czekolada_z_orzechami 03.11.08, 21:10 A jak mi jest tak bezdusznie i nieemocjonalnie jak dzis to słucham www.youtube.com/watch?v=AJ4h3dDdSa8&feature=related i bardzo nie polecam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iso1 Re: Na dalsze dołowanie 03.11.08, 21:17 a ja dla odmiany Słucham Myslovitz "Z rozmyślań przy śniadaniu"... Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Na dalsze dołowanie 04.11.08, 09:48 o matko jak się niezręcznie wcięłam admiiin nożyczkiiii!!!!! poproszę:) Odpowiedz Link
dolor Re: Na dalsze dołowanie 04.11.08, 10:02 Napisałaś? Cierp!!!;) Pierwszy chyba raz wyprzedziliśmy boreliozę, każdy post jest na wagę kleszcza. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Na dalsze dołowanie 04.11.08, 10:10 nie czuje blusa z tą boreliozą , no nie czuję, jakoś nigdy we mnie rywalizacja nie budzila chęci wspólzawodniczej. czy nei wydaje Ci się że wcinamy się bezczelnei w scenę balkonową? Odpowiedz Link
dolor Re: Na dalsze dołowanie 04.11.08, 10:38 Szczerze mówiąc też nauczyłem się tylko przegrywać, wtedy, gdy uczono, jak wygrywać, musiałem być chory. Myślisz, że to scena balkonowa, a my bezczelni? Fajnie. Tylko co to za balkon na ekranie, Romeo piszący post? W scenie finałowej pokasowali by pewnie konta, albo nawet uszkodzili sobie twarde dyski. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Na dalsze dołowanie 04.11.08, 11:25 w scenie fonałowej by ich zabanowano trwale dramat. Odpowiedz Link
dolor Re: Na dalsze dołowanie 04.11.08, 11:52 Trwałego bana to Antygona dostała. Romek i Julka umknęli aesom i na ukrytym forum wybrali wieczny tryb offline. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Na dalsze dołowanie 04.11.08, 12:27 no i nuda panie, krypta normalnie i kaplica. już ciekawiej bylo się w tajemnicy przed adminami spotykać i zawoalowane teksty rzucać:) Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: Na dalsze dołowanie 03.11.08, 21:19 Mam tą płytę. Nomen omen miała być prezentem dla ciebie:) Odpowiedz Link
iso1 Re: Na dalsze dołowanie 03.11.08, 21:39 wiem :) a teraz słucham Lambchop Polecam ! Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: Na dalsze dołowanie 04.11.08, 07:20 Pamiętam, że Ty eizo lubisz Placebo aaa i przez Ciebie zauważyłam taki zespół jak Babyshambles i świetny kawałek Delivery. Kiedyś podawałeś linka i mnie zahipnotyzowało:) Odpowiedz Link