedokładnie. Odpowiedz Link