Dodaj do ulubionych

Najlepszy uzytkownik forum gazeta.pl

16.10.09, 20:27
znalazlem definicje ktora uzupelnia olewany tutaj regulamin i ktora
chyba wyznaje moderator tego forum jako wskazana i pochwalana jako
model zachowania.

na szczescie ta metoda tu jest tak popularna, ze nie wymaga nawet za
wiele wysilku dla wielu piszacych tu osob.
pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
ba, to jest istota tego forum.
Obserwuj wątek
    • zyggi2 Re: Błąd Zedku błąd 16.10.09, 20:33
      Błędny link. Przypadek?

Pozdrawiam Zyggi
      • albert_c Re: Błąd Zedku błąd 16.10.09, 20:48
        sadze ze to dzialanie stresu - wyszlo na jaw ze jest donosicielem - wszak
        zjawisko to jest w naszej kulturze nietolerowane.

a i przy okazji narobil dymu wobec Krzystka - wiec teraz Zed troluje aby
        zaciemnic obraz
        ;-)

zyggi2 napisał:

> Błędny link. Przypadek?
        >
        > Pozdrawiam Zyggi
        • zyggi2 Re: Błąd Zedku błąd 16.10.09, 21:33

Masz racje Albert. Podawane przez ZEDa linki są błędne a i czytanie jego pełnych
          pogardy postów, to tylko strata czasu. wracam na fotoforum. Tobie też radze tam
          zerknąć czasami;)
          Pozdrawiam Zyggi
          • albert_c Re: Błąd Zedku błąd 16.10.09, 21:37
            Szanowny Zyggi - zniklem z forum na kilka m-cy - a sprawa Krzystek vs wolnosc
            slowa wydobyla mnie z czelusci

w weekend nadrabiam FF.

Rzekne, ze te miesiace niebytowania spowodowaly ze nabralem powera na forum
            ;-)

milego weekendu zycze Tobie
            A.
            • Gość: ZED Re: Błąd Zedku błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 19:25
              a sprawa w jakiej olales moderowanie i za ktora sa ciagani po sadach jest
              wczesniejsza niz te twoje trzy miesiace.

ciekawe czy przed swoimi wakacjami dales znac agorze, ze nie bedziesz dzialal.
        • Gość: ZED Re: Błąd Zedku błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 19:11
          albert tak panicznie zmieniasz temat byle tylko nie wyszlo, ze dales dupy i to
          twoja wina. wpis xyz cytowany w artykule z wyborczej idealnie nadawal sie do
          moderacji a ty co? zostawiles go bo byl ci na reke politycznie.

zyggi dla ciebie pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
          • Gość: Vlad.H. jakie dawanie dupy? IP: *.cable.quicknet.nl 17.10.09, 19:26
            sorry mam z albertem na pienku, ciebie tez nie lubie ale akurat w wyapdku Piotra
            K. nie doszlo dozlamania regulaminu forum - co wiecej proba czynienia teraz tego
            zarzutu ze ktos prewencyjnie nie nadintperpetowal wpisu jak niezgodnego z
            regulaminem w tej chwili jest wylacznie kompletnym idotyzmem bo to ze
            administragtor zadziala nie oznacza ze nie pozostanie ogolno dostepna kopia
            wypowiedzi - ja np i pare innych osob ktore znam kopiujemy wiele wypowiedzi (np
            wiele twoich ZED) - utrwalamy je w postaci wydrukow oraz zrzutek ekranowych -
            cieawa kolekcja i bacz zed byc nie oberwalo ci se gownem z kibla do ktroerego
            wrzuciles odbezpieczony granat a zawleczke z niego wyciagnal twoj uposledzony
            jajcarz.

