gabi_niedzisiejsza 16.02.09, 14:33 Właśnie słucham T.Love Gnijący świat. Oddaje cały mój nastrój. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi_niedzisiejsza Re: gnijący świat 16.02.09, 14:47 Już rozumiem, jakiego rodzaju ulgę przynosi samookaleczanie. I jakie to dramatyczne, tak naprawdę. Do tej pory traktowałam to jako dziwaczny młodziezowy wybryk. A teraz sama rozumiem, jak wiele może kosztować ten udawany spokój, że człowiek musi jakoś rozładowac energię, nienawiść do siebie samego i świata i wreszcie poczuć ten fizyczny ból, który choć przez chwilę stłumi ten psychiczny, znacznie straszniejszy. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: gnijący świat 16.02.09, 14:49 Już do końca życia zostanę smutną wariatką. Odpowiedz Link
nomadowe Re: gnijący świat 16.02.09, 14:54 nie smutkuj, twoje napierdalanie miesci sie w spolecznej normie centralnie Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: gnijący świat 17.02.09, 13:58 gabi_niedzisiejsza napisała: > Już do końca życia zostanę smutną wariatką. nie. nie zostaniesz. sie nie skazuj. się uda - masz teraz ciężkie sprawki do przewalenia, ale przewalisz i minie. Odpowiedz Link
nomadowe Re: gnijący świat 16.02.09, 14:53 moj nastroj jest taki, ze slonce napierdala, snieg poteguje, i czuje niepokoj ze cos zlego sie stanie, czyli cos w stylu piesni o zolnierzach z westerplate, albo chlopcach padajacych w zbozu w dr zywago, ewentualnie "szatan" kur. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: gnijący świat 16.02.09, 15:22 Jakie słońce? Chyba, że w Aspen. A mnie tak rozperdala od środka, że już normalnie tylko xanax mnie uratuje, na chwilę. Wasze zdrowie. Odpowiedz Link
mskaiq Re: gnijący świat 17.02.09, 08:47 Nakrecasz w sobie zal, to bardzo boli. Przerwij to, idz na spacer, od razu poczujesz sie lepiej. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
mskaiq Re: gnijący świat 17.02.09, 10:45 Nie musi byc spacer, skup sie na pracy to automatycznie przerywa nakrecanie sie, znikaja negatywne mysli, przywraca sie spokoj. Serdecznee pozdrowienia. Odpowiedz Link
ichnia Re: gnijący świat 17.02.09, 10:46 Skup się na pracy gabi! A nie po forach żale wypisujesz i przez to się ciągle nakręcasz. ;) Odpowiedz Link
ichnia Re: gnijący świat 17.02.09, 10:34 mskaiq napisał: > Przerwij to, idz na spacer, > od razu poczujesz sie lepiej. Tak. Naprawdę. Spacer lekarstwem na wszystko. lol Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: gnijący świat 17.02.09, 11:25 Masek sie machnął, napisał Serdecznee zamiast Serdeczne, znaczy to nie jest: kopiuj/wklej. Odpowiedz Link
ichnia Re: gnijący świat 17.02.09, 11:55 gabi_niedzisiejsza napisała: > Masek sie machnął, napisał Serdecznee zamiast Serdeczne, znaczy to > nie jest: kopiuj/wklej. O ja cie..masakra...toż to mozna popaść w depresję...;) A, to znaczy również, że nie jest to sygnaturka. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: gnijący świat 17.02.09, 11:59 Nie dajmy się zwieść, to na pewno celowa zagrywka by zasiac w nas ziarno wątpliwości. Odpowiedz Link
nomadowe Re: gnijący świat 17.02.09, 21:03 moj nastroj permanentnie oddaje zukowski comy Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: gnijący świat 18.02.09, 13:52 To prawda. Zwłaszcza ten kawałek o wielkim strachu... Odpowiedz Link
pipa_na_plazy Re: gnijący świat 18.02.09, 16:20 mi kazdy kawalek, nie czesto sie zdaza zeby kazde slowo ma sens jak w tej piosence Odpowiedz Link