logizacja_psyche 28.11.08, 07:54 z braku doinformowania kto jest trolem. a depresja.sucks przychodzi dopiero popoludniu :(((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
depresja.sucks Re: mam depresje 28.11.08, 08:19 Zdziwilabys sie ivonne.3 cmok cmok Mowisz masz. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: mam depresje 28.11.08, 12:21 przestań z tą iwoną, wiem że tęsknisz ale przecież to nie ona. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 18:27 pokochała/a/ Eufo. miłością wielką, czystą i prawdziwą. Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 18:53 Całą ludzkość gotów pokochać, we wszystkich widząc ukochaną. Czyż to nie piękne? Niemal jak idealna miłość maskiańska. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 18:57 wszystko to ładnie, pięknie, a Pacino nie dzwoni. chyba mu odwala. Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 19:06 Wiesz, ja Cię w żadnym razie nie chcę martwić, ale ostatni raz gdy widziałem Pacino, to go De Niro był na śmierć zastrzelił. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 19:07 odwal się. rujnujesz moje marzenia bezwstydnie oraz zarówno okrutnie. Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 20:49 Ja tylko Ala usprawiedliwić chciałem. Ale jeśli Ci nie przeszkadza, że on już po tym zastrzeleniu pewnie sztywny (jak u Lowena) to ja nic do Waszego związku nie mam. Odpowiedz Link
aidka Re: mam depresje 28.11.08, 21:11 wszyscy mnie nienawidzą. ogólnie to jestem biedna. a Ty podły - zapewne niejednego królika kroiłeś żywcem. i żabę. ohyda. nienawidzę Cię /Nienill - tak jest dobrze?/ Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 21:15 Wcale nie! Na króliki uczelni stać nie było, a jedyne dwie żaby były w niezwykle humanitarny sposób poddane wcześniej eutanazji, przez samego prowadzącego, uderzeniem o kant stołu i nożyczkami potem. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 21:24 o. za Twoich czasów UAM - nie było stać ? za moich co rusz musiałam mdleć, tyle żab mordowano. nie dość, że walnięto mnie w łeb statystyką, matematyką i innym gównem, to jeszcze żaby zabijano na moich oczach. królik był szczytem wszystkiego. Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 21:32 Gdzie mi tam do UAM-ów. Ja Wydział Rolniczej Akademii, teraz się chyba jakoś ładnie poprzezywali, ale wtedy biedniutki zaścianek rolników byliśmy. Wrocław, w Wa-wie jeszcze ładniej, SGGW. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 21:39 aaa. to się po Wrocławiu szalało. "Schron" i te sprawy? Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 21:49 Ojej, niech ja sobie przypomnę, co wtedy było, Alibi nam zbudowali pod akademikiem, ale to pod koniec, Rocker bywał, coś chyba z różami w nazwie, ale nie wspomnę, z rzadka Kolor, nie pamiętam reszty grzesznych miejsc. A, jeszcze pod Wrocławiem był taki fajny pałacyk, (nie ten pod dworcem), gdzie się czasem coś metalowego zdarzało. A Pani Pacino jak i gdzie tamte czasy spędzała? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 22:01 dolor napisał: > Ojej, niech ja sobie przypomnę, co wtedy było, Alibi nam zbudowali pod > akademikiem, ale to pod koniec, Rocker bywał, coś chyba z różami w nazwie, ale > nie wspomnę, z rzadka Kolor, nie pamiętam reszty grzesznych miejsc. A, jeszcze > pod Wrocławiem był taki fajny pałacyk, (nie ten pod dworcem), gdzie się czasem > coś metalowego zdarzało. A Pani Pacino jak i gdzie tamte czasy spędzała? nie znam dobrze Wrocławia. ale jedno z nielicznych miast, które bardzo lubię. bo ogólnie to wieś wolę. ja to się szlajałam w Poznaniu - tegoż nie lubię, bo, starając się nie ulegać stereotypom i tępiąc jak zarazę wielkie kwatyfikatory, to jednak nie sposób nie dostrzec, że coś jest w Pyrlandii - inni są, niż ludzie morza. Kraków to zupełnie co innego /prócz bertie/. Wrocław w porzo, ale W-wa - beznadzieja. /prócz Zoliborza/ Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 22:20 O, to ja, człowiek gór, mam zupełnie odwrotnie, tylko z Krakowem mamy odczucia podobne. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 22:43 dolor napisał: > O, to ja, człowiek gór, mam zupełnie odwrotnie, tylko z Krakowem mamy odczucia > podobne. gór ?! a jakie góry ? góry raczej straszą ludzi. niektórych. ale i nęcą tych, co nie lubią nudy. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 21:34 wiesz co oni robili ? żaby kazali rozkałołkowywać i sprawdzać jak ich nerwy na to. przecież to oczywiste, że się sprzysięgli, by mnie zabić. wszędzie czyhają. nie wierzę, Ze Tobie nie kazali znacznie więcęj. prawdopodobnie jesteś obrzydliwym mordercą. Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 21:41 Raz podłączałem łapę żabią do prądu, a raz coś jej z sercem i nerwem błędnym majstrowałem, wszystko na fizjologii. A tak to na dawno zabitych, poćwiartowanych, cuchnących formaliną, a często i zapleśniałych albo na kość zamarzniętych (archaiczna chłodnia się ciągle psuła) zwłokach głównie psich było. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 21:54 a mnie oni zapodali w katedrze biologii horror. kompletnie nie myślałam, ,że ja takie rzeczy zaliczać muszę. kilkanaście żab za jednym zamachem. każdorazowo na zajęciach. mdlałam autentycznie. bez histerii. takie wzburzenie emocjonalne. potem docent powiedział, że ma mnie osobiście dość i bym nie przychodziła, a on wszystko mi i tak podpisze. ale na królika kazał przyjść. no to przyszłam. i to był mój naukowy koniec. Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 21:59 W gruncie rzeczy całkiem przyzwoity naukowy koniec, łatwiej się potem bez obrzydzenia w zwierciadłach przeglądać. Nie wiem, mam wrażenie, że wtedy, w co bardziej stresujących fragmentach, jakby mi kazali kogoś do komory na zaliczenie zagonić, zagoniłbym. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 22:06 no ale zobacz. wszyscy mi mówili, że ja się nie mam co zasadzać na próby bycia wetem, bo się nie nadam. ale jak suczka rodziła pierwszy raz - raptem z tym sama zostałam i dalam radę - bez paniki, rzygania etc. chyba chodziło o to, że dla życia się coś robiło, a nie dla umierania, jak z tymi żabami. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: mam depresje 28.11.08, 22:09 a czemu mialabyś rzygać? brzydzą cię takie rzeczy? ja bym się chyba nadawała na lekarza jakby mi tylko tych trupow nie kazali to na żywym prawdopodobnie wykonałabym wszystko co trzeba. Ręka ze skalpelem by mi nie drgnęla, pod warunkiem że nie mialabym naglego ataku paniki na sali operacyjnej:) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 22:15 lucyna_n napisała: > a czemu mialabyś rzygać? > brzydzą cię takie rzeczy? > > ja bym się chyba nadawała na lekarza jakby mi tylko tych trupow nie kazali to n > a > żywym prawdopodobnie wykonałabym wszystko co trzeba. > Ręka ze skalpelem by mi nie drgnęla, pod warunkiem że nie mialabym naglego atak > u > paniki na sali operacyjnej:) brzydzą. ale ja zauważyłam, że w takich ekstremalnych okolicznościach w ogóle o tym nie myślę, tylko działam. ktoś atak padaczki miał przy mnie i działałam, jak powiedział lekarz, racjonalnie i niegłupio. kochanek matki ją pociął i też. to taka chyba moc adrenaliny - potem było uczucie totalnego wyczerpania. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: mam depresje 28.11.08, 22:06 i nie dziwota że ludzie od tego studiowania świrują Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 22:09 dolor napisał: > W gruncie rzeczy całkiem przyzwoity naukowy koniec, łatwiej się potem bez > obrzydzenia w zwierciadłach przeglądać. Nie wiem, mam wrażenie, że wtedy, w co > bardziej stresujących fragmentach, jakby mi kazali kogoś do komory na zaliczeni > e > zagonić, zagoniłbym. zagoniłbyś? znaczy podły jesteś i zły w całym szpiku kości? czy akuratny ? Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 22:16 Jedno i drugie pewnie, praktykę w rzeźni w każdym razie odrobiłem. Cóż, ja tylko wykonywałem rozkazy... Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 22:24 a wiesz na jaki ja kiedyś pomysł wpadłam ? - że reportaż z rzeźni. się umówiłam już. a ktoś tam mi powiedział, że nie dam rady. odwołałam wszystko, bo faktycznie pomyślałam, że polegnę. to prawda, że one idą na śmierć i płaczą? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: ale Dolor... 28.11.08, 22:36 a na przykład taki kot. się nie je mięsa, ale się jest fałszywym, bo temu kotu się mięso kupuje. totalne zakłamanie. Odpowiedz Link
