jebane.piskle 28.09.08, 00:55 listE CHUI DO ZNISCZENIA WYNOSII 10 POZYCJI WSYSZCY SA WREDNI NIEMA LUDZI NA TYM SWIECIE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolor Re: mam juz 28.09.08, 01:00 Tamto ekskluzywne deforum, co to Cię nie przyjęło, ma bodajże 16 członków. Jakaś amnestia była? Odpowiedz Link
anatemka Re: mam juz 28.09.08, 09:32 dopisz mnie do listy, na pierwszym miejscu, adres podam na priv, tylko jakos tak znienacka i bezbolesnie poproszę. Odpowiedz Link
dolor Re: mam juz 28.09.08, 12:38 pontuska napisała: > ja taz chce ... ale nie wiem co . Najprostszym sposobem na pozbycie się tego uczucia jest zacząć chcieć tego, czego mieć nie można, i nie chcieć niczego innego. Odpowiedz Link
dolor Re: mam juz 28.09.08, 17:05 Czyli albo chcesz chcieć czegoś, co możesz mieć (a jeśli nie możesz móc chcieć czegoś, co możesz mieć, to już wiesz, czego chcesz i masz to z głowy, możesz spokojnie przeżywać swoje nieszczęście), albo nie chcesz niczego, pozbywając się podwójnego przeczenia, chcesz niczego, czyli możesz się dopisać do postu Anatemki. Wszystko zrozumiałe, prawda? Odpowiedz Link
jebane.piskle Re: mam juz 28.09.08, 17:21 ale mi sie iechce was zabijac.tamto 16 osub mi ruwniez wisi bo nieweim kto to. czy ktos chcialby pujsc ze mna do ciemnego pokoju przytulic ciasno? mam zielone oczy.jakby co. Odpowiedz Link
vivilemo Re: mam juz 29.09.08, 10:56 jebane.piskle napisał: > czy ktos chcialby pujsc ze mna do ciemnego pokoju przytulic ciasno? > mam zielone oczy.jakby co. ja chcę przytulić tak mocno, mocno, mocno, aż do krwi i przeprosić ze wszystkich, wszystkich sił jakie jeszcze mam... Odpowiedz Link
lucyna_n Re: mam juz 29.09.08, 12:58 przeprosić? czy to jakiś osobisty wątek? nie chcialabym się wcinać. Odpowiedz Link
anatemka Re: mam juz 29.09.08, 10:58 ja sie nie piszę, ja rozumiem, ze mam dyleksje czy czysortografie czy jakies tam jeszcze dys, ale nie jestem wobec tego faktu tolerancyjna. nie mogłabym przylutac się z kims kto mówi przelecieć cię? przez ż! Odpowiedz Link
kasia-1357 Re: mam juz 28.09.08, 17:24 nic z tego! i tak nie wiem czego chcę! ale dzięki za próbę wyjaśnienia czego chcę-chyba już niczego nie chcę! I wcale to nie dotyczy tematu bo nie mam pojęcia kto z kim i dlaczego walczy na tym forum. Jest mi po prostu bardzo zle. Odpowiedz Link
dolor Re: mam juz 28.09.08, 17:34 jebane.piskle napisał: > nikt z nikim nie walczy > nikt nic nie cjhce Prawie jak opowieść o Odyseuszu i cyklopie. Odpowiedz Link
dolor Re: mam juz 28.09.08, 17:33 Na tym forum każdy walczy głównie ze sobą i jest mu bardzo źle. Możesz przytulić pisklę. Odpowiedz Link
