czekolada_z_orzechami 25.12.08, 22:12 Śledź przemówił do mnie ludzkim głosem i powiedział, ze nikt nie jest doskonały. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Re: Przemówił 25.12.08, 22:50 Rozmawialy sledz z prosieciem, Gdy na stole staly. Kto przy swiecie miewa wziecie, kto wrecz doskonaly? Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: Przemówił 25.12.08, 22:54 na to śledź zamacha płetwą tudzież i ogonem "jestem smaczny z czekoladą oraz z samogonem" Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Przemówił 25.12.08, 23:05 Swinia sie zaniosla smiechem Na to dictum rybie. - Ot, nie bylo by tu grzechem, Bys poplywal w piwie! Odpowiedz Link
alter.mundi Re: Przemówił 26.12.08, 13:43 Duchy karpi się uniosły nad siankiem, nad stołem i płetwami zamachały pierwszy raz, z mozołem Odpowiedz Link
czekolada_z_orzechami Re: Przemówił 26.12.08, 14:07 Pan przy stole siedzi w barszczu ma trzy uszka jak zaraz nie krzyknie pływa mi tu muszka! Zerwała się pani z nią obrus białawy i nic nie zostało z pradawnej zastawy zabrakło przy stole ubogiego księdza bo jadał u państwa gdyż u niego nędza a córka niecnota toż sama głupota siedziala na rynku sprzedawala buty jak ni miala reszty to dawala d..y :| :D Odpowiedz Link