exman 09.09.09, 07:44 wiem ,ze to zakrawa na surrealizm na tym forum ale własnie dzisiaj ... muzyka.interia.pl/news/the-beatles-na-nowo,1364734 Wszystkim forumowiczom życzę nieskończonych pól truskawkowych.Ex. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Ja bardzo przepraszam IP: *.privacyfoundation.de 09.09.09, 08:03 exman napisał: > wiem ,ze to zakrawa na surrealizm na tym forum ale własnie > dzisiaj ... > muzyka.interia.pl/news/the-beatles-na-nowo,1364734 > Wszystkim forumowiczom życzę nieskończonych pól truskawkowych.Ex. A juz sie wydawalo ze przeprosisz za to jak glosowales w wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Ja bardzo przepraszam IP: *.mobile.playmobile.pl 09.09.09, 11:47 Exman co ty ! Bitelsi na poprawienie nastroju. Masz jakiś smutny dzień ? kolegów zamknęli? Spokojnie wyjdą. Telewizor , czy naprawa samochodu to śmieszne zarzuty w porównaniu do wałów Sawickiej i kardiochirurga. I anamar coś nie widać. w kącie przełyka łzy? www.youtube.com/watch?v=7BkhtJM8CqE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Ja bardzo przepraszam 09.09.09, 11:59 do truskawek to bita śmietna i szmpan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Ja bardzo przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 17:18 Witam SzP Exman. ;) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Ja bardzo przepraszam IP: 89.108.204.* 09.09.09, 20:03 Gość portalu: -.- napisał(a): > Witam SzP Exman. > > ;) > > -.- sperdalaj uu=o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Ja bardzo przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 21:32 Może Pan to zrobi. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ja bardzo przepraszam 10.09.09, 07:09 Może ktoś namierzy poprzez IP tę moją nieudolną podróbkę ? Swoją drogą, Beatli też kowerowano i również zwykle z marnym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Ja bardzo przepraszam IP: 212.221.52.* 10.09.09, 07:39 Ale jak, Exman, kupujesz boxa? Są opinie, że rewelacyjna jakość tych zremasterowanych nagrań, tyle że ja jako użytkownik kaset magnetofonowych przyzwyczaiłem się do wąskiego pasma, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ja bardzo przepraszam 10.09.09, 07:46 Najchętniej kupiłbym to na nowych winylach, wszak nie ma lepszego źródła jak czarna płyta. Ale póki co, tylko uzupełnię zbiór o kilka płyt, bo cena boxa mnie nieco odstrasza. Kaseciaka odkryłem ostatnio u jareckich na lodówce, muszę pomyśleć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Ja bardzo przepraszam IP: 212.221.52.* 10.09.09, 08:14 Bitelsów tak dawno nie słuchałem, że zupełnie mnie nie ciągnie do kupna boxu, natomiast chętnie bym odsłuchał... i ewentualnie wtedy - Rubber Soul cy cóś. A gramofon jeśli masz - to jakiś zabytek z PRL czy w miarę nowy? Bo ostatnio mnie kusi, żeby sobie sprawić współczesny model (jeszcze mi zalegają winyle gdzieś po kątach). Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ja bardzo przepraszam 10.09.09, 08:51 Gramofon jest w piwnicy (Fryderyk bodajże), parę płyt też by się znalazło ... ale jak mnie sieknie, to jednak kupiłbym coś nowego. MP3 zabiło muzykę !!! Odpowiedz Link Zgłoś