dolor Re: ale Dolor... 28.11.08, 22:48 Mówię często, że moja praca polega m. in. na leczeniu jednych gatunków zwierząt sprzedając diety złożone z fragmentów innych gatunków zwierząt. A nazabijałem się dość sporo, znaczy eutanazja się to eufemistycznie zwie. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: ale Dolor... 28.11.08, 22:52 dolor napisał: > Mówię często, że moja praca polega m. in. na leczeniu jednych gatunków zwierząt > sprzedając diety złożone z fragmentów innych gatunków zwierząt. > A nazabijałem się dość sporo, znaczy eutanazja się to eufemistycznie zwie. i co ? nie jest Ci wtedy przykro ? nie czujesz ich ? że chcą żyć ? Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 22:45 zależy, co za płacz uznać. Zwykle się tylko boją. Niektóre wkurzają, innym wszystko jedno. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 22:50 zabiłeś zwierzę ? zabiłeś, choć nie było to uśmierzenie bólu, ale kaprys, np. jakichś wielmożów, bo już im się nie chciało ? zabiłeś ? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 22:59 się szaleje nieco. zapętla w temacie. Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 23:29 > zabiłeś, choć nie było to uśmierzenie bólu, ale kaprys, np. jakichś > wielmożów, bo już im się nie chciało ? zabiłeś ? Nie ma chceń, jest ustawa. I przyjemność z wykopywania takich za drzwi, choć przejdą kilkaset metrów pewnie tylko do następnego. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 23:40 i co ? zabijałeś ? a one patrzały...? i co ? ja tam nie wiem. ale miałam psa przybłędę - straszny to facet był - tak brzydki, że aż ładny i okropny dziwkarz. ale jak przyszło co do czego, ,że się pochorował i już nawet spać nie mógł normalnie, tylko na stojąco ryja tulił, to ja go pytałam, czy na pewno chce już nie żyć. on mówił, że nie. no to się dawało mu przeciwbólowe i sobie żył do oporu. Odpowiedz Link
pillow7 Re: mam depresje 28.11.08, 23:00 a ja czytałam,że przeczuwają , i strach wisi gęsto w powietrzu na którymś etapie po którejś bramce o tym,że niektóre płaczą też i o tym,że niewprawny rzeżnik tylko ogłusza zamiast zabić sporo grzechów i coś w tym jest wiozłam kiedyś psa do weta tak 100 metrów od drzwi zapierał się i nie chciał iść dalej mimo,że pierwszy raz od tamtego czasu wiem,że strach bytuje w przestrzeni, krwioobiegu i jeszcze kilku miejscach i potrafi sparaliżować , zabić , pozbawić wszystkiego tacy dwaj bracia strach i lęk choć może lęk to kobieta ? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 23:03 one wiedzą. wszystko wiedzą. są bardziej czujne, niż to się komuś wydaje. tak sądzę. Dolor to morderca. od razu to wiedziałam. podły jak nic. Odpowiedz Link
pillow7 Re: mam depresje 28.11.08, 23:06 Dolor to wet (leczy stworki)nie rzeźnik (traktuje użytkowo) nie myl pojęć Aidko potem trzeba przepraszać i przykro jest obu stronom Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 28.11.08, 23:09 ojej. Dolor wie. nie trzeba będzie przepraszać. jest podły do szpiku kości. co nie - Dolor ? morderca i tyle. Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 23:26 A podły. Do szpiku, nie trzeba przepraszać, wystarczy się bać! :) Odpowiedz Link
nienill Re: mam depresje 28.11.08, 23:28 dolor napisał: > wystarczy się bać! :) moze naprawde trzeba? ja dzisiaj dostalam anonima, ze pan podle AIDS zaraża Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 23:41 nienill napisała: > ja dzisiaj dostalam anonima, ze pan podle AIDS zaraża :) ale to wbrew pozorom nie ja, jeszcze za młody jestem: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5876821,Aresztowano_mezczyzne__ktory_swiadomie_zarazal_wirusem.html Odpowiedz Link
dolor Re: mam depresje 28.11.08, 23:45 Zapaskudziłyście tym dolorem taki ładny euforykowy wątek, zamiast jego, mój rozkwita kwiat próżności. Odpowiedz Link
nienill Re: mam depresje 28.11.08, 23:48 ja mam zamiar dokonczyc dzisiaj ten okropny artykul, to zaloze nawet watek z podziekowaniami dla pana Eufo Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam depresje 29.11.08, 00:01 dolor napisał: > Zapaskudziłyście tym dolorem taki ładny euforykowy wątek, zamiast jego, mój > rozkwita kwiat próżności. a jak Cię kochają laski nad życie ? morderco. Odpowiedz Link
pillow7 Re: sprostowanie 28.11.08, 23:15 pierwsza część wypowiedzi była o przedmiotowo-użytecznej doli naszych braci mniejszych a drugie o weterynarzach, którzy z definicji są lekarzami zwierząt a całość miała być o strachu zwierzaków, które czują negatywne emocje też : strach, ból , przerażenie i żeby o tym pamiętać, minimalizować jeśli się da bo da, trzeba tylko to spróbować dojrzeć ckliwie? może.. Odpowiedz Link