madau Re: mam juz 29.09.08, 14:51 Tamto ekskluzywne deforum, co to Cię nie przyjęło, ma bodajże 16 członków. Jakaś amnestia była? Chodzi Ci o przeciwdepresyjne? Dolor, juz tlumaczylam ze nie jest to zadne ekskluzywne forum, jestem jego adminka i wiem co mowie. kazdy sie moze zglosic tylko blagam, pod stalym nickiem bo jak nicka nikt nie zna to sie kolesia wywala bo moze troll. ja akurat wiekszosc z Was pod stalymi nickami juz zdarzylam poznac i nie mam zadnych watpliwosci - jezeli chcecie - zapraszam. Chodzi tylko o to, ze piszemy tam dosc intymnie, zwlaszcza ja ( ale nie tylko) i nie chcialabym zeby to co pisze dostalo sie w niepolwolane rece - jak juz pisalam, kiedys na forum publicznym ktos mi zrobil wielkie swinstwo podajac moje dane - nie chcialabym zeby sytuacja sie powtorzyla. pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link
dolor Re: mam juz 29.09.08, 15:08 Jeśli już jakieś wyjaśnienia, to dla Crysstiano, nie dla mnie. Ja do Waszego forum nic nie mam, z zasady podań o przyjęcie na zamknięte nie piszę, każde takie nazywam "ekskluzywnym", ale bynajmniej nie potępiam, tylko się w to nie bawię, więc nie moja sprawa. Odpowiedz Link
madau Re: mam juz 29.09.08, 15:11 Dolor a kto to jest Crysstiano, bo nie znam w ogole... Odpowiedz Link
dolor Re: mam juz 29.09.08, 15:21 > Dolor a kto to jest Crysstiano, bo nie znam w ogole... To człowiek. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69731&w=84720926&a=852381 A więcej to w wyszukiwarce można znaleźć. Odpowiedz Link
madau Re: mam juz 29.09.08, 15:23 Dzieki dolor za poinformowanie mnie ze to czlowiek ;). Zwyczajnie nie chcialo mi sie korzystac z wyszukiwarki ale zaraz zajrze ;) Odpowiedz Link
madau Re: mam juz 29.09.08, 16:22 nie mam pojecie dlaczego owa osoba nie zostala przyjeta - to nie do mnie przysylane sa zgloszenia - ale chyba nikt jej (jego) nie znal. ja dopiero po tych "krutkich paznokciach" skojarzylam. pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link
dolor Re: mam juz 29.09.08, 16:41 Nie podejrzewałem, że masz z tym cokolwiek wspólnego, ale skoro już chcesz się za forum tłumaczyć, to nie mnie. Odpowiedz Link
madau Re: mam juz 29.09.08, 16:55 Dolor, ja nie chce sie tlumaczyc tylko wytlumaczyc i mam nadzieje ze wyzej wymieniona osoba czyta ten post - po prostu wtedy kiedy sie zglaszal nikt z obecnych forumowiczow PF go nie znal a ja dopiero dzisiaj go skojarzylam po sygnaturce. Jestem tu od niedawna, tak samo jak zalozyciel forum, niektorych nickow nie znam a troli sie boje gdyz jak pisalam, zostalam przez trole sponiewierana. jednak daleko mi do robienia jakiejkolwiek selekcji miedzy ludzmi, chodzi mi li i wylacznie o nowozalozone nicki pod ktorymi moze sie kryc ktos kto akurat sie mnie uczepil, zreszta nie tylko mnie, innych takze. pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link
crysstiano Re: vivilemo 03.10.08, 17:05 vivilemo a kim ty jestes? kims kogo znam?moze mnei z kims mylisz? Odpowiedz Link
vivilemo Re: vivilemo 04.10.08, 17:31 crysstiano napisał: > vivilemo a kim ty jestes? kims kogo znam?moze mnei z kims mylisz? Raczej nie mylę. Ale może dobrze że nie wiesz. Odpowiedz Link
crysstiano Re: vivilemo 04.10.08, 19:58 o rany. naprawde niewiem. zreszta z forum nikt mnie jakos specjalnie nie skrzywdzil.moze poza 1 osoba, ale raczej na 100 proc nie jestes nim.jesli nie jestes nikim kto zmienil nick to skad mnie kojarzysz? z reala??? niemozliwe... Odpowiedz Link