Tak wiec wiesz ze na GW o ile nikt Piotra K. nie bedzie wyzywal od mitycznych
            "ZYDOW" to wpisy nie beda moderowane i tyle.
            Antysemityzm - domniemany lub rzeczywisty to chyba jedyny wyzwalacz cenzury na GW
            • Gość: ZED Re: jakie dawanie dupy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 19:53
              to nie jest prawda bo wczesiej wiele podobnych watkow bylo wycinanych. a pozniej
              juz nie.

wywalenie wpisu z sieci to najlepsze rozwiazanie bo przestaje on byc
              ogolnodostepny a glos osobie naruszajacej regulaminu zostaje odebrany. skoro
              wczesniej tak robiono to dlaczego pozniej juz nie?

to co mowisz o nadinterpretacji regulaminu (moim zdaniem nieslusznie), zostalo
              zastapione totalnym ignorowaniem go. na pewno chcesz by reagowano jedynie w
              przypadku antysemityzmu a wszystkie inne pomowienia traktowano jako cos naturalnego?

nie wiem po co robisz sobie archiwum wpisow. to jakies prywatne teczki w stylu SB?

ja nie watpie, ze mnie wielokrotnie poniosly emocje. ale jesli ktos uzna, ze
              przegialem niech zglosi to do skasowania. jak do tej pory jednak ostatnio to co
              zostalo skasowane to moj wpis na temat politycznego spamu na forum. niewygodny
              byl temat najwidoczniej.
              • Gość: Vlad.H. Re: jakie dawanie dupy? IP: *.cable.quicknet.nl 17.10.09, 20:17
                > to nie jest prawda bo wczesiej wiele podobnych watkow bylo wycinanych. a poznie

bo na poczatku GW otaczala Piotra K. i PO szczegolna opieka - jsne ze GW nie
                jest obiektywna - wiele razy pisalem o tym ja i inni na forum

> wywalenie wpisu z sieci to najlepsze rozwiazanie bo przestaje on byc
                > ogolnodostepny a glos osobie naruszajacej regulaminu zostaje odebrany. skoro
                > wczesniej tak robiono to dlaczego pozniej juz nie?

Bo skonczonoa z ochrona za wszelka cene - nawet GW musi w pewym momencie odciac
                sie od tego co zaczelo ja ciagnac w dol - nawet GW nie moze sobie pozolic by
                spasc na dno
                Popelniasz bledne zalozenie ze wyciecie uniemoziwi istnienie - krotki czas meidz
                reakcja moderatora a publikacja umozliwia utrwalenie takiej wypowiedzi - ja to
                robie, robia to moi znajomi i po klopocie

> to co mowisz o nadinterpretacji regulaminu (moim zdaniem nieslusznie), zostalo
                > zastapione totalnym ignorowaniem go. na pewno chcesz by reagowano jedynie w
                > przypadku antysemityzmu a wszystkie inne pomowienia traktowano jako cos natural
                > nego?

ja chce by politycy w stylu Piotra K. byli uczciwi, rzetelni iw swoich
                dzialaniach serwilistyczniw stosunku do wyborcow - reprezentuja interesty
                wyborcow a nie wybranego ukladu partyjenko - rodzaju koteri towarzysko poliytcznej.

> nie wiem po co robisz sobie archiwum wpisow. to jakies prywatne teczki w stylu
                > SB?

Po to by obnazac falsz, oblude i hipokryzje ludzi - przy czym ja nie jestem
                beksa i nie biegam po sadach bo ktos nazwal mnie oszustem - jakbym oszukal to
                nie mialbym morlanego prawa by reagowac na slowo oszust - Piotr K. jest oszustem
                - ako potencjalny wyborca czuje sie przz niego oszukany mam prawo nazywac Go
                oraz formacje ktora reprezentuje oszukancza - jesli ktos zada specjalnej ochrony
                dla swojej nieprawosci to niech emigruje do Rosji czy na Balorus.

> ja nie watpie, ze mnie wielokrotnie poniosly emocje. ale jesli ktos uzna, ze
                > przegialem niech zglosi to do skasowania. jak do tej pory jednak ostatnio to co
                > zostalo skasowane to moj wpis na temat politycznego spamu na forum. niewygodny
                > byl temat najwidoczniej.

