gabi_niedzisiejsza 02.03.09, 14:55 na rozwodach mnie nie lubią, czepiam się, no tak i mam podłe zamiary wobec starego, no tak, i w ogóle jestem wredna i uszczypliwa no tak, wolę tu, tu mi lepiej. RATUNKU!!! Niech mnie ktoś przytuli!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Tu mi najlepiej 02.03.09, 16:09 najlepiej przytula kocyk i poduszka w kształcie owcy. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Tu mi najlepiej 03.03.09, 02:36 Przytulam Gabi. Nie jestes wredna, cierpisz i tym sie dzielisz z zewnetrznym swiatem, to normalne. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
marouder.eu Moge namieszac na Rozwodach, wtedy mnie.. 03.03.09, 10:10 ..nie beda lubic:) Wklej link do tego forum Gabi. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Moge namieszac na Rozwodach, wtedy mnie.. 03.03.09, 10:30 E tam szkoda czasu i atłasu. Dzięki marouder. Taka mnie po prostu refleksja naszła, że skoro już jestem zdrowa jak to Lusia orzekła to mogę do normalnych ludzi uderzyc nie z żalami i smutkami, ale konkretnie o porade zapytać w materialnych sprawach, no i tak sie przejechali po mnie, że doszłam do wniosku, że Ci "normalni" niby, to same świry, albo ja zdrowa jeszcze zupełnie to nie jestem. Odpowiedz Link
marouder.eu Hm..To moze zacznuj feminizowac na forum.. 03.03.09, 10:36 ..Feminizm:) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=212 Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Hm..To moze zacznuj feminizowac na forum.. 03.03.09, 10:58 Choć moje życie wygląda tak teraz, że mogłabym zostać guru feministek, to jednak nie dla mnie, wojująca rozwrzeszczana chłopczyca z pretensjami do mężczyzn, to nie ja. Choć wczoraj obejrzałam Fridę i najbardziej podobało mi się jak z rozpaczy po Diego głowna bohaterka ciągnęła litra z gwinta. Odpowiedz Link
marouder.eu Ja tam nie wchodze z solidarnosci z paniami.. 03.03.09, 12:12 ..aktywistkami. Bron mnie ewentualny panie boze! Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Moge namieszac na Rozwodach, wtedy mnie.. 03.03.09, 11:55 ludzie na forach dla normalsów są generalnie rąbnięci. ja nie mam nerwów żeby na takich forach pisać. czasem podczytuję i tylko czekam, kiedy dostanę wrzodów żołądka. a najgorsze są waszawkowe pizdulki pracujące w korporacjach. boże ratuj!! Odpowiedz Link
marouder.eu Badz zlosliwa dla pizdulek Aurelio:) 03.03.09, 12:04 Co ci szkodzi? Nawet w pismie jest powiedziane, ze nie samym chlebem czlowiek zyje:) Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Badz zlosliwa dla pizdulek Aurelio:) 03.03.09, 12:30 Ale po co tak się wystawiac na cel tych wszystkich przygłupów, którzy wjadą na Ciebie wszyscy na raz w myśl zasdy, że nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg. To z lekka trąca masochizmem. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Badz zlosliwa dla pizdulek Aurelio:) 03.03.09, 13:17 Nie chwalac sie, jeszcze sie taki/taka nie narodzil na portalu..odkad tu jestem od 2001 roku, kto bylby mi dal rade w slownych potyczkach:) Niechby i cale stado:) Odpowiedz Link
aurelia_aurita może kiedyś.. 03.03.09, 12:52 problem w tym, że jest kilka tematów, do których kompletnie nie mam dystansu. w sumie fajnie by było dać kilka trafnych ripost i patrzeć jak pizdulki pluja się i usiłują coraz nieporadniej doskoczyć mi do gardła - ale to nie na moje nerwy, nie na mój temperament. (chyba za młoda jestem :) ) Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: może kiedyś.. 03.03.09, 13:35 A ja trochę się napluję a potem przykro mi się robi i zaczynam się kajać i czuję się z tym jeszcze gorzej. Odpowiedz Link
marouder.eu Nie kajaj sie! Nauczyli narod kajania.. 03.03.09, 13:46 ..a potem psycholstwo korzysta z odruchow! Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Nie kajaj sie! Nauczyli narod kajania.. 03.03.09, 14:36 Kiedy to już charakter taki mam, że inaczej nie potrafię. Choć najchetniej lałabym w mordę, to potrafie tylko niezbyt głośno artykułować swoje racje. Dlatego z tych nieuzewnętrznionych napięć i potrzeb jazdy mam nerwowe. Eh życie, życie. Odpowiedz Link
marouder.eu A szedl won, synu zlej matki... 03.03.09, 14:54 ...tak powinno sie mowic do psycholstwa roznego zreszta autoramentu:) Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: A szedl won, synu zlej matki... 03.03.09, 15:28 No i nie wiem co rzec! Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Tu mi najlepiej 03.03.09, 15:31 a w ogóle to co Ty im gabi zrobiłaś? wypowiedziałaś głośno kilka najoczywistszych prawd i naruszyłaś jakieś święte tabu? obraziłaś ich uczucia parareligijne? normalnie aż z ciekawości poszukam tego forum. z forumowymi normalsami lepiej nie zadzierać. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Tu mi najlepiej 03.03.09, 15:44 Zwyczajnie przedstawiłam moje warunki finansowe rozwodu uzgodnione ze starym i pojechali po mnie jak po burej suce. Liczyłam na ocenę prawno-ekonomiczną a dostałam stek paramoralizatorskich wywodów. Brr nie chcę do tego wracać. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Tu mi najlepiej 03.03.09, 16:03 aha, znalazłam. to jedna z rzeczy, które najbardziej drażnią mnie na forach, kiedyś nawet czytanie tego typu wypowiedzi sprawiały że mi się automatycznie pogarszało. serio. tematy finansowe (obok seksualnych i zdrowotnych) to tematy, gdzie wyjątkowo łatwo naruszyć jakieś święte tabu. a te pizdulki które Cię zjechały, to pewnie te same, które napisałyby 20-letniej studentce w tarapatach finansowych coś w stylu: "jak można mieć 20 lat i jeszcze nie mieć stałej pracy! ja to bym taką księżniczkę wywaliła na zbity pysk! co za roszczeniowa postawa!!!" itp. itd. etc. nie przejmuj się i pisuj po prostu u Waryatów. bo Waryaci są normalniejsi niż niejeden normals. tak trochę obok tematu (ale tylko trochę): niedawno rozmawiałam z koleżanką, 2 lata ode mnie starszą. ma CHAD i kilka traumatycznych przeżyć na koncie. tak jej się życie ułożyło, że b. późno zaczęła pierwszą pracę. no i jak opisywała tę pracę (w sklepie, ciężko było jak cholera, teraz na szczęście zmieniła na coś normalniejszego), to ja i kilka osób byliśmy pełni podziwu - bo zgodnie stwierdziliśmy, że żadne z nas dlugo by w takiej pracy nie wytrzymało. dziewczyna z kolei nie mogła uwierzyć, że nikomu z nas nie przyszło do głowy jej potępić - że tak późno, że leń, że powinna pracować jeszcze więcej itd - bo takie rzeczy słyszała od normalsów. no, ale to było spotkanie "między nami wariatami" :) niektórzy ludzie po prostu nie mają wyobraźni i nie mogą przyjąć do wiadomości, że ludziom b. różnie może się potoczyć życie i że nie każdy musi spełniać te różne 'święte' kryteria społeczne. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Tu mi najlepiej 04.03.09, 10:37 Dzięki ludzie! nic nie jest tym czym się wydaje, normalsi są popaprani, pełni kompelksów albo manii wilekości, a "świry" mądre, wrażliwe i pełne zrozumienia. Świat stoi na głowie, może gdyby część normalsów zamknąć w psychuszce to wielu świrów mogłoby odstawić leki. Odpowiedz Link
nienill Re: Tu mi najlepiej 04.03.09, 10:50 gabi_niedzisiejsza napisała: > gdyby część > normalsów zamknąć w psychuszce to wielu świrów mogłoby odstawić leki. rozmarzylam sie nie trzeba od razu zamykac, benzo powinni do wody dodawac, jak fluor czy co tam... Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Tu mi najlepiej 04.03.09, 11:02 Benzo, żeby im się nastrój poprawił? O nie. Niech cierpią męki. Odpowiedz Link
marouder.eu Aldehydu octowego dodawac.. 04.03.09, 11:07 ..do wodki! gabi_niedzisiejsza napisała: > Benzo, żeby im się nastrój poprawił? O nie. Niech cierpią męki. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Aldehydu octowego dodawac.. 04.03.09, 11:33 A jakie ten aldehyd z wódzią działanie będzie wywoływać? Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Aldehydu octowego dodawac.. 04.03.09, 11:40 Czlowiekowi dotknietemu aldehydem wydaje sie, ze zaraz zginie, jak ciotka w Czechach! Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Aldehydu octowego dodawac.. 04.03.09, 12:31 Łał!!! Niezłe. Gdzie to można nabyć? Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Aldehydu octowego dodawac.. 04.03.09, 13:19 I jeszcze ów chłop zwiał podle, tak że sięgnąć go nie zdołam w celu walnięcia w łeb i tylko esemesy obelżywe przysyła. Ale jestem wściekła. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Aldehydu octowego dodawac.. 04.03.09, 13:22 Z tej wściekłości nie do tego wątku wpisałam poprzednią wypowiedź. Odpowiedz Link
marouder.eu No to co:) 04.03.09, 13:29 Z obelzywymi esemesami udaj sie Policje, jesli bedzie dluzej cie nekal. Od tego policjanci sa. Odpowiedz Link
marouder.eu W organizmie wyprodukuje go anticol.. 04.03.09, 13:31 ...i jego zamienniki, ktore powstrzymuja dehydrogenaze alkoholu na poziomie aldehydu, substancji kilkanascie razy bardziej trujacej, niz sam alkohol:) Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: W organizmie wyprodukuje go anticol.. 04.03.09, 14:21 jeny!!! Nic nie rozumiem, znaczy się trzeba się zaszyć? Odpowiedz Link
marouder.eu Anticol dostepny jest w tabletkach.. 04.03.09, 14:36 ...ktore po rozkruszeniu macerujemy w przepisowym pollitrze, by potem uzyc wyprodukowanego tym sposobem koktajlu w odpowiednich miejscu i czasie wobec adekwatnego spragnionego:) Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Anticol dostepny jest w tabletkach.. 04.03.09, 15:42 Genialny jesteś! Odpowiedz Link