czekolada_z_orzechami 02.12.08, 21:15 Dobre, żeby się najeść: -odwołali mi dziś zaplanowaną na jutro wizytę u psychiatry - mam kolokwium z trudnej partii materiału - smutno mi i samotnie:| - musze jutro wstać rano Zabić się można. Holender:(((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Wylicze powody 02.12.08, 21:23 czekolada_z_orzechami napisała: > Dobre, żeby się najeść: > -odwołali mi dziś zaplanowaną na jutro wizytę u psychiatry > - mam kolokwium z trudnej partii materiału > - smutno mi i samotnie:| > - musze jutro wstać rano > Zabić się można. Holender:(((( zabijanie przećwiczone. odradzam. ciężkiego rocka puścić. wzmacnia. ale jest ten stan zapadania się, czemu już nie można przeczyć. i telefony, telefony... po co oni dzwonią? wolnym krokiem nic nie ma znaczenia. Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: Wylicze powody 02.12.08, 21:25 Jeszczce jeden myk i już jestem w kuchni spłukana:( nienawidze siebie i swojej słabości. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Wylicze powody 02.12.08, 21:31 przestań, probuje zastopować proces zwiększania objętości a Ty mi tu o żarciu. Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: Wylicze powody 02.12.08, 21:35 Potrzebny mi odwyk, psycholog, psychiatra, terapia, wiara, ze mogę z tego wyjść. Chyba potrzebni mi LUDZIE. Nie radzę już sobie ze sobą:-((( Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wylicze powody 02.12.08, 21:48 czekolada_z_orzechami napisała: > Potrzebny mi odwyk, psycholog, psychiatra, terapia, wiara, ze mogę z tego wyjść > . Chyba potrzebni mi LUDZIE. Nie radzę już sobie ze sobą:-((( no to jestem. ludź jakiś. i tak bym chciała móc zjeść tę czekoladę. Odpowiedz Link
ssig.ma Re: Wylicze powody 02.12.08, 21:51 Czekolada, jak teraz zjesz to za kwadrans bedziesz miala szosty powod do dola; nadmiar kalorii, ktore przetransformuja sie w kolejne pol kilo na wadze. Nie warto, zrob sobie herbaty z lyzka miodu na oslode. Ja cie naprawde rozumiem, bo zaburzenia odzywiania nie sa mi obce :/ Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: Wylicze powody 02.12.08, 21:57 Mam już szósty i siódmy. Jestem na etapie Kinder Bueno:/ Chciałam posłuchać czegoś mocnego. Wpisałam ONA a znalazło tylko "ona nie ma wacka" Czesia:( Nawet Wrzuta mi nie po drodze. Zawiodłam znowu. Spieprzyłam, schrzaniłam. Odpowiedz Link