aurelia_aurita Re: a ja nie żyję 22.03.09, 23:35 a to duchy mogą się łączyć z internetem? ee, ściema jakaś Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: a ja nie żyję 23.03.09, 19:59 może duchy seryjnych samobójców mają specjalne właściwości? Odpowiedz Link
bialekoko Re: a ja nie żyję 24.03.09, 16:06 Poświećże pani nad jej duszą, bo słabo widzę Odpowiedz Link
siodemkowa Re: a ja nie żyję 24.03.09, 20:23 też mam czasem takie wrażenie... życie... śmierć... jednego dnia jesteśmy, drugiego nas nie ma... to wszystko jest takie ulotne... I jeszcze w tym naszym krótkim życiu stresujemy się swoimi, często śmiesznymi problemami. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: a ja nie żyję 25.03.09, 11:08 jak będziesz tak filozofować to będzie Ci w życiu baaardzo trudno. Odpowiedz Link
siodemkowa Re: a ja nie żyję 25.03.09, 14:14 filozofuję bo akurat mama uśpiła naszego kochanego psa (miał 15 lat i był chory) i jakoś tak nachodzą mnie takie refleksje...:( Do tego drugiego psa czeka sterylizacja i mama ma mieć powazną operację za tydzień i chyba za dużo tego wszystkiego:( ale chyba ogólnie mam tendencję do szukania sensu w bezsensie, tylko zazwyczaj jest bardziej optymistycznie. Przepraszam, że tak smęcę:( Odpowiedz Link
nuroip Re: a ja nie żyję 24.03.09, 22:51 Urodzic sie na nowo to cos czego potrzebujesz Wal caly swiat i urządź go po swojemu Odpowiedz Link
lucyna_n Re: a ja nie żyję 25.03.09, 11:08 tylko nie to, perspektywa kolejnego życia jest zbyt przerażająca. Odpowiedz Link