Nie, Ty yuczynieles z tego orez wyrzania pogladow - z wulganosci, chamstwa,
                agresji uczyniles sposob walki politycznej - uwazam zetego typu listy musza
                istniec walsnei po to by ludzie brali odpowiedzialnsoc by nie byl tak ze
                ponioslo mnie ale jest ktos kto czuwa i wytnie - ja nie cche cenzury - chc
                rzetelnosci i uczciwosci, chce prawdy i tolerancji, chce szacunku i chce oazac
                szacunek - jednalk wiele razy mowilem - jesli ktos jest chamski i agresywny, nie
                szanuje mnie to ja odpowem tak samo - chamsko i agresywnie - nie odpuszcze - za
                dobre slowo dwa razy dobre slowo, za zle slowo dwa razy zle slowo - nie mzona
                rozkrecac zadym, dosac w nos i z placzem pobiec do matki ze ktos dal nam w dziob
                - Piotr K. doprowadzil do tego ze zostal okreslony tak jak zostal okreslony i
                tyle. I zachowal sie gowniarsko - czgo oczekiwalpo przekrecie z meiszkaniem? ze
                wszyscyc ebda sie cieszyc ze dostal meiszkanie za frajer? ze je wyremontowal,
                uzytkowal i sprzedal z zyskiem nie dajac nic w zamian?Gdzie bylojego poczucie
                wrazliwosci spolecznej? Uczciwosci? Czy tak zostal wychowany w domu? Dlaczego
                uwazal ze ma prawo do tego mieszkania? Dlaczego myslal i msli dalej ze jest z
                lepszej gliny niz ktos inny? Bo skonczyl studia prawnicze? Wielu konczy i nie
                uwazaja ze sa lepsi - wiec co ?

Piotr K. placi w tej chwili frycowe za to wszystko czego sam dokonal - nie ma
                prawa sie obrazac na slwoa ktore wypowiadja ludzie ktorych to ON zawiodl.
                • Gość: ZED Re: jakie dawanie dupy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 05:59
                  > bo na poczatku GW otaczala Piotra K. i PO szczegolna opieka - jsne ze GW nie
                  > jest obiektywna - wiele razy pisalem o tym ja i inni na forum

czy gw ingeruje w forum? ingeruja moderatorzy. jesli uwazasz, ze gw chronilo
                  krzystak na forum ja uwazam, ze wierzysz w teorie spisku.

> ja chce by politycy w stylu Piotra K. byli uczciwi, rzetelni iw swoich
                  > dzialaniach serwilistyczniw stosunku do wyborcow - reprezentuja interesty
                  > wyborcow a nie wybranego ukladu partyjenko - rodzaju koteri towarzysko poliytcz
                  > nej.

twoj idealizm i brak zrozumienia realiow systemu wladzy to twoj problem, nie moj.

> Po to by obnazac falsz, oblude i hipokryzje ludzi - przy czym ja nie jestem
                  > beksa i nie biegam po sadach bo ktos nazwal mnie oszustem - jakbym oszukal to
                  > nie mialbym morlanego prawa by reagowac na slowo oszust - Piotr K. jest oszuste
                  > m
                  > - ako potencjalny wyborca czuje sie przz niego oszukany mam prawo nazywac Go
                  > oraz formacje ktora reprezentuje oszukancza - jesli ktos zada specjalnej ochron
                  > y
                  > dla swojej nieprawosci to niech emigruje do Rosji czy na Balorus.
                  >
                  ty uzywasz slowa oszust bo chcesz specjalnych przywilejow do ignorowania
                  zewnetrznych warunkow i spelniania wszystkiego co do slowa wedlug tobie tylko
                  znanych terminow wykonalnosci. po raz kolejny, twoj problem.

> Nie, Ty yuczynieles z tego orez wyrzania pogladow - z wulganosci, chamstwa,
                  > agresji uczyniles sposob walki politycznej - uwazam zetego typu listy musza
                  > istniec walsnei po to by ludzie brali odpowiedzialnsoc by nie byl tak ze
                  > ponioslo mnie ale jest ktos kto czuwa i wytnie - ja nie cche cenzury - chc
                  > rzetelnosci i uczciwosci, chce prawdy i tolerancji, chce szacunku i chce oazac
                  > szacunek - jednalk wiele razy mowilem - jesli ktos jest chamski i agresywny, ni
                  > e
                  > szanuje mnie to ja odpowem tak samo - chamsko i agresywnie - nie odpuszcze - za
                  > dobre slowo dwa razy dobre slowo, za zle slowo dwa razy zle slowo - nie mzona
                  > rozkrecac zadym, dosac w nos i z placzem pobiec do matki ze ktos dal nam w dzio
                  > b

czyli wyznajesz ta sama zasade co ja i w ten sam sposob jej uzywasz. podobnie
                  zas jak wiele osob tutaj masz pretensje, ze moje lokcie sa twardsze niz ich
                  werbalne chamskie zaczepki.

