18_listopada 18.11.08, 15:25 tylko tchorze moga byc odwazni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_listopada Re: haslo tygodnia 18.11.08, 15:32 trzeba duzo odwagi zeby byc tchorzem, to haslo numer dwa. Odpowiedz Link
18_listopada Re: haslo tygodnia 18.11.08, 15:46 "ignorowanie objawow somatycznych" to nie jest pokonanie leku. Odpowiedz Link
laurpi Re: haslo tygodnia 18.11.08, 18:18 ja się dzisiaj bałam jak cholera, ale nie mogę powiedzieć dlaczego. właśnie się odstresowuję na forum. Bałam się coś zrobić, na czym mi bardzo zależy, ale, i właśnie to jest nieroztrzygnięte w mojej głowie czy obiektywnie, obiektywnie raczej nie powinnam tego robić. A jesli bym miała tego nie robić, to bardzo utrudniłoby mi to życie, ograniczyło i sprawiło dużą przykrość. Dodam jeszcze, że w tej sprawie strach i wątpliwości (a może wyrzuty sumienia) jeszcze pogarszają sprawę, tzn. jak już to robię, to wychodzi przez to na pewno gorzej. uff...zagmatwane to nieźle wyszło. Odpowiedz Link
nienill Re: haslo tygodnia 18.11.08, 23:19 18_listopada napisał: > "ignorowanie objawow somatycznych" to nie jest pokonanie leku. jesli mam objawy i cos robie to mam sie cieszyc czy smucic? cieszyc, bo jednak cos robie smucic, bo kurwa objawy caly czas jednak sa a byc ich nie powinno, np. jesli z gory nie chce sie niczym wykazywac, tylko zwyczajnie kogos o cos zapytac jasne, zawsze jesli wzrok spoczywa na mnie to jestem jednak pierwsza na linii potencjalnego strzalu, ale to raczej bliskie zeru bylo w tamtej sytuacji a wzrok jako taki nie byl przerazajcy, wrecz przyjemny coraz bardziej gubie sie w tym wszystkim i nawet teraz, gdy toeretycznie jednego dnia zaliczylam wiecej wpadek niz zazwyczaj w ciagu calego miesiaca to nie wiem co jest grane to juz moge popelniac bledy? a moze juz nie dopuszczam nawet do swiadomosci, ze je popelniam? nie wiem czy jestem spieta czy zmeczona szczekę mam zacisniętą, az trochę boli czyli raczej jest cos na rzeczy a moze znowu szukam dziury w calym ja juz nic nie wiem Odpowiedz Link
aidka Re: haslo tygodnia 18.11.08, 23:52 jakie objawy? czemu nie powinno ich być? o co zapytać ? w czym się gubisz? zaciśnieta szczęka to napięcie. do bólu. Odpowiedz Link
nienill Re: haslo tygodnia 19.11.08, 00:05 aidka napisała: > jakie objawy? lęku > czemu nie powinno ich być? bo do cho... chodze na pie... terapie i sie kooo.. staram i mam gooo..niane efekty (ok. niech bedzie, ze: niezadowalajace mnie, przynajmniej dzisiaj) > o co zapytać ? o cokolwiek i nie o co, tylko bardziej kogo autorytet jakikolwiek > w czym się gubisz? w analizie w interpretacji w motywach w ocenach w czasie w pamieci tak sobie teraz mysle, ze uczucia oslably, to i intuicja gdzies sie zagubila jak mna rzucalo po scianach, to sie ruszalam czy tego chcialam czy nie a teraz jest spkojniej i od razu nie wiadomo ktorą droge wybrac > zaciśnieta szczęka to napięcie. do bólu. i co? znowu mam ryczec? Odpowiedz Link
aidka Re: haslo tygodnia 19.11.08, 00:42 nienill napisała: > aidka napisała: > > > jakie objawy? > lęku > > > czemu nie powinno ich być? > bo do cho... chodze na pie... terapie > i sie kooo.. staram > i mam gooo..niane efekty (ok. niech bedzie, ze: niezadowalajace > mnie, przynajmniej dzisiaj) dzisiaj. jak do dupy to po co chodzisz? a jeśli masz nadzieję, że może jutro, pojutrze - to chodź i się wkurwiaj. > > > > o co zapytać ? > o cokolwiek > i nie o co, tylko bardziej kogo > autorytet > jakikolwiek chcesz autorytetów ? masz je ? jest ktos ważny? Ramzes, Napoleon, Hitler, Myszka Miki ? po co Ci autorytet ? komuś , w kogoś uwierzyć ? > > > w czym się gubisz? > w analizie > w interpretacji > w motywach > w ocenach > w czasie > w pamieci > bez pośpiechu. to Ty mi mówiłaś - nie wszystko od razu - "nie poganiaj mnie, bo tracę oddech.." > tak sobie teraz mysle, ze uczucia oslably, to i intuicja gdzies sie > zagubila na chwilę. > jak mna rzucalo po scianach, to sie ruszalam czy tego chcialam czy > nie > a teraz jest spkojniej i od razu nie wiadomo ktorą droge wybrac > > > zaciśnieta szczęka to napięcie. do bólu. > i co? znowu mam ryczec? > oczywiście. rycz. a co - od macochy jesteś ? UstawieniaWyloguj