Gość: daa IP: *.chello.pl 15.09.06, 09:30 poproszę o coś innego na deser. to jest jakaś niestrawna mamałyga rodem z Faktu. www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: purify Re: Udane urodziny Beyoncé IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 10:24 albo super expresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili_vanili Re: Udane urodziny Beyoncé IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 11:52 tym bardziej, że większość (patrz sondaż) nie słyszała jej najnowszego albumu, więc co kogo obchodzą jej urodziny?! a na załączonej fotografii wygląda, jakby ta sukienka juą zduszała - ledwo siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
martinez_mtz Udane urodziny Beyoncé 15.09.06, 17:13 Moje tez byly udane. Zapomnialem to zglosic GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanalia Udane urodziny Beyoncé IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:53 myslalem ze ma ladniejsze nogi a z tych zdjec wydaja sie nieco porówkowate.... zawiedziony jestem............ Odpowiedz Link Zgłoś
balbin Re: Udane urodziny Beyoncé 15.09.06, 19:47 A kogo to obchodzi? Chyba pijar wytwórni bejonse cos tu podesłał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bera Re: Udane urodziny Beyoncé IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:47 w dodatku z tych zdjec wystaje jakis obly pasztet a nie jakas super sex-laska, nie wiem jaki jest sens tego artykułu... czyzby sezon ogórkowy ze takie shity trzeba zamieszczac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bera Re: Śliczna kobieta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 21:46 w którym miejscu jest śliczna, bo patrze patrze i jakos nie widze, za to boki to jej sie z tej sukni wylewaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek 25 lat i milionerka . U nas w tym wieku leży się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:15 na detoksie lub za 600 zeta za kasą sprzedaje przetermiowane flaki . Liberalizm ,a socjalizm . No ale u nas głosuje się na byłych komuchów ,związkowców i populistów ,a później wio ,ucieczka do liberalnego kraju za pracą i płacą . Gdzie ten wasz cud socjalistyczny ? Bo ja z tych wysokich podatków to widzę dziurawe drogi, wysokie ceny ,małe zarobki ,emigrantów ,pavulonową służbę zdrowia ,bandytów z majątkami itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: 25 lat i milionerka . U nas w tym wieku leży 18.09.06, 13:32 geniek: to nie cud socjalistyczny. Tak wlasnie wyglada buszowska polityka w rodzimym wydaniu. My mamy to samo tylko inaczej opakowane. Teraz Szwedzi beda to lykac .Kanadolom juz te papke sprzedali. Niedlugo reszte swiata zazygaja, az moze sie udlawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Udane urodziny Beyoncé IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:45 Dlaczego ona jest taka gruba na dole ,a chuda na górze ? Skleili ja czy cu ? Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Udane urodziny Beyoncé 18.09.06, 13:36 To sa zdjecia jakies takie rodzinne chyba ? hehe jak chcesz sobie konia zwalic kolego,to wejdz na jej strone internetowa - tam czy oczy wyskocza z orbit. Adresu nie pamietam,ale latwo znalezc:wpisz jej imie w "search". Odpowiedz Link Zgłoś