aidka 14.02.09, 21:01 ciekawośc gdzie jest teraz moja matka. i ile ma lat. i czy mnie lubi z lekka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu A jak Cie ma lubic siroto.. 14.02.09, 21:07 ...skoro nie wie gdzie jestes, ze jestes i ze sie nia zainteresowalas po to, by Ciebie ktos zobaczyl, a? Ja cie lubie. Naprawde:) Odpowiedz Link
aidka Re: A jak Cie ma lubic siroto.. 14.02.09, 21:20 chyba coś mi się zawala...no nie daję rady .. Odpowiedz Link
aidka Re: Przejdzie.. 14.02.09, 21:33 chciałam Cię o coś na priv zapytać - jakos nie wchodzę w twój e- mail. Dziwne. Odpowiedz Link
elzbieta007 Re: a tak w ogóle 14.02.09, 23:30 Jesteś pewna, że chcesz tę ciekawość zaspokoić? Że jesteś przygotowana na rozczarowanie? Opuszczamy dom rodzinny (czyli matkę) w różnym wieku. Prawie zawsze - pokiereszowani. Jedni bardziej, inni mniej, ale poranieni, popieprzeni, porąbani. Nasi rodzice są tacy, jak my. Ale nam się wydaje, że są idealni. I że nas kochają. I że nasze dobro jest ich dobrem. Ale to gówno prawda. Oni, tak jak my, boją się życia i boją się śmierci. Więc - czy warto się dowiadywać? Czy ta wiedza coś w naszym życiu może zmienić? Czy uzyskanie wiedzy uzupełni nasze deficyty z dzieciństwa? Nie. Więc - po co? Odpowiedz Link