sięUlubione wątki zeżreć własny lęk jak marines zjadaj... Twoje Posty » Zdjęcia » Dodaj zdjęcia » Forum Prywatne Zdrowie Borelioza choroba afektywna dwubiegunowa Choroby tarczycy DEPRESJA - cafe "pod szczurem" Hashimoto Homeopatia Nowotwory-damy radę ! przeciwdepresyjne forum schizofrenia Zaburzenia_lękowe_i_depresyjne ... więcej » reklama reklama 3 swetry na jesień Najdziwniejsze makijaże z wybiegów Elegancko w szarawarach Boksy Gazeta.pl Śliczne spódniczki Modne, młodzieżowe, gustowne! Sprawdź nasz internetowy butik! www.butik.net.pl/spodnice Heyah równa taryfa. Niskie stawki do krajów UE. Tylko 44 grosze za minutę! www.heyah.pl Ecco w Allegro.pl Sprawdź jak niskie są nasze ceny! www.allegro.pl Odpowiedz Link
nienill Re: haslo tygodnia 19.11.08, 18:32 > chcesz autorytetów ? masz je ? jest ktos ważny? Ramzes, Napoleon, > Hitler, Myszka Miki ? > po co Ci autorytet ? komuś , w kogoś uwierzyć ? o to mi chodzilo pl.wikipedia.org/wiki/L%C4%99k_spo%C5%82eczny#T.C5.82umaczenie_pyta.C5.84 realnie to moga byc dupy a nie nautorytety > bez pośpiechu. to Ty mi mówiłaś - nie wszystko od razu - "nie > poganiaj mnie, bo tracę oddech.." bo miesiac temu gniew odkrylas a juz sie za nienawisc bierzesz > > tak sobie teraz mysle, ze uczucia oslably, to i intuicja gdzies > sie > > zagubila > > na chwilę. na miesiace > oczywiście. rycz. a co - od macochy jesteś ? nie chce mam dosc Odpowiedz Link
aidka Re: haslo tygodnia 19.11.08, 20:06 nienill napisała: > o to mi chodzilo > pl.wikipedia.org/wiki/L%C4%99k_spo%C5% 82eczny#T.C5.82umaczenie_pyta.C5.84 > realnie to moga byc dupy a nie nautorytety nie zrozumiałam po co ten link w kontekście pytania o autorytety. > > > bez pośpiechu. to Ty mi mówiłaś - nie wszystko od razu - "nie > > poganiaj mnie, bo tracę oddech.." > bo miesiac temu gniew odkrylas a juz sie za nienawisc bierzesz > a Ty nienawidzisz ? siebie czy jeszcze kogoś? > > > > oczywiście. rycz. a co - od macochy jesteś ? > nie chce > mam dosc to paznokcie obryzaj. albo się położ na ciepłym brzuchu psa i patrz w niebo, gdzie mieszka Bóg - starszy pan, który nigdy nie musi martwić się brakiem pieniędzy. > Odpowiedz Link
nienill Re: haslo tygodnia 19.11.08, 20:26 aidka napisała: > nienill napisała: > > o to mi chodzilo > > pl.wikipedia.org/wiki/L%C4%99k_spo%C5% > 82eczny#T.C5.82umaczenie_pyta.C5.84 > > realnie to moga byc dupy a nie nautorytety > > nie zrozumiałam po co ten link w kontekście pytania o autorytety. bo tam jest napisane o jaki autorytet mi chodzilo > > > bez pośpiechu. to Ty mi mówiłaś - nie wszystko od razu - "nie > > > poganiaj mnie, bo tracę oddech.." > > bo miesiac temu gniew odkrylas a juz sie za nienawisc bierzesz > > > a Ty nienawidzisz ? siebie czy jeszcze kogoś? > > > > > > > oczywiście. rycz. a co - od macochy jesteś ? > > nie chce > > mam dosc > > to paznokcie obryzaj. albo się położ na ciepłym brzuchu psa i patrz > w niebo, gdzie mieszka Bóg - starszy pan, który nigdy nie musi > martwić się brakiem pieniędzy. chcialabym sie po tym wzruszyc, bo trwanie byloby wtedy latwiejsze a pojawily sie tylko mdlosci dzieki Aidka szkoda, ze nie dziala Odpowiedz Link
aidka Re: haslo tygodnia 19.11.08, 20:42 Nienill : a pojawily sie tylko mdlosci jesteś silna. albo obwarowana mocno. Odpowiedz Link
u.nick Re: haslo tygodnia 19.11.08, 16:47 > a byc ich nie powinno, np. jesli z gory nie chce sie niczym > wykazywac, tylko zwyczajnie kogos o cos zapytac > jasne, zawsze jesli wzrok spoczywa na mnie to jestem jednak pierwsza > na linii potencjalnego strzalu, ale to raczej bliskie zeru bylo w > tamtej sytuacji obrażasz się na skrypty ? za długo się wdrukowywało musi być czas jakiś,żeby po nowemu reagować chyba,że nie o to Ci chodziło ? to nie wiem nie ma czasu na czekanie dzisiaj właśnie Odpowiedz Link
nienill Re: haslo tygodnia 19.11.08, 18:35 > obrażasz się na skrypty ? > za długo się wdrukowywało obrazam sie na moją sztywnosc bardzo chcialabym umiec przewracac sie z wdziekiem > chyba,że nie o to Ci chodziło ? to nie wiem > > nie ma czasu na czekanie dzisiaj właśnie ja tez nie wiem o co Ci chodzi i o co pytasz ani kim jestes odpisalam jak umialam Odpowiedz Link