loserka 07.11.08, 23:15 Dolor, spróbuj mnie zabanować. możesz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aidka Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:33 ostatnio zabanowali słynną ledę16 na DDA. ta kobieta to dopiero ma ogrom żółci w sobie... Odpowiedz Link
dolor Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:35 Znaczy snajper by ją przeniósł na forum żółtaczka? Nie znam słynnej ledy. Odpowiedz Link
loserka Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:34 spróbowałam zalozyc sobie samej blokadę na forum i co? Odpowiedz Link
dolor Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:37 Czyli się założyciel zabanować nie może. Może zlikwidować forum. Albo zrobić ukryte i wszystkich powyrzucać. Odpowiedz Link
loserka Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:39 żeby było śmieszniej, to figuruję jako nick zablokowany, który nie może pisać na tym forum:) nie chcę likwidować forum chcę założyć sobie kaganiec Odpowiedz Link
tulila Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:41 loserka napisała: > żeby było śmieszniej, to figuruję jako nick zablokowany, który nie może pisać n > a > tym forum:) > nie chcę likwidować forum > chcę założyć sobie kaganiec > Jak się wylogujesz i zalogujesz ponownie osiągniesz swój cel. Radzę przemysleć to jeszcze raz zanim się wylogujesz. Odpowiedz Link
loserka Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:44 już się wylogowywałam i odświeżałam - nie chce działać. może jutro zadziała. teraz Odpowiedz Link
tulila Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:47 loserka napisała: > już się wylogowywałam i odświeżałam - nie chce działać. > może jutro zadziała. teraz > I dobrze że nie chce działać. Czasami braki w korzystaniu z technicznych umiejetnosci posługiwania się ptaszkami stanowią dużą wartość. Odpowiedz Link
tulila Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:39 loserka napisała: > i nic > Wyłącz komputer. ja tez miałam takie fazy i przekazałam forum swojemu przyjacielowi, bo nie tylko sama bym się zabanowała ale zlikwidowała całe forum. A forum ma to do siebie, jak z samej nazwy wynika przestaje być naszą własnością. Wiem co czujesz, ale lepiej napisać co by się zrobiło, niż to naprawdę zrobić a potem żałować. sekularystyczne bądź co bądź Odpowiedz Link
loserka Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:42 tulila napisała: > Wyłącz komputer. skorzystam z tej cennej rady. jakie to proste przecież. zatem dobrej nocy państwu życzę. jutro będzie jutro. Odpowiedz Link
tulila Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:44 loserka napisała: > tulila napisała: > > Wyłącz komputer. > > skorzystam z tej cennej rady. jakie to proste przecież. zatem dobrej nocy > państwu życzę. > jutro będzie jutro. > Tylko najpierw się odbanuj..Jutro się ewentualnie zabanujesz ponownie..ok? Odpowiedz Link
aidka Re: co ja tutaj robię? 07.11.08, 23:46 to ja bez bana też się zabanuję. a co tam. Odpowiedz Link
tulila a co tam 07.11.08, 23:49 aidka napisała: > to ja bez bana też się zabanuję. a co tam. kazdy może się zabanować, a co tam, na szczęście to nie jest pierwszy krok do wieczystego bana. Aidka- a jakbys pociągnęła line w moim kierunku? Odpowiedz Link
uri_ja Re: co ja tutaj robię? 08.11.08, 08:06 loserka napisała: > Dolor, spróbuj mnie zabanować. możesz? > droga Loo :) nie rob tego :) plizzzzzzzz. Odpowiedz Link
loserka Re: co ja tutaj robię? 08.11.08, 12:19 I tak się nie da. Jestem skazana na depresyjne fora. Odpowiedz Link