> - Piotr K. doprowadzil do tego ze zostal okreslony tak jak zostal okreslony i
                  > tyle. I zachowal sie gowniarsko - czgo oczekiwalpo przekrecie z meiszkaniem? ze
                  > wszyscyc ebda sie cieszyc ze dostal meiszkanie za frajer? ze je wyremontowal,
                  > uzytkowal i sprzedal z zyskiem nie dajac nic w zamian?Gdzie bylojego poczucie
                  > wrazliwosci spolecznej? Uczciwosci? Czy tak zostal wychowany w domu? Dlaczego
                  > uwazal ze ma prawo do tego mieszkania? Dlaczego myslal i msli dalej ze jest z
                  > lepszej gliny niz ktos inny? Bo skonczyl studia prawnicze? Wielu konczy i nie
                  > uwazaja ze sa lepsi - wiec co ?

o mieszkaniu kazdy wiedzial przed wyborami. kazdy kto uzywa tego faktu jakby to
                  bylo cos co wyszlo pozniej po wyborach jest sam sobie winien i swoim wlasnym
                  sadom. tym bardziej, ze wiekszosc osob na forum wydala swoj wlasny sad jak tylko
                  piechota ujawnil ta sprawe. nie udawajcie naiwniakow bo ja sie na to nie nabiore
                  i nie bede tego chwalil.
                  • Gość: Vlad.H. Re: jakie dawanie dupy? IP: *.cable.quicknet.nl 18.10.09, 11:27
                    > czy gw ingeruje w forum? ingeruja moderatorzy. jesli uwazasz, ze gw chronilo
                    > krzystak na forum ja uwazam, ze wierzysz w teorie spisku.

nie, moim zdnaiem gw ingeruje w ksztalt dyskusji na forum gw - mam przyklady
                    (ach to nieznosne kopiowane) usuwanych wypowiedzi by chronic neiktorych
                    dyskutantow znajdujacychsie od plaszczem ochrnym gw - dlatego obalalem zarzut o
                    ktorym napisales ze to albert powinien uswac wpisy - mam wpisy usuwane przez
                    moderatorow ktore jednak byly rzez pewien czas dostepne

> twoj idealizm i brak zrozumienia realiow systemu wladzy to twoj problem, nie moj.

ty masz inny problem, ja mam inny problem - pameitaj ejdnak ze zawsze mozesz
                    trafic na kogos twardsego od siebie - zrob bilans ile mozesz stracic jesli sei
                    tak stanie - Krzystek przegra a ty z nim.

> ty uzywasz slowa oszust bo chcesz specjalnych przywilejow do ignorowania
                    > zewnetrznych warunkow i spelniania wszystkiego co do slowa wedlug tobie tylko
                    > znanych terminow wykonalnosci. po raz kolejny, twoj problem.

ja mam specjalne przywileje - to mojego glosu potrzebuje Piotr Krzystek w
                    nadchodzacych wybroach, mojego, moich znajomych, znajomych moch znajomych... to
                    jest demokracja - keipski system ale dzialajacy tak jak dziala od ladnych patru
                    dziesiecioleci w normalnym kraju Piotr K. po werdykcie sau w sprawie meiszkania
                    (najpozniej po tym werdykcie) podalby sie do dymisji ale wiemze standardy w
                    Polsce sa inne...

> czyli wyznajesz ta sama zasade co ja i w ten sam sposob jej uzywasz. podobnie
                    > zas jak wiele osob tutaj masz pretensje, ze moje lokcie sa twardsze niz ich
                    > werbalne chamskie zaczepki.

raczej ze jesli widze iz ktos pslugje sie rynsztokiem w dskusji probujac mnie
                    spraowadzic do pareru i wcisnac moja twarz w scieki dociskajac butem bronie sie
                    i probuje zrobic to co on - jednak na poczatku daje otwarty kredyt - ty go
                    zuzyles bardzo szybko stad wszedles u mnie do puli ludzi z ktorymi iechetnie
                    dyskutuje - zapewne to zauwazyes ze dosc sporadycznie zabieralem glos "pod toba"
                    nie z braku arguemntow ale z neicheci do taplania sie w szambie.

> o mieszkaniu kazdy wiedzial przed wyborami. kazdy kto uzywa tego faktu jakby to
                    > bylo cos co wyszlo pozniej po wyborach jest sam sobie winien i swoim wlasnym
                    > sadom. tym bardziej, ze wiekszosc osob na forum wydala swoj wlasny sad jak tylk
                    > o
                    > piechota ujawnil ta sprawe. nie udawajcie naiwniakow bo ja sie na to nie nabior
                    > e
                    > i nie bede tego chwalil.

i tak i nie - meiszkanie to jawny przyklad nieuczciwosci Piotra Krzystka - jako
                    takie ebdzie istneic ziazane z tym nazwiskeim jak mysle po kres aktywnosci
                    Krzystka. to nie naiwniactwo ale przyklad jak dziala opinia spoleczna - teraz
                    jest juz wyrok sadu, kolejne meiszkania wracaja do miasta. Powoli naprawiane
                    jest zlo ktore zostalo wyrzadzone przez chwiych i zepsutych ludzi speleczenstwu.
    • zgr-edo fajnie było, jak ciebie tu nie było 16.10.09, 20:40
      wstrętny intrygancie
      www.youtube.com/watch?v=uTIaS9Z67TU
    • Gość: hihi Re: Najlepszy uzytkownik forum gazeta.pl IP: *.chello.pl 16.10.09, 21:03
      forum.gazeta.pl/forum/w,70,94132804,94142239,wyjasnie_ci_DUPO.html
      • Gość: ZED Re: Najlepszy uzytkownik forum gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 19:12
        wklej tez wczesniejsze linki tego goscia w ktorych bylem atakowany a nie wyrywaj
        ich z kontekstu.
    • Gość: andrzej ZED jest de beściak na forum IP: *.chello.pl 16.10.09, 22:27
      wszystko wie, wie co i komu donieść, wszystkim ubliża od mend i
      ..........widać powyżej
    • Gość: anty-ZED-bredzik definicję siebie? IP: *.szczecin.mm.pl 16.10.09, 22:33
      Zed, roczuliłeś mnie wazeliniarzu, znalazłeś jedną z definicji siebie samego? No cóż, w wikipedii... tam gimnazjaliści piszą, czyli Twój poziom.
      • Gość: ZED Re: definicję siebie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 19:13
        a ty nawet sobie nick wybrales by byc lepszym trollem. smutne. ale albert za to
        moze da ci "order imienia sw.alberta od trolli".
        • albert_c Kim jest ZED 17.10.09, 21:01
          Wkrotce sie to okaze.

Tym czasem w mojej opini to najgorszy rodzaj forumowicza, jaki moze sie
          przytrafic na forum - jak inaczej nazwac kogos kto donosi na interlokutorow???

Pwoiedz mi ZED skor tak bardzo domagasz sie moderacji - pwoiedz mi dlaczego
          PIotr K. ani razu nie napisal do mnie zebym usunal nieprzyzjazne mu wpisy?

Dlaczego??? - przeciez sam przyznal ze czytal te wpisy ktore mu rzekomo ublizaja
          - i dlaczego nei chial ich usuniecia.

Ja wiem dlaczego - byly mu zwyczajnie na reke - jego i Twoja intecja od poczatku
          nie bylo zeby takie wpisy znikaly z forum.
          Jezeli Krzystek by chcial aby te wpisy zostaly usuniete - wystarczyl JEDEN mail
          do mnie lub administarcji forum i by znikly - a tak tkwia do dzis, bo przeciez
          NIKT nie bedzie sie domyslal za Piotrusia ze go to obraza - tym bardziej ze do
          dzis domniemuje ze go te wpisy nie obrazaja bo do dzis nie ma od niego zadnej
          rekacji w tej sprawie na forum - wystarczy jeden mail!

Roznie sie z Vladem w wielu sprawach - ale odnosnie tego co napisal w sprawie
          cenzury mozemy sobie spokojnie podac dlonie.
          Ja w przeciwienstwie do Ciebie rozumiem ze proba wprowadzenia cenzury na forum
          jest prowokacja wzgledem forumowiczow.

Ciekaw jestem czy sie zastanawiasz nad tym dlaczego nagle w czerwcu zniknalem z
          forum...
          • Gość: -.- Re: Kim jest ZED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 21:28
            Witam SzP Albert-a.

Pana zniknięci było Zed-owi na "rękę",
            tak częst lubił podkreślać",że Pana "wcięło"...

Przepraszam są jakieś nowe "wieści".

Udanego wieczoru życzę i pozdrawiam.
            -.-
            • albert_c Re: Kim jest ZED 17.10.09, 21:36
              Co do 'reki Zeda' - to on mnie atakuje za to znikiniecie, bo teraz juz moge o
              tym smialo napisac - on go nie rozumie - i sie domysla dlaczego sie urwalem z
              forum chwile po tym jak Krzystek zlozyl donos...

co do wiesci prosze o cierpliwosc - jakies 2-3 doby - moze wczesniej jak mnie
              'przycisnie'

tez milego zycze, wczoraj zyczylem i dzis bylo slonko na ta okolicznosc.
              • Gość: -.- Re: Kim jest ZED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 21:42

Dziękuję.... :D

Pozdrawiam

-.-
                • beatrix13 nie tylko albert c. jest moderatorem forum 17.10.09, 21:48
                  więc dlaczego tylko do niego pijesz Zed ?
                  spójrz na linijkę, gdzie wypisami są opiekunowie forum i bądź
                  konsekwentny
                  • Gość: ZED Re: nie tylko albert c. jest moderatorem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 05:42
                    dlatego, ze nie widzialem by druga osoba okazywala jakakolwiek bardziej niz
                    sporadyczna aktywnosc. dlatego zakladam, ze juz dawno porzucila ta role. chyba,
                    ze sie myle?
              • Gość: ZED Re: Kim jest ZED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 07:29
                i jak tam albert? znalazles juz kim jestem?

to wpadnij bo zaraz sniadanie bede robil.
                • albert_c Re: Kim jest ZED 19.10.09, 16:16
                  mam nadzieje, ze sie nie zakrztusiles...

taki spiety jakis byles przez caly weekend, ciesze sie ze z nastaniem nowego tygodnia odzyskujesz forme

Gość portalu: ZED napisał(a):

> i jak tam albert? znalazles juz kim jestem?
                  >
                  > to wpadnij bo zaraz sniadanie bede robil.
          • Gość: ZED ZED - wrog klasy robotniczej:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 05:31
            nie moge odpowiadac za krzystka. moge odpowiedziec, ze w moim odczuciu jako
            moderator jestes skorumpowany i zwracanie sie do ciebie o jakiekolwiek dzialanie
            jest daremne, a to, ze swoja role uznajesz za bycie cenzorem dowodzi po raz
            kolejny, ze nie powiniennes zajmowac swojej pozycji.

odswiez sobie pamiec i znajdz roznice miedzy moderacja a cenzura. ba! najlepiej
            nam o tej roznicy opowiedz bysmy wiedzieli, ze jestes zdolny do odroznienia tych
            dwoch terminow.
            • Gość: ZED jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 05:45
              ja sam wielokrotnie zglaszalem watki obrazliwe dla mnie czy dla innych osob. bez
              rezultatu.

wiec chcesz mi mowic, ze wystarczylo by zglosil te watki i ty bys je usunal?
              wybacz, ale ja w to bardzo watpie.
          • Gość: ZED Re: Kim jest ZED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 06:19
            a moze powinienem cie pozwac za nazwanie mnie donoscielem? (i wlasciwie nie wiem
            dlaczego tak mnie nazywasz)

na ile bys wtedy zniknal?
            • Gość: -.- Re: Kim jest ZED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 06:34
              ;)))

Donos-to anonim bez podpisu...;),
              czyli Gal Anonim był donosicielem ;)))

Baw się dalej,noś ciepłe gatki i "pichć" słowotoki,
              lubisz taką babraninę.
              ;)))))))))coż śmieszysz mnie ot i tyle
              -.-
              • zgr-edo nie wierzę, aby był to blekuś 18.10.09, 08:00
                toż on katolik
                • Gość: -.- Re: nie wierzę, aby był to blekuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 09:45
                  ;)))

Krzyżacy to zakon katolicki....

-.-
                  • albert_c Albert obronca Piotra K. 18.10.09, 11:55
                    Zed wpierw mnie nazywasz skorumpowanym - nastepnie chcesz mnie pozywac ze Cie
                    nazwalem donosicielem - zabawne troche jest to Twoje miotanie sie.

ale zeby nie bylo ze albert to jednowektorowe stworzenie jest - zapodaje Tobie
                    pod rozwage moj post sprzed jakiegos czasu:

"Nigdzie nie napsialem ze wg mnie Krzystek to zlodziej- co wiecej uwazam ze jest
                    nieuprawnione takie pisanie o nim - przynajmniej dzis nic nie wskazuje na to ze
                    numer z tym mieszkaniem to jakas jego wina - ja mysle ze na Krzystka sie
                    paragrafy nie znajda, ale moga sie znalezc takie paragrafy, ktore stwierdza ze
                    ma to mieszkanie nielegalnie.'

bylo to przed wyrokiem sadu - calosc wypowiedzi dostepna tu:

forum.gazeta.pl/forum/w,70,75906881,75928721,Re_Nie_ma_tu_na_forum_takiej_osoby_.html
                    jak bedzie Tobie malo poszukam wielu wielu wypwoiedzi, w ktorych bronilem
                    Krzystka - chocby w sporach z Jacyna-Witt tu na forum.

Tobie i Krzystkowi pod rozwage - co sie stalo takiego z Piotrkiem, ze przestalem
                    go bronic a stalem jednym z najzagorzalszych obserwatorow jego poczynan?
                    • Gość: 0 [...] IP: 66.230.230.* 19.10.09, 08:00
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • anamar Re: Albert obronca Piotra K. 19.10.09, 12:20
                      albercie,naprawdę czas najwyższy,byś przestał się kompromitować.przestań do
                      końca niszczyć to forum-wszak i tak uczyniłeś z niego szambo.może zgłosi się
                      ktoś rozsądny do moderowania?ktoś kto zrozumie,że adminowi nie wypada by ubliżał
                      innym,nie wypada realizować swojego (jaki by nie był)interesu politycznego.może
                      jest ktoś,kto będąc zaakceptowanym przez forumowiczów poświęci trochę czasu i
                      będzie wykonywał swoją pracę dobrze...marzy mi się admin,który nie będzie robił
                      łaski,nazywał innych pedałami,popierał jakiejś partyjki,słuchał uwag forumowiczów...
                      • konspirant.0 Re: Albert obronca Piotra K. 19.10.09, 16:29
                        może zgłosi się
                        > ktoś rozsądny do moderowania?

tak, tak i będzie z PO, chyba tylko tu ich nie ma :), ale legitymacja PO to nie
                        defekt
    • Gość: :)))) Re: Najlepszy uzytkownik forum gazeta.pl IP: *.wkwtor.vivi2.kapper.net 19.10.09, 10:04
      zed.1 napisał:
      > na szczescie ta metoda tu jest tak popularna, ze nie wymaga nawet za
      > wiele wysilku dla wielu piszacych tu osob.
      > pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie[b]

Mertoda twojego idola jest jeszcze popularniejsza

portalwiedzy.onet.pl/23444,,,,pieniactwo,haslo.html
      Pieniactwo, skłonność do wszczynania licznych spraw sądowych, dochodzenia
      rzeczywistych lub urojonych krzywd. Może być cechą charakteru lub też wynika z
      zaburzeń psychicznych.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka