Gość: malopola IP: 195.124.228.* 04.02.02, 11:37 Jakie "zupy" lubicie : " fasolowe" , " grochowe"... ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: IP: 212.244.77.* 04.02.02, 11:46 Gość portalu: malopola napisał(a): > Jakie "zupy" lubicie : " fasolowe" , " grochowe"... ? :) Kapuśniak z kiszonej. Jem bez ograniczeń bez poczucia winy i trzymania lini. A co bedziemy gotowac? mniam,mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 12:39 Gość portalu: mika napisał(a): > Gość portalu: malopola napisał(a): > > > Jakie "zupy" lubicie : " fasolowe" , " grochowe"... ? :) > > Kapuśniak z kiszonej. Jem bez ograniczeń bez poczucia winy i trzymania lini. A > > co bedziemy gotowac? mniam,mniam... Kapusniak- nie. Za kwasny. Ale flaczki... pysznsci... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzyz Re: Pomidorowa IP: 195.124.228.* 04.02.02, 13:00 POMIDOROWA Z MIESKIEM I MAKARONIKIEM-PYCHOTA Gość portalu: Jano napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Gość portalu: malopola napisał(a): > > > > > Jakie "zupy" lubicie : " fasolowe" , " grochowe"... ? :) > > > > Kapuśniak z kiszonej. Jem bez ograniczeń bez poczucia winy i trzymania li > ni. A > > > > co bedziemy gotowac? mniam,mniam... > Kapusniak- nie. Za kwasny. Ale flaczki... pysznsci... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaf Re: Pomidorowa IP: *.adsl.hansenet.de 04.02.02, 13:21 Ogorkowa i Szczawiowa z jajeczkiem, ale tylko ze swiezych skladnikow, nie ze sloika przeciery ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: Pomidorowa IP: 141.202.246.* 04.02.02, 13:25 z makaronem, ale tylko własnej roboty !!! (żadnego ryżu - kto to wymyślił) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Pomidorowa IP: 158.2.8.* 04.02.02, 15:53 Jak to dobrze że niedługo zrobię sobie obiadek. A ja głosuję na pomidorową z ryżem (w tej wersji nie do pobicia) i na ogórkową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Pomidorowa IP: 64.9.159.* 04.02.02, 16:13 KROLOWA WSZYSTKICH ZUP- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaf Re: Pomidorowa IP: *.adsl.hansenet.de 04.02.02, 16:20 No i nie zapominajcie o zupie rybnej z cebulka i papryka bardzo pikantna, mniam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: Pomidorowa IP: 141.202.246.* 05.02.02, 12:21 a ja się upieram - z ryżem to świętokradztwo ! Niech żyje pomidorowa z makaronem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ja uprzejmie.. IP: 212.244.77.* 04.02.02, 13:25 Ja uprzejmie prosze..nie o tej porze...Bo mnie juz skreca z głodu ,a do wyjścia z pracy jeszcze,jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *gandzia Re: IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 14:20 pomidorowa z makaronem, bez śmietany brrrr, noo i rosół b.o. Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: 04.02.02, 14:48 Gość portalu: *gandzia napisał(a): > pomidorowa z makaronem, bez śmietany brrrr, noo i rosół b.o. Popieram w calej rozciaglosci Twoj gust! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pIO Re: OGORKOWA IP: 195.124.228.* 14.02.02, 09:47 OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,O GORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OG URKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGO RKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGUR KOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORK OWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKO WA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOW A,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA ,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA, OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,OGORKOWA,OGURKOWA,O GORKOWA,OGURKOWA, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: OGORKOWA IP: 193.178.168.* 14.02.02, 11:43 Kochani! A grzybowa?!!! Moja Żona gotuje wersję z kuchni staropolskiej - "po królewsku" Jak byście spróbowali to... mniam, mniam ! Gotujemy ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: OGORKOWA 14.02.02, 11:55 Gość portalu: Tomek napisał(a): >Gotujemy ? :))) Nie teraz mi o zupie grzybowej!!!!!!!! jestem w pracy! jeszcze barszcz z uszkami i poza tym żadna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaf Re: OGORKOWA IP: *.adsl.hansenet.de 14.02.02, 12:00 gosia-s napisał(a): > Gość portalu: Tomek napisał(a): > > >Gotujemy ? :))) > > Nie teraz mi o zupie grzybowej!!!!!!!! jestem w pracy! > jeszcze barszcz z uszkami i > poza tym żadna. Dla tych co w pracy zupa z trupa, kawal rany, kotlet ropka polewany ... i mozecie dalej spokojnie pracowac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: OGORKOWA 14.02.02, 12:12 Gość portalu: elaf napisał(a): > > Gość portalu: Tomek napisał(a): > > > > Dla tych co w pracy > > zupa z trupa, kawal rany, kotlet ropka polewany ... a na deser pół słoika ztarej flegmy suchotnika. > > i mozecie dalej spokojnie pracowac ;))) > smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś