Dodaj do ulubionych

Udane urodziny Beyoncé

IP: *.chello.pl 15.09.06, 09:30
poproszę o coś innego na deser. to jest jakaś niestrawna mamałyga rodem z
Faktu.

www.porysunki.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: purify Re: Udane urodziny Beyoncé IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 10:24
      albo super expresu
      • Gość: mili_vanili Re: Udane urodziny Beyoncé IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 11:52
        tym bardziej, że większość (patrz sondaż) nie słyszała jej najnowszego albumu,
        więc co kogo obchodzą jej urodziny?!

a na załączonej fotografii wygląda, jakby ta sukienka juą zduszała - ledwo
        siedzi
        • martinez_mtz Udane urodziny Beyoncé 15.09.06, 17:13
          Moje tez byly udane. Zapomnialem to zglosic GW
    • Gość: kanalia Udane urodziny Beyoncé IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:53
      myslalem ze ma ladniejsze nogi a z tych zdjec wydaja sie nieco porówkowate....
      zawiedziony jestem............
      • balbin Re: Udane urodziny Beyoncé 15.09.06, 19:47
        A kogo to obchodzi? Chyba pijar wytwórni bejonse cos tu podesłał...
        • Gość: bera Re: Udane urodziny Beyoncé IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:47
          w dodatku z tych zdjec wystaje jakis obly pasztet a nie jakas super sex-laska,
          nie wiem jaki jest sens tego artykułu... czyzby sezon ogórkowy ze takie shity
          trzeba zamieszczac?
    • daniel40 Re: Śliczna kobieta! 15.09.06, 23:41
      Mogliby zamieścić więcej zdjęć.
      • Gość: bera Re: Śliczna kobieta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 21:46
        w którym miejscu jest śliczna, bo patrze patrze i jakos nie widze, za to boki
        to jej sie z tej sukni wylewaja.
    • Gość: gienek 25 lat i milionerka . U nas w tym wieku leży się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:15
      na detoksie lub za 600 zeta za kasą sprzedaje przetermiowane flaki .
      Liberalizm ,a socjalizm . No ale u nas głosuje się na byłych
      komuchów ,związkowców i populistów ,a później wio ,ucieczka do liberalnego
      kraju za pracą i płacą . Gdzie ten wasz cud socjalistyczny ? Bo ja z tych
      wysokich podatków to widzę dziurawe drogi, wysokie ceny ,małe
      zarobki ,emigrantów ,pavulonową służbę zdrowia ,bandytów z majątkami itd. itp.
      • blue911 Re: 25 lat i milionerka . U nas w tym wieku leży 18.09.06, 13:32
        geniek: to nie cud socjalistyczny. Tak wlasnie wyglada buszowska polityka w
        rodzimym wydaniu. My mamy to samo tylko inaczej opakowane.
        Teraz Szwedzi beda to lykac .Kanadolom juz te papke sprzedali. Niedlugo reszte
        swiata zazygaja, az moze sie udlawia.
    • Gość: franek Re: Udane urodziny Beyoncé IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:45
      Dlaczego ona jest taka gruba na dole ,a chuda na górze ? Skleili ja czy cu ?
    • blue911 Re: Udane urodziny Beyoncé 18.09.06, 13:36
      To sa zdjecia jakies takie rodzinne chyba ? hehe
      jak chcesz sobie konia zwalic kolego,to wejdz na jej strone internetowa - tam
      czy oczy wyskocza z orbit.
      Adresu nie pamietam,ale latwo znalezc:wpisz jej imie w "search".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka